Βοήθεια για Home Cinema!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να πάρω ένα home cinema και έχω δει τα παρακάτω
Samsung HT-D5530 και LG-HB905PA.
Το θέμα μου είναι ότι και τα 2 τα μπροστινά ηχεία είναι στήλες, ενώ εγώ ενδιαφέρομαι τα πίσω ηχεία να είναι στήλες! Μπορώ να τα συνδέσω ανάποδα;
Διαθέτω γύρω στα 500€. Μιλάμε για 5.1! :) Υπάρχει κάποιο set σε αυτά τα χρήματα που έχετε να προτείνετε ή μπορώ να πάρω ξεχωριστά κομμάτια γύρω σε αυτά τα χρήματα; Θέλω να παίζω τις ταινείες HD και να έχει HDMI in γιατί αργότερα μάλλον θα συνδέσω κάποιον media player! Λοιπόν περιμένω τις προτάσεις σας! :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Απάντηση: Βοήθεια για Home Cinema!

Ναι,μπορούν να συνδεθούν να ανάποδα αλλά η απόδοση θα είναι χειρότερη.
Ξεχωριστά κομμάτια σε αυτό το κοστολόγιο είναι απίθανο να βρείτε.
Πάντως και το LG και το Samsung έχουν εισόδους hdmi απ ότι είδα,άρα δεν νομίζω η σύνδεση media player να αποτελεί πρόβλημα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Αν έχω καταλάβει σωστά τα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν και χωρίς τις βάσεις τους.
Βεβαίως...στον τοίχο-είναι και πανέμορφα:107:

Last edited by a moderator:

Reaction score
0

Αυτα τα συστηματα αν εχω καταλαβει καλα αποκωδικοποιουν κανονικα οπως ενας dedicated ενισχυτης τα HD audio ε?
απο ενα mkv πχ..

Reaction score
41

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να πάρω ένα home cinema και έχω δει τα παρακάτω
Samsung HT-D5530 και LG-HB905PA.
Το θέμα μου είναι ότι και τα 2 τα μπροστινά ηχεία είναι στήλες, ενώ εγώ ενδιαφέρομαι τα πίσω ηχεία να είναι στήλες! Μπορώ να τα συνδέσω ανάποδα;
Διαθέτω γύρω στα 500€. Μιλάμε για 5.1! :) Υπάρχει κάποιο set σε αυτά τα χρήματα που έχετε να προτείνετε ή μπορώ να πάρω ξεχωριστά κομμάτια γύρω σε αυτά τα χρήματα; Θέλω να παίζω τις ταινείες HD και να έχει HDMI in γιατί αργότερα μάλλον θα συνδέσω κάποιον media player! Λοιπόν περιμένω τις προτάσεις σας! :)

Θα σε ανεβάσω λίγο στο σύνολο των € που πρέπει να πληρώσεις.
Αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα με δικαιώσει και θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο από τα all in one
Είναι σπαστό σύστημα που έχει

• καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα
  • δυνατότητες αντικατάστασης/αναβάθμισης κάποιων τμημάτων του χωρίς να χρειαστεί να ξαναστήσουμε από την αρχή νέο σύστημα
  • ευκολότερη προσαρμογή στο χώρο μας (αυτόματη ισοστάθμιση)
Έχουμε και λέμε

2 σετ KODA ΕΧ566 S/C (Left-Center-Right και εμπρός και πίσω, απλά πίσω κρατάς το κεντρικό στο ντουλάπι για αργότερα) Κόστος: 2 Χ 110€ = 220€ (καταλόγου εισαγωγέα)

Στην πράξη μιλάμε για κόστος 2 Χ 75.90€ = 151.80€

1 sub KODA SW-10A με κόστος 170€ (κατάλογος εισαγωγέα)

Στην πράξη μιλάμε για κόστος 117,30€

1 Blu-Ray player μέσου κόστους 150€

1 AV Yamaha RX-V367 (με 4in-1out HDMI, YPAO δες προδιαγραφές) με κόστος 249€

Μερικά καλώδια (ηχείων και 2 hdmi) με κόστος γύρω στα 30€

Σύνολο 698.10€

Αν το σχεδόν 500€ που διαθέτεις είχε τάσεις ανόδου, τότε με μικρή διαφορά μιλάμε για σύστημα που βρίσκεται σε άλλο πλανήτη σε σχέση με οποιοδήποτε all in one της σειράς

.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! gstriftos το σετ που μου προτείνεις δεν μου κάνει λόγω ηχείων! Εδώ να πω ότι τα μπροστινά ηχεία τα θέλω μικρά λόγω χώρου! Δυστυχώς δεν γίνεται να βάλω μπροστινα ψηλά ηχεία κάτι που στα πίσω δεν έχω πρόβλημα και θέλω να είναι στήλες για να μπουν πίσω-δίπλα στον καναπέ! Giovanni αυτό που μου προτείνεις ωραίο μου φαίνεται! Μόνο που αν πάω σε κομμάτια δεν θα πάρω blu-ray άρα γλιτώνω τα 150€, θα βάλω ένα απλό dvd player! Πρέπει να δω για ηχεία τώρα! Πάντως θα εξετάσω την λύση σου! Εντάξει το budget των 500 είναι ένας μέσος όρος! Δηλαδή αν πάει και 600 δεν υπάρχει πρόβλημα....παραπάνω δεν θα ήθελα να διαθέσω!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος