Βοήθεια για στήσιμο Home Cinema

Reaction score
0
Για σας παιδιά,

Θα ήθελα την βοήθεια σας και πάλι, τα παρακάτω προϊόντα έχω αγοράσει για το Home cinema για το σπιτιού μου.

T.V Sony 46``Z5500
Ραδιοενισχυτή Yamaha RX-V3900
DVD player Yamaha DVD-S663
C.D player Yamaha CDX-397 MK ΙΙ

Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε με το θέμα ΚΑΛΩΔΙΩΝ.

Δηλ. : Τι καλώδια θα χρειαστώ για να τα συνδέσω και τι καλώδια θα επιλέξω κατά την γνώμη σας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Βοήθεια για στήσιμο Home Cinema

Θα χρειαστεις ενα coaxial/ optical απ το cd προς τον ενισχυτη, ενα hdmi απ το dvd προς τον ενισχυτη κι ενα hdmi απ τον ενισχυτη προς την τηλεοραση.

Η tv εχει ψηφιακη εξοδο ηχου?
Αν ναι ,θελεις αλλο ενα coaxial/ optical για ν ακους την tv μεσω των ηχειων.
Αν δεν εχει , χρειαζεσαι ενα απλο rca.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ακομη μπορεις να παρεις ενα μονο hdmi, απο dvd προς tv και ενα coaxial για να δινεις τον ηχο του dvd στον ενισχυτη.

Reaction score
0

Ακομη μπορεις να παρεις ενα μονο hdmi, απο dvd προς tv και ενα coaxial για να δινεις τον ηχο του dvd στον ενισχυτη.
Σε ευχαριστώ φίλε Νίκο.

Η t.v έχει Digital optical out άρα οπώς το είπες.

Τι γνώμη έχεις για τα καλώδια hdmi monster ?????

Reaction score
0

Καλημέρα παιδιά.Είμαι νέος στο forum και θέλω να σας πω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Έχω μια τηλεόραση sony bravia KDL-32D3000. DVD LG 492H, Ραδιοενισχυτή MARANTZ SR 5200(είναι παλαιότερος και δεν έχει υποδοχή hdmi) και ηχεία Μπροστινά και κεντρικό set της infinity, και για πίσω δύο roister RS-130.
Έχω συνδέσει την TV(έχει ψηφιακές εισόδους και εξόδους) με καλώδια RCA στον ενισχυτή,με καλώδιο hdmi το dvd με την tv και με optical το dvd με τον ενισχυτή στη θέση audio.
Όταν η ταινία είναι dts έχω κανονικά ήχο(το display στον ενισχυτή δείχνει όλα τα κανάλια ενεργά και την ένδειξη dts) αλλά δεν έχω φωνή στο κεντρικό, όταν είναι απλά Dolby Digital μου βγάζει μόνο 2 κανάλια.Δεν έχω βάλει ακόμη sub..
Τι λάθος έχω κάνει βρε παιδιά??
Any help???:110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound