Βοήθεια για πενηνταπεντάρα

Reaction score
0
Γεια σας :102:

Αποφάσισα να αντικαταστήσω την LCD 40' Samsung μοντέλο 2004 με κάτι πιο σύγχρονο και μεγάλο. Μετά από σχετική έρευνα που έκανα αποφάσισα να αποκτήσω την LG LE8500 55'

Δυστυχώς όμως, λόγω εορτών, αυτή τη στιγμή έχει εξαντληθεί και αναμένονται περιορισμένα κομμάτια αρχές Φλεβάρη.

Μιας και λοιπόν δεν την έχω προπληρώσει, σκέφτηκα να ρωτήσω τη γνώμη σας μήπως έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε από την Ελληνική αγορά. Πάνω κάτω οι απαιτήσεις μου είναι:

- LED ή LCD, λόγω του ότι ο χώρος έχει πολλά παράθυρα και είναι πολύ φωτεινός.
- 55 ίντσες (μπορεί και 52 ή 58 αν είναι η Philips)
- 2D, για να γλιτώσω κάποια χρήματα

Σκοπεύω να βλέπω:
- αρχεία mkv στα 1080p (& 720p)
- NOVA μπάλα και καμιά φορά ειδήσεις ή πάμε πακέτο η σύζυγος (μέσω NOVA)
- DVD
- παιδικά DivX & MKV

Θα σας ήμουν ιδιαίτερα υπόχρεος αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω μια (ίσως) καλύτερη επιλογή, ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Βοήθεια για πενηνταπεντάρα

Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο AVSite!

Πρωταρχικό καλό θα ήταν να ξέρετε ότι σε κανά 3μηνο το πολύ θα έρθουν τα νέα μοντέλα των εκάστωτε εταιριών.Οπότε αν μπορείτε να περιμένετε λίγο ακόμα θα αγοράσετε φρέσκο πράγμα ή τα τρέχοντα μοντέλα σε,λογικά,καλύτερες τιμές.
Αν πάλι θέλετε να αγοράσετε τώρα,πείτε να δούμε κάτι..

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση και το καλωσόρισμα.

Πραγματικά δεν θέλω να περιμένω τρεις μήνες. Από τις 55αρες τηλεοράσεις που υπάρχουν στην αγορά ποια προτείνετε σε 2D ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Κανα link με κάποια μοντέλα αν είναι ευκολο,γιατί δεν θυμάμαι τι υπάρχει αυτή την στιγμή..

Reaction score
0

Φίλε μου σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα προτιμούσα τηλεόραση στα 200 Hz. H προτίμηση μου είναι ακόμα στην LG, αλλά μιας και δεν είναι ετοιμοπαράδοτη, είπα να ξεκινήσω αυτό το thread μήπως κάποιος μου προτείνει καλύτερη

Μια είναι η philips, η οποία ξεκινά από τα 2.250 ευρώ, και ενώ είναι φοβερή η ποιότητα philips, δεν μου κάθονται 3 σημεία:

1. είναι μοντέλο 2009
2. δεν είναι αναλογία 9/16 αλλά 9/21 ή κάτι τέτοιο, και σε full screen θα βλέπω μόνο τα HD αρχεία
3. είναι πιο ακριβή

link http://www.fullhd.gr/lcd-tv/tv-fullhd/1059-philips-56pfl9954h.html

Mετά είναι η LG - πρώτη μου επιλογή

λινκ http://www.fullhd.gr/lcd-tv/tv-fullhd/2946-lg-42le8500-47le8500-a-55le8500-led-lcd-tv-.html (κοίτα την 55άρα)

Άλλη μια είναι η sony bravia

link http://www.amazon.com/Sony-BRAVIA-KDL55EX710-55-Inch-1080p/dp/B0040WMQ42

και τέλος η Samsung
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...AMSUNG-UE55C6500-LED-TV-55-UE55C6500UWXXH.htm

Reaction score
173

Αυτη την εχω δει σε τηλεοπτικο σημα και ηταν πολυ καλη για το μεγεθος της. Σε δορυφορικα HD φυσικα εντυπωσιαζει. Και φυσικα η τιμη που την εχει το πλαισιο ειναι για τα κουνελια αφου μπορεις να την βρεις μερικες εκατονταδες ευρω πιο κατω!

Η λυση plasma panasonic δε σου λεει κατι; Σου το λεω γιατι μας ειπες για θεαση ταινιων και τα ακριβα μοντελα της panasonic στον τομεα αυτο βγαζουν ματια!!!:111:

Reaction score
0

Vertigo thanks. Να σου πω την αλήθεια έχω panasonic plasma στο υπνοδωμάτιο και είμαι φοβερά ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι πως ο χώρος στο σαλόνι έχει πολλά παράθυρα και είναι πολύ φωτεινός, και η plasma που έχω στο υπνοδωμάτιο έχει φοβερή αντανάκλαση.

Αυτός είναι ο λόγος που απέκλεισα τις πλάσμα τηλεοράσεις γιατί άνοιξη και καλοκαίρι θα δυσκολευόμαστε να βλέπουμε (κυρίως τα παιδιά που βλέπουν απόγευμα)

Τι πιστεύεις εσύ για την αντανάκλαση της πλάσμα, σε περίπτωση που υπάρχουν παράθυρα από πίσω;

Reaction score
173

Δες και την LG INFINIA 55LE8500. Μολις την ειδα σε 47'' και μου αρεσε πολυ. Πολυ ειπα; Παρα πολυ ηθελα να πω :137:

Δεν εχω πλασμα για να σου πω. Ειδα βεβαια την 65'' την vt με τα ποραθυρο ακριβως απεναντι της και τον ηλιο νταλα. Ειχε θεμα αλλα γενικα ζωγραφιζε :144:

Reaction score
0

φίλε vertigo αυτήν σκεφτόμουν να πάρω εξαρχής σε πενηνταπεντάρα (δες πρώτο ποστ) αλλά επειδή έχει εξαντληθεί προσωρινά, είπα να ανοίξω αυτό το τοπικ.

Χαίρομαι πάντως που συμφωνείς πως δείχνει σαν την καλύτερη επιλογή. Μάλλον θα την παραγγείλω σήμερα για παράδοση αρχές φεβρουαρίου.

Reaction score
0

Λοιπόν την έχω παραλάβει καμιά δεκαριά μέρες, την LG 55'' LE8500.

Στα bluray αρχεία τα σπάει, αλλά έχει τόσα πολλά settings που έχω χαθεί κάπου.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τα:

- Digital noise reduction (τι διαφορά έχει από το απλό noise reduction)
- TruMotion: να το ενεργοποιώ στα bluray αρχεία; Ενώ τα μακρινά πλάνα δείχνουν εντυπωσιακά, καμιά φορά η κίνηση είναι κάπως περίεργη, σαν διακεκομμένη
- Real Cinema σε συνδυασμό με trumotion;
- Και τέλος στα picture adjustments έχει ένα mode "THX cinema". Όποτε το ενεργοποιώ η εικόνα είναι πολύ σκοτεινή και δεν μου φαίνεται σαν "σινεμά". Είναι δυνατόν να είναι τόσο σκοτεινή η προβολή στο σινεμά;

Σαν τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή (τουλάχιστον σε σχέση με μια samsung που είχα) αλλά έχει ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.057
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp