Βοήθεια με Coaxial - S/PDIF

constantineparas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
8
Καλησπέρα. Θα ήθελα από την κάρτα ήχου του υπολογιστή που έχω έξοδο toslink να στείλω ήχο στο coaxial(το κίτρινο βύσμα) των edifier μου :
16_edifier_studio_r2730db.jpg

πως μπορεί να γίνει αυτό; υπάρχει κάποιος αντάπτορας; θα είναι καλό το ηχητικό αποτέλεσμα;

Reaction score
660
υπάρχει αντάπτορας αλλά γιατί δε βγάζεις το καπάκι της οπτικής από τα ηχεία να τα συνδέσεις με μια οπτική ίνα να ξεμπερδεύεις?

constantineparas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
8
έχω άλλη συσκευή συνδεδεμένη στην οπτική και μου έχει μείνει η οπτική και 1 line in από τα rca. ε και λέω να εκμεταλλευτώ το coaxial που μάλλον είναι καλύτερη επιλογή

D

deleted user 10898

Guest
το ξαναλές γιατί δεν κατάλαβα?
η οπτική από τον υπολογιστή (η toslink δηλαδή) μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην οπτική των ηχείων. δεν σε εξυπηρετεί?

constantineparas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
8
δεν με εξυπηρετεί γιατί έχω συνδεδεμένη άλλη κάρτα ήχου εκεί. (στο toslink) και μου έχει μείνει μόνο το coaxial ελεύθερο

Reaction score
3.803
Η κάρτα ήχου του υπολογιστή είναι ενσωματωμένη ή έχεις ξεχωριστή;
Με το coaxial θα κάνει την "επεξεργασία" το dac των ηχείων,ενώ με αναλογική σύνδεση (rca) το dac της κάρτας ήχου που έχει ο υπολογιστής.
Πιο πιθανό είναι να έχεις καλύτερο dac στην κάρτα ήχου ακόμα και αν είναι ενσωματωμένη στην μητρική,ειδικά αν η μητρική σου είναι υλοποίηση των τελευταίων ετών και όχι κάποιο παλιό μοντέλο.
Δοκίμασε και τις δυο εισόδους. Τι κάρτα ήχου έχεις;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας