Βοήθεια για ρυθμίσεις PS3

Reaction score
1
Θελω να παιζω τα παιχνιδια του PS2 στο PS3 στην καλυτερη αναλυση.Ποιες ειναι οι ριθμυσεις που πρεπει να κανω για να γινει αυτο?
H TV που εχω ειναι η 40T3500 της Sony ειναι full HD αλλα ειναι 50Hz

ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
49
Απάντηση: Βοηθεια για ριθμυσεις PS3

Θελω να παιζω τα παιχνιδια του PS2 στο PS3 στην καλυτερη αναλυση.Ποιες ειναι οι ριθμυσεις που πρεπει να κανω για να γινει αυτο?
H TV που εχω ειναι η 40T3500 της Sony ειναι full HD αλλα ειναι 50Hz

ευχαριστω εκ των προτερων

Αρχικά πρέπει να μας πεις ποιο PS3 έχεις.
Γιατί οι περισσότερες εκδόσεις PS3 δεν έχουν συμβατότητα με τα παιχνίδια του PS3.

Πάμε παρακάτω.....

Αφού η TV είναι FullHD ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης είναι η HDMI. Συνδέεις PS3 & TV και πας στο menu του PS3 και ρυθμίζεις την εικόνα (τσεκάρεις όλα τα κουτάκια: 576i-p, 720i-p, 1080i-p), επιβεβαιώνεις ότι έχεις εικόνα μέσα σε 20 (ή 25) δευτερόλεπτα και συνεχίζεις....
Στις γενικές ρυθμίσεις έχει υπομενού για παιχνίδια του PS3 όπου και τσεκάρεις να γίνεται upscale στα παιχνίδια του PS2 αλλά και smooth των γραφικών (αν θες)
Αν σε ενδιαφέρει μπορείς στην ίδια κατηγορία μενού να τσεκάρεις και την επιλογή για upscale στις ταινίες DVD (για να κάνει upscale στα 1080)

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Βοήθεια για ρυθμίσεις PS3

Εχω την εκδοση με τον 60αρη.
Επομένως θα παίξει!!!
Και εγώ το ίδιο έχω και παίζω κανένα παιχνίδι PS2 (κυρίως Lara :107: )

Το smooth τι ακριβως κανει?
Θεωρητικά προσπαθεί να ομαλοποιήσει τα γραφικά στις ακμές (μειώνει το τετραγώνισμα των γραφικών στις άκρες κοκ)
Δοκίμασέ το και αποφασίζεις αν σου αρέσει ή όχι!

Τα άλλα τα έκανες? Τι βλέπεις?

Reaction score
1
To εκανα κ το smooth κ το upscaler κ φαινεται καλυτερα αλλα δεν ειναι fullscreen που εβαλα το upscaler

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos