Βοήθεια για τραγούδι

Reaction score
1.269
Ψάχνω ένα ραπ κομμάτι για να το κατεβάσω αλλά δεν το βρίσκω..
Artist: AP.9
song: My swag

Αντε τσακάλια,αφού ξέρω το έχετε..

Reaction score
10
Χριστίνα, του έστειλα και γω απο rapidshare... Κάποιο από τα δύο θα του κάνει... Και για καλό και για κακό, το κατέβασα και γω...

Reaction score
1.269
Αυτο του φίλου είναι video,εγώ θέλω το MP3.Ασε που το video θα κάνει 3 χρόνια να κατέβει.
Της Χριστίνας η μετατροπή θα χάνει πολύ σε ποιότητα,θέλω όσο πιο καλά γίνεται να κατέβει,άσε που δεν ξέρω να μετατρέπω.

Κάπου αυτούσιο δεν υπάρχει?Δεν ξέρω απο torrents κτλ να το έβρισκα..

Reaction score
10
Αλμπουμ είναι ολόκληρο και όχι βίντεο... Το κατέβασα και το ακούω... Το είδες μεγάλο και τρόμαξες??? Δεν δαγκάει βρε...:143:
mp3 256kbps είναι... Και είναι πανεύκολο να κατέβει... Απλά μετά το αποσυμπιέζεις από .rar και το έχεις ολόκληρο το άλμπουμ... Είναι το έκτο κομμάτι

Reaction score
40
Απάντηση: Βοήθεια για τραγούδι

Αγαπητά μέλη νομίζω πως η όλη συζήτηση και διαδικασία sharing θα έπρεπε να είχε αρκεστεί σε pms.
Γιατί όπως βάσει κανονισμού του forum δεν επιτρέπεται η ανάρτηση links για παράνομο download μουσικής, έτσι θα μου επιτρέψετε να πω χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, δεν είναι πρέπον και η υπόδειξη χρήσης των τρόπων που μπορεί κάποιος να κατεβάσει μουσική χωρίς να είναι δωρεάν.
Δεν σας κρύβω ότι έρχομαι σε δύσκολη θέση και ελπίζω να εισπράξω την κατανόησή σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
10
:120:
Συγγνώμη, δεν το ήξερα... Ήξερα μεν ότι δεν επιτρέπεται η ανάρτηση συνδέσμων για κατεβάσματα, αλλά :120: δεν ήξερα ότι γενικά απαγορεύεται... Last time, PROMISE!!

Reaction score
1.269
Ζητείται έμπειρος στο κατέβασμα mp3 !

Ψάχνω 6 ραπ κομμάτια και όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας στείλει πμ να του αναθέσω αποστολή γιατί έχω φάει τα μάτια μου στον υπολογιστή και δεν βρίσκω τίποτα,δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο..
Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Reaction score
1.269
Ρε παιδιά έχω βρει ένα υπέροχο ραπ βιντεάκι στο you tube και δεν μπορώ να βρώ το τραγούδι με τίποτα σαν mp3,ούτε ποιος το λέει,ακόμα και να το αγοράσω.Πάνω δεξία που λέει "subscribe" μου δείχνει οτι το λέει ένας L.G. the Great αλλά αν κάνεις αναζήτηση δεν βρίσκεις τίποτα.Δεν θέλω να το κατεβάσω απο βίντεο γιατί χάνουν αρκετά σε ποιότητα.
Ας το πληρώσω κιόλας ρε παιδί μου.

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς?

http://www.youtube.com/watch?v=jpVN0EH9PDE

Reaction score
17.405
Σε προσκαλει στο myspace οπου συνηθιζεται να γινονται μουσικες παρουσιασεις νεων καλλιτεχνων αυτοπροσωπως!:107:

Εκει μπορεις ν ακουσεις,να πληροφορηθεις νεα του,να κατεβασεις,ν αγορασεις..

L.G. Tha Great (NEW Album Coming Real Soon!!)

Αντρας
23 χρονων
Αρραβωνιασμενος
Λεων στο ζωωδιο
RICHMOND, California
USA

Ο L.G.εκανε τελευταια φορα λογκ ιν σημερα και η διαθεση του ειναι ,σημερα, καλυτερη απο ποτε!:137:

http://www.myspace.com/lgtheking

Ριξε μια ματια:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7