Βοήθεια για DEQ 2496

Reaction score
43
Ως γνωστόν το DEQ έχει μια λειτουργία AEQ κατα την οποία με την ένσωματωμένη γεννήτρια ροζ θορύβου υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης του Target Curve.
Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία αυτή αλλά με pink noise κατ'ευθείαν απο την πηγή μου (pc) ετσι ωστε να διορθώνει απο την αρχή της "αλυσίδας"?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά το σκέφτεσαι, έτσι πρέπει να κάνεις. Ξέχνα τις αυτόματες διορθώσεις όμως.

...

Reaction score
43
Νίκο κατ΄αρχήν να σε ευχαριστήσω για την απάντηση.
Οι αυτόματες ρυθμίσεις δέν είναι προτιμητέες ή απλά δεν παίζουν με άλλη πηγή pink noise πέραν αυτή του ίδιου του DEQ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν δεν κάνω λάθος όχι. Δηλαδή οι αυτόματες ρυθμίσεις δεν είναι και ότι καλύτερο και το κόλπο δεν παίζει με άλλη πηγή παρά με την δική του.

...

Reaction score
8
Eνα επιπονο αλλα σωστο τροπο μετρησης δινει ο Κωστας ιαρ στο φλατ ορ νοτ του φλατ, αν θυμαμαι καλα.
Απο το οτι παντως εχω καταλαβει συμβαινει το εξης. Με τον COPLAND η αυτοματη ρυθμιση ειναι μονοδρομος και αν προσπαθησεις να κανεις τα δικα σου τα κανεις αχταρμα, με τον μπερυ αντιθετα η αρχικη ρυθμιση δεν λεει πολλα, αλλα με πολυ δουλεια πετυχαινεις παπαδες.

Reaction score
43
Θανάση ευχαριστώ για την απάντηση.
Εχω ήδη πάρει στυλό, χαρτί (πολύ!) και ξεκινάω μετρήσεις.
Σε κανένα μήνα θα έχω ολοκληρώσει!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε κανένα μήνα θα έχω ολοκληρώσει!!!
Αποκλείεται... Θα έχεις ήδη διαπιστώσει πως η διόρθωση ακόμη και σε ένα πολύ μικρό τμήμα του φάσματος, επιδρά και σε άλλα τμήματα. :137:

Άσε που πρέπει να πάρεις μετρήσεις σε 5-6 σημεία του χώρου και να βγεις περίπου στους μέσους όρους. :139:

Καλή δουλειά πάντως. :126:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.053
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp