Βοηθεια για επιλογη ενισχυτη!!!SOS

Reaction score
0
Βοηθεια για επιλογη ενισχυτη. Ειμαι αναμεσα στο LX-70 της PIONEER και τον DENON 3808 αλλα δεν μπορω να καταληξω σε καποιον διαθετω μεχρι 1500 ευρω. Θα παιξει με τα KEF IQ 9 .Ο καθενας λεει το δικο του και δεν ξερω τι να κανω, μου λενε οτι ο LX-70 δεν βγαζει 180watt και οτι ειναι ψεματα.Και Onkyo προτεινετε.:crazy_1:

Reaction score
62
Μην ακούς κανένα!! Και οι δύο ενισχυτές είναι καταπληκτικοί!! Θα σου πρότεινα τον LX-70 μόνο και μόνο επειδή τον έχω ακούσει και παίζει καταπληκτικά!!!

Reaction score
0
Αυτο που διαβασα στο φορουμ οτι ο Pioneer vsx-lx 70 και o νέος yamaha 3800 δεν κάνουν upscale από hdmi σε hdmi!!! τι γινεται ? Ειναι ψεματα?

Reaction score
62
Τώρα με το θέμα του upscale είναι λίγο μπερδεμένο. Μάλλον κάνει upscale μονο απο component και όχι απο HDMI. Αλλά, αν έχεις player που κάνει αυτό upscaling, που απο τη στιγμή που θα το συνδέσεις με HDMI, έχει τη δυνατότητα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να κάνει το player το ρόλο του scaler..

Reaction score
0
Λεω να το οδηγησω με ενα PS3 τηλεοραση,pioneer 5080D, ηχεια τα KEF IQ9 main,IQ2C center,IQ1 back,SUB KEF 1000.2, μου αρεσει να ακουω μουσικη (soundtrack) αλλα και full ταινειες.Nα τον παρω τον LX-70 ή θα έχω πρόβλημα με τον ηχό?

Reaction score
8
Φιλε locos και οι δυο ενισχυτες ειναι κορυφαιοι για την κατηγορια τους. Επειδη ετυχε να τους ακουσω και τους δυο εχω να σου παραθεσω τα εξεις ως προς την ηχητικη τους ποιοτητα γιατι οσον αφορα την οπτικη δεν μπορω να εκφερω γνωμη λογω ενος προβληματος ορασης που εχω.
Kαι οι δυο ενισχυτες εχουν την δυναμη να οδηγησουν το σετ ηχειων που αναφερεις σε ικανες σταθμες με ενα ελαφρο προβαδισμα του PIONEER. Στην περιπτωση μου οδηγησαν το σετ των KEF XQ-5/1/CENTER.
Ως προς τον ηχητικο χαρακτηρα επισης ειναι πολυ κοντα με τον DΕΝΟΝ νσ ειναι λιγο πιο μουσικος και τον PIONEER να ειναι πιο καθαρος αλλα με ελαφρα λιγοτερο ογκο.
O DENON επισης πιστευω εχει καλυτερο συστημα ισοσταθμισης με απεικονιση των γραφικων στην οθονη, αλλα ο PIONEER εχει 6 θεσεις μνημης που δεν διαθετει ο DENON αν θυμαμαι καλα.
Επισης ο PIONEER διαθετει ενα συστημα για την αυξηση της δυναμικης περιοχης ωστε να ακουγονται καλυτερα τα SACD και απο την αλλη ο DENON εχει την δυνατοτητα να ρυθμισεις ξεχωριστα το κροσοβερ σε καθε καναλι
Τελος ο PIONEER μπορει να κανει upscaling σε καθε εισοδο ξεχωριστα στην αναλυση που επιθυμει ο χρηστης.
Αν σε ενδιαφερει η προσωπικη μου εκτιμιση ως προς την αγορα καποιου εκ των δυο, τοτε αν το προγραμμα που θα κλειθει Nα αναπαραγει ο ενισχυτης ειναι 80% κινηματογραφικο και το υπολοιπο μουσικη, προτιμησε τον PIONEER, αν ομως οι ακροασεις μοιραζονται 50-50% προτιμησε τον DENON.

Reaction score
0
Φιλε θαναση ησουν σαφεστατος επειδη θα κανω χρηση 65-70% κινηματογραφικο και το υπολοιπο μουσικη θα παω μαλλον για τον pioneer.Σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
150
Θα σου πώ το εξής. Έχω τα ΙQ9 για κύρια ηχεία παίζουν με τον Onkyo TX NR-905 (Toroidal Transformer 7x220 4Ω, 7χ140 8Ω) και μπορώ να πώ οτί σκοτώνει. Το είπε και το ξαναλέω σε αυτό το γύρω ενισχυτών τίποτα δεν κερδίζει την Onkyo ΑΝ αγοράσεις απο Γερμανία φυσικά γιατί εδώ οι τιμές είνα άθλιες. Ο Denon σχεση με τον Onkyo 875 (με τον 905 ούτε για αστείο) είναι χειρότερος και πιο αδύναμος τους έχω ακούσει.

Τα IQ9 είναι 8Ω τι βγάζουν αυτοί οι ενισχυτές στα 8Ω?

Βρήκα τον LX70 τα 180W είναι στα 6Ω και αν κρίνω απο την τροφοδοσία του και την κατανάλωση (460W) δεν βλέπω να οδηγεί τα IQ9 και πολύ άνετα. Χαρακτηρίστικά ό δικός μου φτάνει σε κατανάλωση τα 1000W για να βγάλει 7χ140W στα 8Ω. Ο 875 που σου προτείνω είναι λίγο πιο κάτω 875W (σίγουρα αρκετά πιο πάνω απο το 460W) αν αυτό σου λέει κάτι σκέψου το. Απλά πρέπει να αγοράσεις απο Γερμανία γιατί εδώ είναι πολύ ακριβοι οι Onkyo.

Reaction score
4
Συγκεκριμενα ομως για τον 875 (χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν) υπαρχει το γνωστο προβλημα...με ενα απο τα 4 στοιχεια της φυσης.

Κανεις δεν λεει τιποτα για αυτο ευθαρσως αλλα ολοι το ψιθυριζουν στα στεκια.

Προσωπικα κι εγω ειμαι στη φαση αναζητησης και μεταξυ των 2 εταιρειων κλινω προς Pioneer (LX60 πιο συγκεκριμενα)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef