Βοήθεια σε απόλυτο ηλίθιο-πρωτάρη του HD

Reaction score
0
Hello σε όλους και ξεκινάω με μία εξομολόγηση στο forum...

Πάντα ζήλευα τον κόσμο με σοβαρές τηλεοράσεις.
Γιατί όταν παίζανε Gran Turismo ή βλέπανε μία ταινία το απολάμβαναν 100%.

Αποφάσισα λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ την αγορά, μιας και μέχρι τα Xmas (αν όλα πάνε καλά, και είμαστε και καλά) θα έρθει και PS3.

Θέλω λοιπόν μια High Def τηλεόραση με αρίστης εικόνας για την οποία πραγματικά το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι το τηλεοπτικό σήμα...
Στο κάτω κάτω τηλεόραση δεν βλέπω. Ή καλύτερα να πω ότι ελληνική τηλεόραση δεν βλέπω. Την βγάζω με αρκετά ξένα TV series και το γεμίζω το πρόγραμμά μου... (και τους HDD του PC :crazy_3:)

Αυτό που με καίει είναι να μου παίζει τα παιχνίδια μου τέλεια (αααχ καψίματα που θα γίνουν, με ορό θα με έχουν!) και τις ταινίες όσο καλύτερα γίνεται.

Με τέτοια σειρά...

Και δεν ξέρω αν τίθεται τέτοιο θέμα, αλλά καλό θα ήταν να συνδέεται σχετικά εύκολα με το PCάκι μέσω μίας DVI (έστω και με αντάπτορα - DVI είναι οι 2 έξοδοι της GPU μου) για να βλέπω τις σειρές μου και το TopGear σε HD!

Οπότε το πρώτο μέλημα είναι αν θα πάρω Plasma ή LCD.
Αμέσως επόμενο θέμα είναι οι διαστάσεις...
Ψήνομαι τρελά για καμία FullHD αλλά το κακό είναι ότι βγαίνουν από 37" και πάνω. Και μιας και θα παρακολουθώ από περίπου 2-4m (ανάλογα την θέση στον καναπέ...) νομίζω ότι αυτό το μέγεθος είναι μάλλον υπερβολικό. Άσε που και το budget ανεβαίνει και πλησιάζει τα €2.000.

Οπότε σκέφτομαι να πάω στις 32" και να προτιμήσω και τα 100Hz - just to be on the safe side with responses and movement.
Το gaming είναι πρώτο στην λίστα είπαμε!

Και έτσι βλέπω προς την 32D3000E της SONY.
Γιατί την έχω δει από κοντά και με ικανοποίησε απόλυτα, αλλά και γιατί είμαι χρήστης πολλών SONY over the years και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πελάτης. (PSX, PS2, PSP, πάω για PS3, μία stereo Trinitron του '86 (νομίζω) που έχει αντέξει 2 κεραυνούς κά)

Όταν όμως κάνει κάπου στα €1.300 (€1.200 - μπορεί και λιγότερο μου είπαν στο Πλαίσιο όταν τους μίλησα γιατί θα πληρωθεί μετρητοίς) και με +€100 παίρνω Toshiba Full HD 37" - Regza 37X3030D - σκέφτομαι ότι ίσως να σκέφτομαι και βλακωδώς τελικά...

Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ...

Το budget τίθεται περί τα €1.500. Αν βέβαια βρεθεί bestbuy περιπτωσάρα κάτι θα κάνουμε...

PS Συγγνώμη αν παρόμοια ερωτήματα έχουν απαντηθεί στο παρελθόν, αλλά απ' όσα θέματα έχω δει στο forum δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι καλύτερο γιατί δεν έχω καμία ουσιαστική εμπειρία από HD installations...
Sorry κι αν κουράζει το μέγεθος του post

Reaction score
1
Εάν σε ενδιαφέρουν πρωτίστως τα παιγνίδια, τότε μια LCD είναι μονόδρομος.
Πάντως προσπάθησε να πάρεις τηλεόραση 1080Ρ.
Αν ενδιαφέρεσαι μόνο για Sony και μπορείς να ανέβεις λίγο σε μπάτζετ, δες στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.electroptica.gr/view_pro...54db5&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Reaction score
14
Φίλε Donmolina να σε καλωσορίσουμε στο avsite. φαίνεσαι και εσύ ζουζουνιασμένος.... μπολιασμένος με το μικρόβιο του HD. Εδώ μιλάμε για πραγματική ασθένεια... ανίατη!

Στο προκέιμενο, η SONY 40" που λένε τα παιδιά είναι ίσως η τέλεια λύση για να εχεις και ιντσες και φυσικά φούλ HD 1920x1080. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια πολύ καλή λύση, φυσικά όχι η τελειότερη αλλά και στα λεφτα που την βρίσκεις αξίζει κάθε γιουροσεντ! SONY KDL-40W2000 1555 euro

Αλλες προτάσεις:

LG 42LF65/66 42'' 1400 Euro
SAMSUNG LE40N87B LCD TV 40'' 1590 Euro
LG 42LY95 42'' 1584 euro
SHARP LC-37XD1E 37'' 1495 euro
TOSHIBA REGZA 37X3030DG 37" 1459 euro

Ολες απο 1400-1599 Euro είναι απο οτι βλέπεις φούλ HD και αξίζουν τα λεφτά τους!!!

Καλή αγορά!!!

Reaction score
0
Thnx 4 the replies guyz!

Βλέπω ότι με στείλατε κατευθείαν στις 40 ίντσες!

Γουστάρω τρελά αλλά μήπως είναι too much??? Λέω 'γω τώρα...
Είπαμε από 2 μέχρι 4 μέτρα παρακολούθηση... Σίγουρα είναι ΟΚ?

Γιατί αν πάρω εγώ 40άρα στο σαλόνι μου, τότε ο πατέρας μου στο σπίτι μας στο Αγρίνιο που βλέπουμε ταινίες και TV από τα 5 μέτρα πρέπει να πάρει ή προτζέκτορα ή (για να μην φωνάζει η μάνα μου) μία 50"+...

Όχι πως θα το είχα πρόβλημα να έχω μία 40" σπίτι μου και να πηγαίνω στων γονιών μου σε μια ακόμα μεγαλύτερη! Απλά λέω...

Θέλει πολύ ψάξιμο το ζήτημα ρε γαμώ το κέρατό μου...

Όταν δίνεις λεφτά πρέπει να προσέχεις πού τα δίνεις και τι παίρνεις.

Συγγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι τελείως βλακώδεις, αλλά είμαι απόλυτα πρωτάρης... Ρωτήστε με για κιβώτια και ΜΕΚ, ρωτήστε με αυτοκίνητα και διαφορικά, για games και ότι άλλο θέλετε. Αλλά από εικόνα σοβαρή εμπειρία δεν είχα μέχρι τώρα...

Reaction score
14
40 inches συνήθεια είναι.... μετά απο λίγο και αυτές θα σου είναι λίγες!

Νομίζω ότι οτι πάρεις που να εχει 8ms χρόνο απόκρισης και 2 HDMI, component, και φυσικά 1920χ1080 καλό θα είναι. Τώρα απο το καλό ώς το τέλειο η διαφορά μπορεί να σου κοστίσει διπλά χωρίς το τέλειο να είναι απαραίτητα δυό φορές καλύτερο!

Reaction score
0
Νομίζω ότι οτι πάρεις που να εχει 8ms χρόνο απόκρισης και 2 HDMI, component, και φυσικά 1920χ1080 καλό θα είναι. Τώρα απο το καλό ώς το τέλειο η διαφορά μπορεί να σου κοστίσει διπλά χωρίς το τέλειο να είναι απαραίτητα δυό φορές καλύτερο!

Δηλαδή αν έπαιρνα ένα 3500 μοντέλο της SONY με 100Hz, 24p και 10bitο πάνελ οι διαφορές δεν θα ήταν συγκλονιστικές???

Και όντως μετά ανεβαίνει πολύ η τιμή...

Bravia 40X3500 πάει από €2.600 και άνω!

Reaction score
0
Για την Philips 9732 τι λέτε?

Σε 37" ή σε 42" (μάλλον σε 37" γιατί πραγματικά όσο σκέφτομαι τις 42" με πιάνει ίλιγγος...)

Παίζει να την βρω σε καλή τιμή (κάπου στο €1.600)

Ευκαιρία, αλλά και σαν τηλεόραση πρέπει να είναι περνάει πάνω απ' όλες τις προαναφερθέντες? Να το κυνηγήσω?

Τι ξέρουμε (ή τι πρέπει να ξέρουμε) για την Philips?

Reaction score
0
Πάντως οι 32" είναι λίγες για αποστάσεις στα 4 μέτρα (εγώ την έχω στα 3,8 ). Από 37' και πάνω πάρε και δεν θα το μετανιώσεις.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.509
Νεότερο μέλος
koskef