Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

Reaction score
28
για βοηθειστε με παλληκαρια μου στον πολυ σοβαρο προβληματισμο μου και μαλιστα εν οψη κρισεως ισως να ειναι και η τελευταια μου σοβαρη αγορα ,λοιπον χωρις να λαμβανεται υπ'οψιν το θεμα λειτουργεικοτητα και συγκρινωντας εντελως απο θεμα αποδοσης ,ποια ειναι η καλυτερη εκλογη πηγης για το συστημα μου.
1ον cd player yamaha cds2000 η 2ον αγορα lap top +m2tech+v-dac το οποιο ηδη υπαρχει στο συστημα+αρχεια flac?

Reaction score
2
Απάντηση: βοηθεια στον πρβληματισμο μου.

Τιμή και review;;

Reaction score
122

τιμή από το site της εταιρείας: 783725 χιλιάδες δρχ ή 2.300 ευρώ.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: βοηθεια στον πρβληματισμο μου.

τιμή από το site της εταιρείας: 783725 χιλιάδες δρχ ή 2.300 ευρώ.
μα εγω ζητησα την γνωμη σας για το ποια απο τις δυο λυσεις αυστηρως μεταξυ των δυο θα εχει την καλυτερη αποδοση συγκριτικα ,και σεις μου προτεινετε κατι υπερδιπλασιο στην τιμη και το οποιο θελει και αλλη συνοδεια για να παιξει,θα ηθελα λοιπον μονον γνωμες για την αρχικη μου επιλογη σας παρακαλω.!

οσον αφορα το ανωτερω dac το ξερω και εγω οτι θα ηταν οτι πρεπει αλλα προς το παρον φευ?

Reaction score
4.417

Εγω προτεινω την λυση Νο 2. Απλως γιατι οπωσδηποτε λαπτοπ?
Δεν σου κανει καποιο media player με μια μικρη οθονη (μονιτορ) + dac ?
Μια αλλη εναλλακτικη του media player ειναι αυτα τα mini htpc. Ενα πολυ ενδιαφερον θεμα εχουν ξεκινησει τα παιδια στην κατηγορια htpc, νομιζω οτι θα βρεις πολυ εξυπνες ιδεες.

Reaction score
28

Εγω προτεινω την λυση Νο 2. Απλως γιατι οπωσδηποτε λαπτοπ?
Δεν σου κανει καποιο media player με μια μικρη οθονη (μονιτορ) + dac ?
Μια αλλη εναλλακτικη του media player ειναι αυτα τα mini htpc. Ενα πολυ ενδιαφερον θεμα εχουν ξεκινησει τα παιδια στην κατηγορια htpc, νομιζω οτι θα βρεις πολυ εξυπνες ιδεες.
δηλαδη εννοεις οτι η λυση νο 2 θα εχει ισαξια αποδοση με το πλευερ?

Reaction score
4.417

Αν το V-Dac εχει ηχο παραπλησιο με το Cambring Audio magic (που εχω και το ξερω, κι εχω ακουσει 2-3 φορες το Yamaha 2000) τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου. Απο τα ριβιου παντως, αναφερουν οτι ο ηχος τους ειναι λιγο παραπλησιος, με λιγο περισσοτερο χαμηλο για το V-Dac και λιγο καλυτερο στα υπολοιπα για το magic. Αυτες οι διαφορες μπορει να ειναι και ψιλοι στα αχυρα.

Reaction score
28

Αν το V-Dac εχει ηχο παραπλησιο με το Cambring Audio magic (που εχω και το ξερω, κι εχω ακουσει 2-3 φορες το Yamaha 2000) τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου. Απο τα ριβιου παντως, αναφερουν οτι ο ηχος τους ειναι λιγο παραπλησιος, με λιγο περισσοτερο χαμηλο για το V-Dac και λιγο καλυτερο στα υπολοιπα για το magic. Αυτες οι διαφορες μπορει να ειναι και ψιλοι στα αχυρα.
εννοεις δηλαδη την λυση 2 κατι σε lap top και v-dac?

Reaction score
4.417
Απάντηση: Re: Απάντηση: βοηθεια στον πρβληματισμο μου.

εννοεις δηλαδη την λυση 2 κατι σε lap top και v-dac?
Ναι, απλα δεν καταλαβαινω ομως γιατι να πληρωσεις τοσα σε χρηματα για λαπτοπ (σε περιοδο κρισης οπως ειπες) οταν εχεις εξισου καλες λυσεις και πιο φθηνες.

Μετα σκεψου και κατι αλλο. Στο λαπτοπ θα πρεπει να τραβηξεις καλωδιο μεχρι το ρακ των μηχανηματων, ενω το μιντια πλαιυερ το εχεις στο ρακ! Βεβαια αν το λαπτοπ το θελεις και γι αλλη δουλεια, τοτε παω πασο.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Laptop έχεις ήδη ή θα πρέπει να το αγοράσεις και αυτό;
Βασίλη μαζί γράφαμε...

Reaction score
4.417

Αλεξη σε ψιλιχασαμε, παντως να πω την λυση νο 2 θα προτεινα ακομη κι αν κοστιζε 3φορες περισσοτερο απο την 1.

Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που εχουμε καταφυγει σε αντιστοιχες λυσεις ακουμε απο την κουρτινα νο 2, ενω μηχανηματα που τα χρησοπληρωσαμε καθονται και μαζευουν σκονες. Τωρα απλως σε κανενα αγνωστο κανουμε τον σπουδαιο οτι εχουμε κι αυτο (σιντι) εχουμε κι ετουτο (πικαπ). Αν ομως πας να βγαλεις ενα δισκακι, πρωτα πρεπει να το ξεσκονισεις :142:. Ενω παλιωτερα τα λιωναμε.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: βοηθεια στον πρβληματισμο μου.

