Βοηθεια για αγορά Βιντεοκαμερας HD

Reaction score
73
Παιδες ειμαι στα προθυρα αγοράς Βιντεοκαμερας High Definition

Καλο ειναι να ειναι στα 1000 Ε και να εχει σκληρό δισκο
και καλυτερα να εχει καλο ηλεκτρονικο σταθεροποιητη εικονας...

Εχει κανεις που ασχολειται με το σπορ.... καμμια καλη προταση... ??

Ποια η γνωμη σας για την JVC HD3.... ?? η ευκρινεια του μονου αισθητηρα ειναι μεγαλυτερη απο αυτη των 3 αισθητηρων..?
Δλδ καλυτερα να δω κατι σε SONY που χρησιμοποιει 1 αισθητηρα..?

Ευχαριστως να ακουσω γνωμες...

Reaction score
1
την καλύτερη εικόνα την έχουν οι minidv βιντεοκάμερες.
Με τον σκληρό ο αλγόριθμος συμπίεσης χαλάει πολύ την εικόνα, ιδιαίτερα σε σκηνές με κίνηση και με χαμηλό φως.
Ο οπτικός σταθεροποιητής είναι καλυτερος από τον ηλεκτρονικό.
Το αστέρι σε εικόνα είναι η canon HV20.
Τα 3 ccd ίσως βοηθούν λίγο καλύτερα στα χρώματα, αλλά πολύ λίγο....

Reaction score
73
Στις προδιαγραφες της JVC GZ-HD3 λεει οτι γραφει σε 1440CBR που σημαινει
οτι ειναι HDV φορματ οπως οι miniDV...Γιατι λοιπόν να μην παρουμε την JVC GZ-HD3...??
Με το HDV... δεν θα εχουμε προσβαση ευκολη στα προγραμματα μονταρισματος και γραψιμματος σε DVD σε PC..?
Αλλη ερωτηση παλι...
Μπορουμε να γραψουμε σε SD στον σκληρό... οπότε να το μεταφερουμε στο PC και να το γραψουμε σε απλό DVD...
(για την πεθερα μας....wall_1)...?

Reaction score
1
Απάντηση: Βοηθεια για αγορά Βιντεοκαμερας HD

μία βασική διαφορά που βλέπω εγώ είναι ότι το JVC HD3 είναι 4:3 κάμερα ενώ οι JVC HD7 και canon HV20 είναι 16:9 κάμερες ...

Reaction score
73
Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορά Βιντεοκαμερας HD

μία βασική διαφορά που βλέπω εγώ είναι ότι το JVC HD3 είναι 4:3 κάμερα ενώ οι JVC HD7 και canon HV20 είναι 16:9 κάμερες ...
Mαλλον καποιο λαθος κανεις... και η HD3 προσσεσορα 16:9 γραφει...

Για δες εδω... http://www.jvc.eu/hd-everio/spec.html

Reaction score
1
Απάντηση: Βοηθεια για αγορά Βιντεοκαμερας HD

Στο site που έδωσες στο σημείο video recording modes VBR ενώ η 7άρα έχει πολλά και διάφορα , το 3άρι έχει μόνο 1440x1080 που ως γνωστόν είναι 4:3 εικόνα , ενώ και η κάμερα μπροστά δεν έχει το χαρακτηριστικό ευρυγώνιο της 7άρας ...

ΥΓ δεν είναι prossecorας , είναι η επιφάνεια αποτύπωσης εικόνα + κάτι εξτρά pixels για κάποια δουλειά ( ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι πάνω εκεί αυτά τα chips ) όμως είναι κάμερα 4:3

Reaction score
73
παιδια σας ευχαριστω για τον χρονο σας....

Κατι μου λεει οτι η Canon HV20 θα μπει στις επιλογες μου...:crazy_11::roll::confused:

Reaction score
73
Να παρει η ευχη να παρει.....

