Βοήθεια για το subtitle workshop

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622
Έχω εγκαταστήσει το subtitle workshop σε 2 υπολογιστές. Ενώ στον ένα εμφανίζεται το preview της ταινίας στο δεξί παράθυρο, στον δεύτερο εμφανίζονται μόνο οι υπότιτλοι, ενώ η ταινία όχι.

Έχω απεγκαταστήσει το πρόγραμμα και το έχω επανεγκαταστήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Έχετε κάποια ιδέα τι φταίει?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.553
Απάντηση: Βοήθεια για το subtitle workshop

Λείπει κάποιος video codec.

Reaction score
4.917

Το εχεις ...τραβηξει προς τα κατω ώστε να μεγαλώσει το παραθυρο του προγραμματος;
Σε μενα αρχικά εμφανίζει μονο την ταινία και το μεγαλώνω καθε φορα για δειξει και τους υπότιτλους απο κάτω (λεω μηπως σε σενα γινεται το αντίστροφο....)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622

Λείπει κάποιος video codec.
Στον υπολογιστή που δουλεύει σωστά το πρόγραμμα, όταν εμφανίζεται ένα βίντεο, στη γραμμή εργασιών εμφανίζεται το εικονίδιο του haali media splitter. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει.

Γνωρίζεις ποιοί codecs είναι απαραίτητοι για την αναπαραγωγή βίντεο?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Γιάννη για να δουλέψει το subtitlte workshop με mkv, πρέπει να έχεις εγκαταστημένο το haali media splitter και το ffshow. Αν χρειαστείς βοήθεια call me.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622

Μάλλον θα χρειαστώ, οπότε τα λέμε το Σ/Κ. :126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622

Το Σ/Κ τον έπρηξα τον loggeo. Αφού με βαρέθηκε, πήρε μόνος του τον έλεγχο του υπολογιστή μου (πλάκα είχε...), διέγραψε drivers, εγκατέστησε νέους, τους διέγραψε, πέρασε νέους για 64άρια, τίποτα. Μουλάρι το subtitle workshop..... :141:

Και τότε είχε τη φαεινή ιδέα: "Δεν περνάς την 4.0 beta, αντί την 2.5.1? Θαύμα!! Δούλεψε!!

Γιώργο, ευχαριστώ για την υπομονή σου!! :607:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Αυτά τα 64άρια είναι γενικά μεγάλος μπελάς! Στην ουσία λύση για την 2.51 δεν βρήκαμε, αλλά αφού δούλεψε η 4άρα πάλι καλά!

Reaction score
4
Η έκδοση 4 για το subtitle workshop δεν δουλεύει σωστά. Μόνο η 2.51. Κατέβασε τους Shark codes για 32 & 64 bit for Win 7 και θα παίξεις. Τα 64άρια είναι μια χαρά πάντως καθώς το έχω στήσει και εγώ σε 2 μηχανάκια και παίζει μια χαρά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622

Το κουφό είναι ότι και στα 2 pc που δουλεύω το subtitle workshop έχω 64άρια. Στο ένα δουλεύει, στο άλλο όχι.

Τι πρόβλημα έχει η beta?

Reaction score
4
Δεν κάνει σωστό συγχρονισμό. Μου έφαγε δύο μέρες να καταλάβω τι φταίει και τελικά έφταιγε η version. Και εγώ που την κατέβασα για καλύτερη. Όχι ότι είχα πρόβλημα με την 2.51 αλλά να χαλάμε τσάμπα ώρες.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622
Απάντηση: Re: Βοήθεια για το subtitle workshop

Δεν κάνει σωστό συγχρονισμό. Μου έφαγε δύο μέρες να καταλάβω τι φταίει και τελικά έφταιγε η version. Και εγώ που την κατέβασα για καλύτερη. Όχι ότι είχα πρόβλημα με την 2.51 αλλά να χαλάμε τσάμπα ώρες.
Τέλεια....:141:

Άρα το καταργώ από το ένα pc και δεν ξανασχολούμαι.....Βαρέθηκα να περνάω codecs.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Μα αυτή τη στιγμή ο Γιάννης έχει εγκατεστημένα τα shark codecs (και τα 64 addon), αλλά και πάλι δεν έπαιζε η 2.51! Επίσης δοκίμασα χθες την 4 (στο htpc), συγχρόνισα υπότιτλους και η αλήθεια είναι ότι δούλεψε ρολόι. Γιάννη πριν απογοητευτείς δοκίμασε την κι εσύ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622

Έλεγα να πάω κάπου το βράδυ, αλλά αφού δεν έκατσε, θα το δοκιμάσω απόψε και θα σας πω.

Reaction score
1

Το πρόβλημα αυτό (εμφανίζονταν μόνο τα avi και όχι τα mkv) μου προέκυπτε σχεδόν κάθε φορά που εγκαθιστούσα το Subtitle Workshop.
Αυτή είναι μια λύση που δούλεψε για μένα όταν χρησιμοποιούσα τους K-Lite Codecs.

"If you're using K-Lite Codec Pack (STANDARD - without VobSub),

CHANGING ffdshow IN VFW CONFIGURATION

1. Click Start, All Programs, K-Lite Codec Pack, Configuration, ffdshow, VFW Configuration
2. Click on the "Decoder" tab.
3. Under Codecs, look for decoder "Indeo 3" and changed the Decoder to "libavcodec"
4. Click Apply & OK

CHANGING ffdshow IN VIDEO DECODER CONFIGURATION

1. Click Start, All Programs, K-Lite Codec Pack, Configuration, ffdshow, video decoder configuration
2. Under Codecs, look for decoder "Indeo 3" and changed the Decoder to "libavcodec"
3. Click Apply & OK"

Τώρα χρησιμοποιω το Subtitle Edit (έχει πολύ περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις), δοκίμασέ το και δεν θα ξαναγυρίσεις στο Worshop.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.095

Τώρα χρησιμοποιω το Subtitle Edit (έχει πολύ περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις), δοκίμασέ το και δεν θα ξαναγυρίσεις στο Worshop.
Υπάρχει σε portable έκδοση Γιάννη, για να την δοκιμάσεις.

Κατέβασε το zip αρχείο: http://code.google.com/p/subtitleedit/downloads/detail?name=SE326.zip

Έχει και ελληνική γλώσσα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Είμαι φίλος των καθαρών λύσεων και μισώ τα codec packs.
Χρησιμοποιώ haali με LAV filters και το SW4 beta δουλεύει σε Win 7 64bit...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622

Τελικά η 4 beta μια χαρά μου δούλεψε. Δεν ξαναπειράζω τίποτα. :116:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.180

Έτσι νομίζεις... :116:

A. Μια που έχεις λοιπόν κι εσύ Win 7 64-bit Ultimate και στημένους codecs, ας σε βάλω σε πειρασμό:
  1. Εγκαθιστάς το Win7DSfilterΤweaker.
  2. Πηγαίνεις στην επιλογή Preffered decoders και στην κατηγορία 32-bit επιλέγεις για το H.264 αντί Microsoft, κάτι άλλο από τα εγκατεστημένα (πιθανότατα θα παίζουν όλα εικόνα και ήχο, ακόμα κι αν με κάποια από αυτά το SW 2.51 βγάζει στην αρχή την ειδοποίηση για missing codec).
B. Αν το σύστημά σου δεν έχει εγκατεστημένους codecs, τότε η ταχύτερη λύση για υποστήριξη πρακτικά κάθε τύπου αρχείου βίντεο που θα χειριστεί το SW, είναι:
  1. Κατεβαζεις το K-lite standard.
  2. Απενεργοποιείς την επιλογή για εγκατάσταση του Direct VobSub.
  3. Τρέχεις από Start > All Programs > Κ-lite codec pack > Tools > Win7DSfilter tweaker και κάνεις το βήμα 2 της διαδικασίας A.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.622

Δημήτρη, είσαι κακός. :136:

Τη δεύτερη λύση δεν θα τη δοκιμάσω, αφού είχα ήδη εγκατεστημένο το K-lite codec pack και το SW 2.5.1 δεν δούλεψε. Θα δοκιμάσω την πρώτη εκδοχή για να μου φύγει η απορία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907