Ναι, απλα δεν καταλαβαινω ομως γιατι να πληρωσεις τοσα σε χρηματα για λαπτοπ (σε περιοδο κρισης οπως ειπες) οταν εχεις εξισου καλες λυσεις και πιο φθηνες.

Μετα σκεψου και κατι αλλο. Στο λαπτοπ θα πρεπει να τραβηξεις καλωδιο μεχρι το ρακ των μηχανηματων, ενω το μιντια πλαιυερ το εχεις στο ρακ! Βεβαια αν το λαπτοπ το θελεις και γι αλλη δουλεια, τοτε παω πασο.
γιατι θελω 100% ανεξαρτησια απο οθονη τηλεορασης -εχω χωρο στο ρακ-και γιατι το θελω και για πιο ολοκληρωμενη λυση .

Reaction score
28

Βασίλη μαζί γράφαμε...
θα αγορασω καποιο στην οικονομικη κατηγορια θα προσθεσω οπωσδηποτε το m2tech που το <ακουσα> και μου αρεσε και στο μελλον μαλλον θα κοιταξω καποιο καλυτερο dac .απλα θελω να σχηματισω γνωμη για το εαν πρεπει να κοιταξω για καποιες ιδιαιτερες προδιαγραφες που πρεπει να εχει το lap-top που δεν νομιζω ομως!!

Reaction score
4.417

Ισως δεν με καταλαβες. Δεν προτεινα οθονη τηλεορασης. Αλλα κατι μικρες οθονες μονιτορς που ειναι απο 7 εως 11 ιντσες. Κοστιζουν 70-80 ευρω. Με τηλεχειρηστηριο απο μακρια περιηγεισαι στο μενου του(ων) σκληρου(ων) σου δισκου.

Δυστυχως τα media players δεν εχουν οθονη για τετοια δουλεια. Το λαπτοπ απο την αλλη εχει ενα αλλο πλεονεκτημα. Μπορει ενω ακους καποιο κοματι και χωρις να το διακοψεις να περιηγεισαι στο μενου του σκληρου, κατι που που με το media δεν γινεται.

Γι αυτο σου προτεινα τα htpc παλαμης που ειναι επισης για το ρακ. Βεβαια αυτα που σηζυταμε πλεον ειναι δευτερευοντα θεματα.

Reaction score
28

Ισως δεν με καταλαβες. Δεν προτεινα οθονη τηλεορασης. Αλλα κατι μικρες οθονες μονιτορς που ειναι απο 7 εως 11 ιντσες. Κοστιζουν 70-80 ευρω. Με τηλεχειρηστηριο απο μακρια περιηγεισαι στο μενου του(ων) σκληρου(ων) σου δισκου.

Δυστυχως τα media players δεν εχουν οθονη για τετοια δουλεια. Το λαπτοπ απο την αλλη εχει ενα αλλο πλεονεκτημα. Μπορει ενω ακους καποιο κοματι και χωρις να το διακοψεις να περιηγεισαι στο μενου του σκληρου, κατι που που με το media δεν γινεται.

Γι αυτο σου προτεινα τα htpc παλαμης που ειναι επισης για το ρακ. Βεβαια αυτα που σηζυταμε πλεον ειναι δευτερευοντα θεματα.
εχεις καποια προταση σε λαπ-τοπ ? στην κατηγορια 500 ευρω περιπου ? και τι πρεπει να προσεξω απο προδιαγραφες?
κυριως απο πλευρας εξοδων ,μια και θα συνδεσω σε v-dac μεσω ομοαξωνικου και m2tech?

Reaction score
28
Re: βοηθεια στον πρβληματισμο μου.

υποθετω οτι θα ριπαρω cd μεσω του οδηγου cd.

Reaction score
4.417

εχεις καποια προταση σε λαπ-τοπ ? στην κατηγορια 500 ευρω περιπου ? και τι πρεπει να προσεξω απο προδιαγραφες?
κυριως απο πλευρας εξοδων ,μια και θα συνδεσω σε v-dac μεσω ομοαξωνικου και m2tech?
Εδω μαλλον αλλοι θα σε βοηθησουν περισσοτερο.
Νομιζω ομως οτι κυριως το θεμα εισοδων-εξοδων σ ενδιαφερει. Να εχει 3-4 εισοδους usb για τους σκληρους. Τις βρωμικες δουλειες αλλοι τις αναλαμβανουν (βλεπε dac). Επισης νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα με αρχεια υψηλης αναλυσης που ακομη κι αν δεν εχεις τωρα σιγουρα θ αποκτησεις στο μελλον. Αυτο το σκατουλακι m2-tech πρεπει να κανει αυτη την δουλεια απ οτι υποψιαζομαι. Ειμαι σιγουρος οτι σε 2-3 χρονια θα το πουλανε 5 ευρω, ομως τωρα μας τον πιανουν.

Reaction score
4.417
Απάντηση: Re: βοηθεια στον πρβληματισμο μου.

υποθετω οτι θα ριπαρω cd μεσω του οδηγου cd.
Ναι, εγω χρησιμοποιω το Ripstation Micro, ειναι ελευθερο απο το ιντερνετ.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

θα αγορασω καποιο στην οικονομικη κατηγορια.
Με πρόλαβες.
Ρίξε μια ματιά όμως σε αυτά που γράφω παρακάτω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red