Η καλυτερη εικόνα...HDV και η πιο ευκολη επεξεργασια του υλικου στην CANON HV20..... αλλα miniDV...δλδ ταινια...
δλδ ξεχνα... τον γρηγορο ελεγχο... του τι εχεις γραψει... και αργη μεταφορά στο PC...:mad_2:

CANON HG10 Σκληρός δισκος.... δλδ...γρηγορος ελεγχος... του τι εχεις γραψει... αλλα AVCHD... χαμηλότερη ποιότητα εικονας
μεγαλυτερη συμπιεση... δλδ καποια απωλεια... μεγαλυτερη δυσκολία στο editing....:mad_2:

:mad_3::mad_3: Τι να διαλέξω που τα θελω ολα ...? Σκας η δε σκας... ???

Reaction score
73
Παιδια επιτρεψτε μου μια χαζη ερωτηση.... αλλα τελειως αρχαριος σ' αυτο...

Εστω οτι πηρα την CANON HV20 και πηρα στο PC τα avi αρχεια ... εκτός του Backup σε σκληρό...
πως και σε τι δισκακι τα γραφω..? σε DVD και τα βλέπω σε DVD-player η τα γραφω σε δισκακι... HD και τι..? για να τα δω σε HD-player...

.:crazy_1:... σορρυ για τη χαζη ερωτηση... αλλα αισθανομαι ολιγον μπερδεμενος..wall_1.

Reaction score
73
Παιδες.... Ο Κυβος εριφθη.... :smoking:.... και ο Ρουβικωνας ειναι πίσω πιά...:-D

Μετα απο ολονυκτια διαβασματος των σχολιων του http://www.camcorderinfo.com/ratings.php

οπου η CANON HV20 (HDV) παιρνει το ανωτερο rating των "322" σε αντιδιαστολή με την CANON HG10(AVCHD)
και την SONY HDR-HC7](HDV) που ισοψηφουν στην πράξη κατεληξα και προχωρησα στην παραγγελία της .......CANON HV20..

Τα σχόλια των τεστ αλλα και τα δικα σας... βαρυναν πολύ... καθώς και το καλυτερο της καταγραφης και της εικονας
της
]CANON HV20 σε συνδυασμό με την ευκολια επεξεργασιας... Θυσιασα την ευκολια του σκληρου δισκου αφου η ποιοτητα
εικονας λογω MPEG-2 και AVCHD ειναι κατωτερη... συν οτι τα σχόλια του http://www.camcorderinfo.com/ratings.php
εχουν αρκετα "bad news"...

Eλπίζω η επιλογή μου να ειναι η καλυτερη...

Σας ευχαριστω ολους μιας και βοήθησατε στο "ξεστραβωμα" και στην τελικη επιλογή... η οποία δεν ηταν
και ευκολη...:-D...:respect:.....:crazy_3:...:cool_4::cool_4:

GSF

Reaction score
0
γειά χαρά.. και εγώ κατέληξα στην HV20 αντι για την HC7 μετα απο 2-3 μερόνυχτα ψαξίματος και λιωσίματος στα review sites.. είμαι σίγουρος οτι δεν θα το μετανιώσω! απο που την παρήγγειλες και πόσο ??

Reaction score
73
Τελικά την πηρα απο την Αλυσιδα EXPERT στη Θεσ/κη... 950 Ε με στο σκεπτικό να εχω σιγουρη την εγγυση της INTERSYS...

Στο παρασκηνιο εχω ακουσει παρα πολλα για το τι συμβαινει αν σου χαλασει η καμερα και την τρεχεις στο εξωτερικό
οποτε ειπα να μην το διακινδυνευσω... ακουγεται χαζό αλλα....:pc:

GSF

Reaction score
0
εγώ την πήρα σήμερα στα χέρια μου... 805 ευρώ τελική απο κατερέλο στην Αθήνα.. δεν έχω δεί ακόμα
αν δουλεύει μόλις την έβγαλα απο το κουτί θα ποστάρω αποτελέσματα σε λίγο :cool_11::cool_11: απο πρώτη όψη είναι αρκετά μικρότερη απο HC7 και πολύ πιο όμορφη!!!

VG

Reaction score
0
Η Sony HDR-CX7 εχει memory stick,μου ακουγεται πολυ πρακτικο,γιατι δεν πηγατε σε αυτη την λυση τελικα;

Reaction score
5
CANON HV20 = Από τις καλύτερες επιλογές που μπορούσες να κάνεις. Αν και σονάκιας, αυτήν θα επέλεγα και εγώ όσον αφορά στην Απόδοση / τιμή

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos