Βοήθεια για SUB!!

Reaction score
0
Έχετε ξεφύγει κύριοι...:135::135:

Ρίξε τα φώτα σας και στο άλλο threadάκι που άνοιξα για να σας πρήξω όταν βρείτε χρόνο...:116:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Βοήθεια για SUB!!

Έχετε ξεφύγει κύριοι...:135::135:

Ρίξε τα φώτα σας και στο άλλο threadάκι που άνοιξα για να σας πρήξω όταν βρείτε χρόνο...:116:
Σορυ βρε αδερφε.Αρχισαμε τις γλυκες με τον γιαννη και σε ξεχασαμε.Πρεπει να φυγω ομως τωρα γιατι,χαλασε το φιατ μιας γνωστης μου(ιταλικο δεν ειναι?:116:) και πρεπει να παω απο εκει να δβ τι επαθα.Τα λεμε κατα τις 8:15 το βραδι.Καλο μεσημερι παιδες.......

Reaction score
49

Σορυ βρε αδερφε.Αρχισαμε τις γλυκες με τον γιαννη και σε ξεχασαμε.Πρεπει να φυγω ομως τωρα γιατι,χαλασε το φιατ μιας γνωστης μου(ιταλικο δεν ειναι?:116:) και πρεπει να παω απο εκει να δβ τι επαθα.Τα λεμε κατα τις 8:15 το βραδι.Καλο μεσημερι παιδες.......

Χμμμ.....
«Γνωστή» και «έπαθΑ» και θα γυρίσεις στις.....8:15 το βράδυ.......
Χμμμμμ.....
Το Fiat πας να φτιάξεις?
Ή έχει πρόβλημα με τα υδραυλικά στο.....σπίτι?? :137: :138: :136:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για SUB!!

Εννοείται ότι κάνω πλάκα έτσι...:136:
Τώρα αυτό για τα Ιταλικά, απλά το παραβλέπουμε εγώ(και ο Γιάννης φαντάζομαι). :139:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για SUB!!

Ασχετο με το θεμα μας αλλα,ενα τριπιο ψυγειο εχει το φιατ.Δεν μπορω να την ταπωσω την τριπα που εχει(το ψυγειο ετσι?).Ειναι δουλεια ενος κολιτου μου βλεπετε αυτο.:116:
Που ειχαμε φθασει το μεσημερι σχετικα με τα ηχεια του επισης χρεπιοαλφαρομεακια :143::143:Γιωργου?

Reaction score
264

Χμμμ.....
«Γνωστή» και «έπαθΑ» και θα γυρίσεις στις.....8:15 το βράδυ.......
Χμμμμμ.....
Το Fiat πας να φτιάξεις?
Ή έχει πρόβλημα με τα υδραυλικά στο.....σπίτι?? :137: :138: :136:
Κανονικα εγραψα ''να δω τι επαΘΕ'' κουτοπονηρε:105:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για SUB!!

Ασχετο με το θεμα μας αλλα,ενα τριπιο ψυγειο εχει το φιατ.Δεν μπορω να την ταπωσω την τριπα που εχει(το ψυγειο ετσι?).Ειναι δουλεια ενος κολιτου μου βλεπετε αυτο.
Που ειχαμε φθασει το μεσημερι σχετικα με τα ηχεια του επισης χρεπιοαλφαρομεακια Γιωργου?
Κάνω σαν να μην το διάβασα και προχωρώ...
Για τα ηχεία δεν φτάσαμε κάπου. Το άλλο thread παραπονιέται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster