- Reaction score
- 0
Το λοιπόν. Ακούω μουσική από τον υπολογιστή συνδέοντας κατευθείαν ένα line out καλώδιο στην είσοδο του ενισχυτή. Δεν μπορώ να πω ότι ακούγεται ιδιαιτέρως καλά. Σκέφτομαι ωστόσο να αγοράσω ένα DAC ( σκέφτομαι το DAC magic) και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Ακόμα σκέφτομαι να αγοράσω και μία κάρτα ήχου γιατί ηχογραφώ και ερασιτεχνικά και η υπάρχουσα κάρτα ήχου (η ενσωματωμένη στον υπολογιστή) έχει πολλά πρόβλήματα. Οπότε, θα ήθελα προτάσεις και για κάρτα ήχου.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Συνδέω το dac απευθείας στον υπολογιστή ή μέσω της κάρτας ήχου.
Ακόμα: Αν αυτή η συνδεσμολογία που προτείνω είναι λάθος προτείνετέ μου πως να το κάνω σωστά.
Ο υπολογιστής που χρησιμοποιώ είναι ένας iMac.
Α, και κάτι τελευταίο. Ένας φίλος βρήκε αυτήν την κάρτα ήχου στο ebay και αναρωτιόμαστε αν αξίζει.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Συνδέω το dac απευθείας στον υπολογιστή ή μέσω της κάρτας ήχου.
Ακόμα: Αν αυτή η συνδεσμολογία που προτείνω είναι λάθος προτείνετέ μου πως να το κάνω σωστά.
Ο υπολογιστής που χρησιμοποιώ είναι ένας iMac.
Α, και κάτι τελευταίο. Ένας φίλος βρήκε αυτήν την κάρτα ήχου στο ebay και αναρωτιόμαστε αν αξίζει.