Γεια σας :102:
Αποφάσισα να αντικαταστήσω την LCD 40' Samsung μοντέλο 2004 με κάτι πιο σύγχρονο και μεγάλο. Μετά από σχετική έρευνα που έκανα αποφάσισα να αποκτήσω την LG LE8500 55'
Δυστυχώς όμως, λόγω εορτών, αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί και αναμένονται περιορισμένα κομμάτια αρχές Φλεβάρη.
Μιας και λοιπόν δεν την έχω προπληρώσει, σκέφτηκα να ρωτήσω τη γνώμη σας μήπως έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε από την Ελληνική αγορά. Πάνω κάτω οι απαιτήσεις μου είναι:
- LED ή LCD, λόγω του ότι ο χώρος έχει πολλά παράθυρα και είναι πολύ φωτεινός.
- 55 ίντσες (μπορεί και 52 ή 58 αν είναι η Philips)
- 2D, για να γλιτώσω κάποια χρήματα
Σκοπεύω να βλέπω:
- αρχεία mkv στα 1080p (& 720p)
- NOVA μπάλα και καμιά φορά ειδήσεις ή πάμε πακέτο η σύζυγος (μέσω NOVA)
- DVD
- παιδικά DivX & MKV
Θα σας ήμουν ιδιαίτερα υπόχρεος αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω μια (ίσως) καλύτερη επιλογή, ευχαριστώ.
Αποφάσισα να αντικαταστήσω την LCD 40' Samsung μοντέλο 2004 με κάτι πιο σύγχρονο και μεγάλο. Μετά από σχετική έρευνα που έκανα αποφάσισα να αποκτήσω την LG LE8500 55'
Δυστυχώς όμως, λόγω εορτών, αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί και αναμένονται περιορισμένα κομμάτια αρχές Φλεβάρη.
Μιας και λοιπόν δεν την έχω προπληρώσει, σκέφτηκα να ρωτήσω τη γνώμη σας μήπως έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε από την Ελληνική αγορά. Πάνω κάτω οι απαιτήσεις μου είναι:
- LED ή LCD, λόγω του ότι ο χώρος έχει πολλά παράθυρα και είναι πολύ φωτεινός.
- 55 ίντσες (μπορεί και 52 ή 58 αν είναι η Philips)
- 2D, για να γλιτώσω κάποια χρήματα
Σκοπεύω να βλέπω:
- αρχεία mkv στα 1080p (& 720p)
- NOVA μπάλα και καμιά φορά ειδήσεις ή πάμε πακέτο η σύζυγος (μέσω NOVA)
- DVD
- παιδικά DivX & MKV
Θα σας ήμουν ιδιαίτερα υπόχρεος αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω μια (ίσως) καλύτερη επιλογή, ευχαριστώ.