Βοήθεια επιλογής media player/recorder

Reaction score
0
Γεια σε ολους.

Το ερωτημα μου ειναι απλο, αλλα χρειαζομαι τη βοηθεια σας.

Αυτο που ψαχνω σχεδον το εχω βρει με αυτο :
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...6BAC12629F1729426E3B49984948FEFBB41594994A441

Το θεμα ειναι να βρω ενα ακριβως τετοιο (λολ) που να μπορει να παιξει mkv με H.264 και να βγαζει πολυκαναλο (5.1 ή 7.1) ηχο.

Μπορειτε να πειτε καμμια γνωμη, επι του xtra που ζηταω, πού να το βρω?
Καποια στιγμη παλιοτερα (1 χρονο περιπου) ειχε καποιο pc περιοδικο - δε θυμαμαι ποιο- ενα μεγαλο αφιερωμα στους media players / recordes, αλλα δε μπορω να ξαναβρω κατι τετοιο.
Αν εχει κανεις καποιο site / κατι να δω την γκαμα και την εξειδικευση επι του θεματος..

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Βοηθεια επιλογης media player/recorder

Γιατί δεν επιλέγεις ένα από τα υπόλοιπα media players που συζητάμε σε αυτή εδώ την κατηγορία;

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια επιλογης media player/recorder

Γεια σου φιλε μου και σε ευχαριστω για την απαντηση.
Αν δεν εκανα καποιο λαθος και δε μου ξεφυγε κατι, συζητατε για διαφορα μοντελα, αλλα εγω ψαχνω να εχει και rf -in, πολυ σημαντικο για μενα. Νομιζω οτι στο καθενα κατι λειπει καθε φορα, οπως τα mkv, ή το πολυκαναλο 5.1 , 7.1 ή το rf -in.
Αν εχεις τη καλοσυνη να μου υποδειξεις κατι που τα εχει ολα, με τιμη, οχι πανω απο 450 € ..μαζι σου.
Βασικα αν δεις το link που δινω..εχει σχεδον τα παντα αλλα δεν παιζουν : πολυκαναλο και mkv.
..Το ωραιο ειναι οτι ενα αλλο σχεδον ιδιο προιον στο site τους εχει τα παντα εκτος απο rf-in..:141::101:

Για αυτο απευθυνομαι σε πιο εξειδικευμενο site οπως ειστε εσεις..
Αρρωστος και γω βλεπεις με audio/video..:126:

Reaction score
119
Απάντηση: Βοηθεια επιλογης media player/recorder

Kατι τετοιο ψαχνεις

ΑΛΛΑ:

α)ειναι στα προσεχως
β)το πιθανοτερο να μη σε καλυπτει σε κατι (ΜΚV,Ελληνικους υποτιτλους κλπ)....

Στην Ευρωπη αυτοι (θα) ειναι οι retailers.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης