Βοήθεια για πικάπ low entry

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.699
Απάντηση: Βοήθεια για πικάπ low entry

Κόλλησα με το Denon, φίλε Κώστα, δεν με ψήνει το Θόρενς.
ξεκόλλα. βαρετό είναι να κολλάς κάπου. ακόμα και με μια γκόμενα. ξεκόλλα. βρες άλλη.

για να στο κάνω λίγο πιο λιανά, αν δε θες πικάπ επιπέδου σόνι που είχες, οι επιλογές σου είναι οι εξής:

πρότζεκτ, ναντ και θόρενς. (με σειρά κόστους)

Διάλεξε, και πάρε ένα από τα 3 αυτά.

Τα υπόλοιπα όλα, καλά θα κάνεις να τα ξεχάσεις.

Όσο για το ανάμεσα σε αυτά τα 3, ποιο είναι καλύτερο, η απάντηση είναι πολύ απλή και είναι το θόρενς. Αυτό, δεν επιδέχεται συζήτησης, άλλης γνώμης, ή κατάθεσης πολιτικών φρονημάτων. Τέλος της συζήτησης.

Από πλευράς ποιότητας, μετά το θόρενς, ακολουθεί το ναντ. Το ναντ είναι πικαπάρα για τα λεφτά του, αλλά ΙΜΗΟ είναι άσχημο. Αυτό το γκρι ποτέ δε το γούσταρα. Α, περιττό να σου πω πως πιτσιρικάς είχα ναντ πικάπ. Τέλος, το πρότζεκτ. Είναι λίγο χειρότερο σε όλα, αλλά είναι πιο φτηνό κι είναι και κουκλάκι.

Είδες; στο "ανέλυσα" όσο δε πάει.

Όποιο και να πάρεις ανάμεσα σε αυτά τα 3, δε θα βγεις "χαμένος". Δες τα οικονομικά σου, κι αποφάσισε. Απλά πράγματα.

Αν όμως δε πάρεις κάποιο από αυτά τα 3, θα βγεις χαμένος. Καλύτερα, πάρε το σόνι, θα το βρεις ευκαιρία κάπου με 100 ευρώ.

Ακόμα πιο καλύτερα, πάρε κανα μεταχειρισμένο, όπως σου είπαν τα παιδιά. Αλλά αυτό δε το θες, για δικούς σου προσωπικούς λόγους, οπότε πάσσο. Δεκτό.

Άρα, πρότζεκτ, ναντ και θόρενς.:126:

ή σόνι. :138:

Διαλιέχτε...:137::135:

Reaction score
249

με αυτα τα χρηματα εγω θα επαιρνα μεταχειρισμενο
θα μπορουσες να ριξεις και βαρος σε μια καλη κεφαλη τουλαχιστο μεχρι αυτη που υποστηριζει το φονο

Reaction score
0

Ακριβώς αυτή τη στιγμή ήμουν στο σάιτ της Ακουστικής και τα κοιτούσα. Οντως, φαίνονται «plug and play» και το φτηνό της μοντέλο, το 415, είναι προσιτό στα 310 ευρώ. Να στραφώ προς τα εκεί λέτε, αξίζουν τον κόπο τα 100+ ευρώ σε σχέση με τα σέργουντ και μάραντζ;

Κι αν πάω προς τα κει, το 415 των 310 ή να σκεφτώ και τα 435 και 455; Παραπάνω δεν ανεβαίνω.
Για τα DUAL δες εδω http://www.euri.gr/online/index.php?target=products&product_id=37048

και εδω http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?cPath=116_173&products_id=18427

Reaction score
0

Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια. Θα τα ξαναβάλω όλα στο μυαλό μου και θα αποφασίσω.

Reaction score
0

Τελικά πήρα το denon. Το βρήκα ετοιμοπαράδοτο και δεν αντεξα να το σκέφτομαι άλλο.

Ηρθε χθες, το συναρμολόγησα και είμαι ενθουσιασμένος. Ως λειτουργικότητα, ακριβώς ό,τι έχω στο μυαλό μου πώς πρέπει να είναι ένα πικάπ καθημερινής χρήσης (αν είχε και ασφάλιστρο του βραχίονα, θα του έβαζα 10 στα 10, τώρα απλά 9 στα 10). Ως ήχο, δεν έχω την εμπειρία σας σε άλλα μηχάνηματα, και ούτε τις απαιτήσεις σας, αλλά νομίζω ότι δεν έχω ξανακούσει σπίτι μου τόσο καλά μουσική - η μέρα με τη νύχτα με ό,τι πικάπ είχα παλιότερα.

Τώρα που τέλειωσε το θέμα, σας ευχαριστώ ξανά για το ενδιαφέρον. Μπορεί να μην ακολούθησα τις προτάσεις σας, όμως έμαθα πράγματα και το έψαξα το θέμα (σκεφτείτε απλά ότι αν δεν μιλούσα μαζί σας το πιθανότερο ήταν να έπαιρνα κανένα denon dp29 ή το σέργουντ). Το έστω μικρό βήμα μπροστά λοιπόν, θεωρώ ότι το έκανα και βλέπουμε και στο μέλλον για το επόμενο (ήδη όταν συνηθίσω λίγο τον ήχο του, θα σκεφτώ να αλλάξω βελόνα). Να 'στε καλά!

Reaction score
1.817

Καλορίζικο το εργαλείο! Καλές ακροάσεις!!!
Και ψιτττ κοίτα... μην αρχίσεις το ψαχτήρι με τις κεφαλές, τα pre-pre και όλα τα συμπαραμαρτούντα! Δώστα σε δίσκους και είσαι ΟΚ!!
ΑΚΟΥ και θαύμαζε τις γυροβολιές του δίσκου! Αυτό θα σου μείνει στο τέλος!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Βοήθεια για πικάπ low entry

Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο φίλο
αγόρασε δίσκους όσους περισσότερους μπορείς

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.699

ναι, όποιος έχει πιο πολλούς, κερδίζει!