Βοηθεια για αγορα φωτογραφικης μηχανης

Reaction score
460
Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα την βοηθεια σας για το ποια ειναι η καλυτερη ποκετ (μικρη) ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη εως τα 400ε τελικη πληρωταια τιμη.
Θα την μεταχειριστω για τα ταξιδια μου και για αυτο θελω να ειναι μικρη απλη και ευχρηστη,και βεβαιως να βγαζει και τις καλυτερες φωτογραφιες απο αυτου του τυπου μηχανων.
Ευχαριστω εκ των προταιρων για την βοηθεια σας.
Υ.Γ(Εχω δει πριν απο 4-5 μηνες ενα τεστ στον ηχο νομιζω,η στο χαι τεκ,για καποια πανασονικ την οποια εβγαζαν σουπερ και κοστιζε κοντα στα 480ε λιανικη.Γνωριζει καποιος την συγκεκριμενη μηχανη και εαν ναι τι αποψη εχει?)

Reaction score
460
Απάντηση: Βοηθεια για αγορα φωτογραφικης μηχανης

Λοιπον η μηχανη αυτη ηταν ηταν η πανασονικ ΤΖ 10 ηταν στα 400ε και το τεστ του χαι τεκ την ειχε βγαλει κορυφαια.
Την γνωριζει καποιος αυτην την φωτ μηχανη?

Reaction score
88
Εγώ έχω την ΤΖ7.
Η ΤΖ10 αν δεν κάνω λάθος έχει manual ρυθμίσεις, GPS και καλύτερη ανάλυση νομίζω.
Ανάμεσα στις 2 θα διάλεγα την ΤΖ7 αν την εύρισκα με καλύτερη τιμή. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος και έχει και πολύ καλό βίντεο ακόμα και νυχτερινό.
Σε ταξίδι που πήγα όταν την αγόρασα, όταν είδα τα βίντεο που τράβηξα μετάνιωσα που δεν τράβηξα περισσότερα.
Φωτογραφίες νυχτερινές σε σκοτάδι και χωρίς φλας καθώς και σε μεγάλο ISO απλά δεν έχει τις δυνατότητες που θα ήθελα.
Με λίγα λόγια αν θα ήθελες κάτι παραπάνω σε φωτογραφίες με ψηλό iso και χειροκίνητες ρυθμίσεις σε μια compact μηχανή που θα σου κάνει διαφορά νομίζω ότι θα έπρεπε να διαλέξεις κάποια από Canon S90 ή Panasolic LX3 που πολλοί φωτογράφοι τις σχολιάζουν με καλά λόγια. Εδώ όμως δεν έχεις μεγάλο ζουμ και καλό βίντεο. Και εγώ γι'αυτό είχα πάρει την ΤΖ7...αλλά και την D90.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορα φωτογραφικης μηχανης

Εγώ έχω την ΤΖ7.
Η ΤΖ10 αν δεν κάνω λάθος έχει manual ρυθμίσεις, GPS και καλύτερη ανάλυση νομίζω.
Ανάμεσα στις 2 θα διάλεγα την ΤΖ7 αν την εύρισκα με καλύτερη τιμή. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος και έχει και πολύ καλό βίντεο ακόμα και νυχτερινό.
Σε ταξίδι που πήγα όταν την αγόρασα, όταν είδα τα βίντεο που τράβηξα μετάνιωσα που δεν τράβηξα περισσότερα.
Φωτογραφίες νυχτερινές σε σκοτάδι και χωρίς φλας καθώς και σε μεγάλο ISO απλά δεν έχει τις δυνατότητες που θα ήθελα.
Με λίγα λόγια αν θα ήθελες κάτι παραπάνω σε φωτογραφίες με ψηλό iso και χειροκίνητες ρυθμίσεις σε μια compact μηχανή που θα σου κάνει διαφορά νομίζω ότι θα έπρεπε να διαλέξεις κάποια από Canon S90 ή Panasolic LX3 που πολλοί φωτογράφοι τις σχολιάζουν με καλά λόγια. Εδώ όμως δεν έχεις μεγάλο ζουμ και καλό βίντεο. Και εγώ γι'αυτό είχα πάρει την ΤΖ7...αλλά και την D90.
Τελικα πηγα στο πλαισιο και αγορασα την canon sx 210 is.Mου ειπαν οτι ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν και τους εμπιστευτηκα.
Τελικη τιμη 299ε,14.1 mega pixels και 14 επι wide zoom.Ελπιζω να εκανα καλη αγορα,εαν την γνωριζει καποιος ας μου πει την αποψη του.
Παντως σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων σου.

Reaction score
88
http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx210_is_review/
Απλά για διάβασμα.

Σε βόλτες και ταξίδια θα είναι εύκολο να την έχεις πάντα μαζί σου και δεν θα χάνεις στιγμές ή εικόνες που θα ήθελες να φωτογραφήσεις και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των μικρών φωτογραφικών μηχανών οπότε σίγουρα θα σε αποζημιώσει.
Με μια SLR θα έβγαζες καλύτερες φωτογραφίες αλλά ΟΤΑΝ θα την έπερνες μαζί σου.
Έχω δει φωτογραφίες από την sx200 και είναι καλή οπότε μην ανησυχείς (αν και όλοι σε αυτό το φόρουμ έχουμε την ανησυχία για καλές αγορές μέσα μας!!!).
Με γειά και καλές φωτογραφίες (και βίντεο).

Reaction score
1.844

... Με μια SLR θα έβγαζες καλύτερες φωτογραφίες αλλά ΟΤΑΝ θα την έπερνες μαζί σου ...
Είπες μια μεγάλη αλήθεια. :444:

Reaction score
460

http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx210_is_review/
Απλά για διάβασμα.

Σε βόλτες και ταξίδια θα είναι εύκολο να την έχεις πάντα μαζί σου και δεν θα χάνεις στιγμές ή εικόνες που θα ήθελες να φωτογραφήσεις και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των μικρών φωτογραφικών μηχανών οπότε σίγουρα θα σε αποζημιώσει.
Με μια SLR θα έβγαζες καλύτερες φωτογραφίες αλλά ΟΤΑΝ θα την έπερνες μαζί σου.
Έχω δει φωτογραφίες από την sx200 και είναι καλή οπότε μην ανησυχείς (αν και όλοι σε αυτό το φόρουμ έχουμε την ανησυχία για καλές αγορές μέσα μας!!!).
Με γειά και καλές φωτογραφίες (και βίντεο).
Σε ευχαριστω πολυ.Καλη σου ημερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός