Βοηθεια απο καποιο γνωστη!!!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα σε καποιες αποριες.
Θελω να αγορασω ενα media player και εχω δει ολες τις δυνατες λυσεις.
Το θεμα ειναι πως λογω υπερκαταναλωτισμου δε θελω να παρασυρθω και να παρω κατι που δε χρειαζομαι...

Λοιπον:
Εχω μια 40 ιντσων Sony Bravia Full HD (40w4500) και ενα παλιο ετοιμο Home Cinema Samsung HT-P12000.(o ηχος περναει αναγκαστικα μεσω οπτικης ινας)
Λογω κρισης θα αργησω να αναβαθμησω το συστημα μου.

Με ενδιαφερει κυριως να παιζω mkv αρχεια τα οποια συνηθως εχουν ηχο 5.1 DTS ή AC3.

Ερωτησεις:
1)Το συστημα μου υποστηριζει DTS 5.1 αλλα τι γινεται με AC3?(ειμαι ψιλοασχετος...)
2)Να παρω ενα media player παλιας γενιας(wd live,ac ryan HD mini κτλπ) ή να περιμενω για τα καινουρια(ac ryan hd2 mini)
3)Τι μου προτεινετε να παρω?
Οι απαιτησεις μου ειναι:
Θελω να ασχοληθω μαζι του αλλα οχι τρελα πραγματα.
Να εχει οπτικη εξοδο αφου το ηχοσυστημα δεν εχει αλλη εισοδο

Μου εχει κανει εντυπωση το netgear 550 αλλα δεν νομιζω πως προς το παρον μπορω να το αξιοποιησω.

Σας ευχαριστω πολυ

Reaction score
0
το netgear 550 που λες είναι πολύ καλό απλά έχει ένα θέμα τους υπότιτλους. Πρέπει να του σώζεις σε utf-8. Θα το φτιάξουν σε επόμενο firmware.

Μπορείς να το πάρεις, έχει πολύ δυνατό chipset. Επίσης υπάρχει το Mede8er med400x mini και το xtreamer.

βγαίνουν νέα, το πότε θα είναι διαθέσιμα δεν ξέρω, αλλά αφού δεν έχεις τρελές απαιτήσεις τότε αυτά που κυκλοφορούν ήδη θα σε καλύψουν. Με το netgear πιστεύω ότι θα είσαι καλυμμένος και με πιο πολλές απαιτήσεις.

από ένα γρήγορα τσεκάρισμα, το σύστημά σου υποστηρίζει DTS και Dolby Digital (AC3) είσαι μια χαρά.

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια απο καποιο γνωστη!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου
Δε γνωριζα πως το ac3 ηταν Dolby Sourround.
Θα κοιταξω και το budget καθως και τη διαθεσημοτητα και θα αποφασισω.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas