- Reaction score
- 168
Αγοράσαμε μια ηλεκτροκίνηση οθόνη οροφής Comtevision MCE9106 και σήμερα την εγκατέστησα. Στη συνέχεια προσπάθησα να ρυθμίσω το μαύρο drop ώστε να ευθυγραμμιστεί με του προτζέκτορα, ώστε να μπορώ να την ανοίγω εύκολα στο μέλλον. Δυστυχώς δεν διάβασα καλά τις οδηγίες και αντί για το ρυθμιστικό για το lower limit ξεκίνησα να "πειράζω" αυτό για το upper limit, αυτό που ρυθίζει το πόσο ψηλά μαζεύει η οθόνη. Ή αλλιώς, αυτό που έλεγε το μάνουαλ να μην το αγγίζουμε.
Ναι, είμαι ηλίθιος. Η μόνη μου δικαιολογία είναι πως πρώτη φορά έχω οθόνη προτζέκτορα.
Σαν αποτέλεσμα, η οθόνη μαζεύεται πολύυυυ ψηλά, - μέσα στην κάσα ουσιαστικά και στη συνέχεια μπουκώνει και δεν ξετυλίγεται καλά. Δοκίμασα να το διορθώσω γυρίζοντας τη βίδα του upper limit αντίστροφα με τη φορά του ρολογιού αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει να κάνω το στρίψιμο όταν είναι εντελώς ανοιχτή η οθόνη, όταν είναι εντελώς κλειστή, σε ενδιάμεσες καταστάσεις. Τζίφος
Μήπως έχει κάποιος εμπειρία με οθόνες Comtevision να προτείνει κάτι;
Ναι, είμαι ηλίθιος. Η μόνη μου δικαιολογία είναι πως πρώτη φορά έχω οθόνη προτζέκτορα.
Σαν αποτέλεσμα, η οθόνη μαζεύεται πολύυυυ ψηλά, - μέσα στην κάσα ουσιαστικά και στη συνέχεια μπουκώνει και δεν ξετυλίγεται καλά. Δοκίμασα να το διορθώσω γυρίζοντας τη βίδα του upper limit αντίστροφα με τη φορά του ρολογιού αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει να κάνω το στρίψιμο όταν είναι εντελώς ανοιχτή η οθόνη, όταν είναι εντελώς κλειστή, σε ενδιάμεσες καταστάσεις. Τζίφος
Μήπως έχει κάποιος εμπειρία με οθόνες Comtevision να προτείνει κάτι;