Βοηθεια για αγορα

Reaction score
0
Καταρχην καλως σας βρηκα μιας και ειναι το πρωτο μου post.

Θα ηθελα τα φωτα σας για μια αγορα που προκειτε να κανω μεσα στον επομενο μηνα.
Θελω να παρω ενα συστημα ( ενισχυτης/ηχεια/πικαπ/cdplayer) τα οποια θα τοποθετηθουν σε ενα χωρο γυρω στα 13-15 τμ και η μουσικη που θα παιζουν θα ειναι απο blues rock μεχρι πολυ σκληρο metal (death/black) αλλα και κλασσικη μουσικη κυριως εργα για πιανο.
Το κοστος δεν θα ηθελα να ξεπερναει τα 1500-2000 και το βαρος θα ηθελα να το ριξω στο πικαπ μιας και δεν θα ηθελα να μου καταστρεφει τα βινυλια.

Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε και μαγαζια στην αθηνα στα οποια θα μπορουσα να τα παρω ολα μαζι και οχι το καθε κομματι απο αλλο μαγαζι,και αν υπαρχει προβλημα με την αναφορα μαγαζιων λογω διαφημισης δεκτα και τα PM :wink:

Ευχαριστω εκ τον προτερων

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Re: Βοηθεια για αγορα

amp : Αdvance Acoustic MAP-103
cdp : Nad c542
ηχεια : Dynaudio Audience 42 (οπωσδηποτε πανω σε βασεις)

και πικαπ κατι σε Clearaudio, Project, Rega

Reaction score
4.744
Επειδή μίλησες και για μέταλ και κλασσικά έχω να προτείνω τα εξής.

ενισχυτής: behringer ep1500
ηχεία:audio spectrum artemis (used)
cd:harman kardon hk970
πικάπ:technics mkii

Reaction score
0
Rtallus said:
Επειδή μίλησες και για μέταλ και κλασσικά έχω να προτείνω τα εξής.

ενισχυτής: behringer ep1500
ηχεία:audio spectrum artemis (used)
cd:harman kardon hk970
πικάπ:technics mkii
Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με το φίλο που άνοιξε το θέμα, και σκεφτόμουν κι εγώ τα Άρτεμις, απλώς έχω αμφιβολίες σχετικά με το αν θα πέσουν μεγάλα στο χώρο. Ίσως κάποια Sirene να ήταν προτιμότερα.

Reaction score
4.744
Ton xoro esi ton xeris alla prosexe mhn sou pesoyn mikra ta sirene. Isos kapoia xanadu htan idanika??
H akomh kalitera ta new xanadu pou apo oti akousa etoimazei i audio spectrum??

Reaction score
25.536
πρεπει να προσθεσουμε και εναν προ με phono στην περιπτωση του 1500 ...

Reaction score
25.536
προτεινω να ειδικα σε ενισχυτη να ψαχτει σε μεταχειρισμενο .
εχει παρει το ματι μου εναν Musical fidelity A300 ολοκληρωμενο που εχει και phono και ρευμα κλπ

Reaction score
0
Καταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που αν και καπως καθηστερημενα, λογω εργασιας , της εψαξα προσεχτικα αυτο το σαβατοκυριακο και προσανατολιζομουν σε κατι προς Dynaudio Audience 52 με τον Αdvance Acoustic MAP-103.

Ομως γυριζωντας σημερα σπιτι βρηκα να με περιμενει ενας Crown XLS 202 μεταχειρισμενος απο 3 χερι αλλα δεν παραπονιεμαι διοτι ειναι και τσαμπα.
Ψαχνοντας στο net ειδα οτι ειναι καθαρα επαγελματικος και η εταιρια του ειναι αρκετα σεβαστη στο χωρο (αν και ολοι μιλανε για τον Κ1)

Τι λετε αξιζει να κινηθω και να στησω το συστημα πανω σε αυτον η να τον στειλω και προχωρησω στην αρχικη μου ιδεα και αν αξιζει με ποιον pro και ποια ηχεια θα μπορουσε να ταιριαξει?

Για πικαπ μαλλον θα κινηθω προς Rega μιας και ολοι αυτο προτινουν.

ΥΓ.Τι γνωμη εχετε για τα Tascam Cdp?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members