Βοηθεια για επιλογη τηλεορασης.

Reaction score
0
Ειμαι αναμεσα στα παρακατω μοντελα:

LG 42SL8000

PHILIPS 42PFL7404H

Sony KDL40NX500

Samsung UE40B6000

Θα την συνδυασω με ενα HTPC που θα στησω (για παρακολουθηση HD ταινων ,μουσικης σερφαρισμα κτλ).
Αποσταση θεασης θα ειναι 3 μετρα περιπου.
Το budget θα ειναι το πολυ 1000 ευρω .
Ακουω γνωμες και τυχον αλλες προτασεις εαν εχετε .
Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
H Σονυ έχει πολλές ανακλάσεις απ τον περιβάλλοντα χώρο και δεν είναι καλύτερη απ την σειρά ΕΧ.
Η σαμσουνγκ(τουλάχιστον σε συνθήκες καταστήματος) στα δικά μου μάτια είναι λίγο καλύτερη απ την lg(ειδικά σε επίπεδο μαυρου).
Για την φίλιπς δεν έχω ασφαλές συμπέρασμα μιας και στο ίδιο κατάστημα που την είδα με τις άλλες ήταν τελείως κουκουρούκου,σε σημείο που δεν νομίζω ότι παίζει έτσι.

Γιατί κόλλημα με τα led;
Δεν κάνουν και μεγάλη διαφορά σε edge διάταξη,ενώ έχουν παρατηρηθεί πολλά παράπονα για διαροή φωτός περιμετρικά του πάνελ.

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια για επιλογη τηλεορασης.

Ευχαριστω πολυ καταρχην για την ανταποκριση.
Για αυτες τις 3 ποια ειναι η γνωμη σου:

PHILIPS 40PFL5605H
SAMSUNG LE40B551
SONY KDL40BX400

Sorry αλλα ειμαι τελειος ασχετος ,με το ολο θεμα ,ειναι η πρωτη LCD τηλεοραση που αγοραζω και επειδη οπως ειπα θελω να στησω ενα HTPC θα ηθελα η τηλεοραση να ειναι οσο τον δυνατον καταλληλοτερη.
Επειδη θα την αγορασω απο συγκεκριμενη αλυδιδα ηλεκτρονικων :Κοτσοβολος (για συγκεκριμενο λογο δεν μπορω απο αλλου), οποτε εαν καποιος εχει καμμια καλυτερη προταση απο προσωπικη εμπειρια ή απο γνωσεις τις οποιες εγω δεν εχω, ας μου προτεινει καποιο αλλο μοντελο απο τα διαθεσιμα του πιο πανω κατασταστηματος με τις εξης προυποθεσεις:
Κοστος το πολυ 1000 ευρω (χαμηλοτερα ακομα καλυτερα)
FULL HD
LCD οχι Plasma
Διαγωνιος 40-42"

Ευχαριστω και συγνωμμη εαν ειμαι πολυ απαιτητικος, αλλα αυριο πρεπει να παω να την κλεισω,οποτε ο χρονος ειναι περιορισμενος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κοίτα και για την σαμσουνγκ b750 αν υπάρχει.
Αυτές που αναφέρεις στο απο πάνω ποστ δεν τις ξέρω.

Reaction score
0

Τελικα πηρα την:Sony KDL40HX700
η οποια ειναι αψογη!
Με την USB θυρα παιζει απο stick ταινιες και αναγνωριζει και τα αρχεια υποτιτλων SRT χωρις να χρειαζεται να τους ενσωματωνεις στην ταινια.
Αλλα οταν συνδεω εξωτερικο σκληρο και συγκεκριμενα εναν LACIE 500GB δεν μου τον διαβαζει.Αυτο ισχυει για ολους τουε εξωτερικους σκληρους?
Δηλαδη η USB θυρα αναγνωριζει μονο USB sticks?

Reaction score
8

Καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση! Πολύ καλή επιλογή!

Δοκίμασε να βάλεις εξωτερική τροφοδοσία στον δίσκο που συνδέεις. Σίγουρα θα σου δουλέψει, εκτός και αν ο κατασκευαστής έχει βάλει περιορισμούς.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Mήπως παίζει ρόλο η διαμόρφωση του σκληρού δίσκου;Είναι ntfs ή fat;Το στικάκι σε τι διαμόρφωση είναι και πόση χωρητικότητα έχει;

Καλοθέατη!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Βοηθεια για επιλογη τηλεορασης.

Αλλα οταν συνδεω εξωτερικο σκληρο και συγκεκριμενα εναν LACIE 500GB δεν μου τον διαβαζει.Αυτο ισχυει για ολους τουε εξωτερικους σκληρους?
Δηλαδη η USB θυρα αναγνωριζει μονο USB sticks?
εχω την ex500 και εχω παρατηρησει οτι δεν παζει usb stick απο 4gb και πανω..οποτε λογικα ειναι θεμα χωρητικότητας..
παρε ενα wd live tv να βρεις την υγειας σου!!

Reaction score
0
oxygen η ex500 ειναι καλη??την εχω παραγγείλει απο την δευτερα και μαλλων δεν εχουν αποθέματα

Reaction score
0

Ο Lacie εχει εξωτερικη τροφοδοσια και εχει διαμορφωση NTFS ενω το stick FAT32.
Εβαλα ενα WESTERN DIGITAL (250GB) με FAT32 διαμορφωση και αυτο δεν τον αναγνωριζει:Μου βγαζει μυνημα οτι παρουσιασε η αναγνωση USB προβλημα.
Μαλλον θα φταιει το μεγεθος του δισκου : ισως εχει περιορισμο στην αναγνωση GB.
Εαν καποιος ξερει κατι αλλο ας βοηθησει.
Ευχαριστω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Mήπως έχει καμιά πληροφορία στο manual για το μέγεθος που αναγνωρίζει;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αnonymua73 γράψε πιό αναλυτικές εντυπώσεις απ την χρήση της εδώ όταν μπορέσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοηθεια για επιλογη τηλεορασης.

Mήπως έχει καμιά πληροφορία στο manual για το μέγεθος που αναγνωρίζει;
Δυστυχως το manual δεν λεει κατι σχετικο ουτε στο site της SONY που κοιταξα.Λεει οτι υποστηριζει γενικα USB συσκευες αποθηκευσης.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοηθεια για επιλογη τηλεορασης.

Αnonymua73 γράψε πιό αναλυτικές εντυπώσεις απ την χρήση της εδώ όταν μπορέσεις.
Οκ θα γραψω αλλα επειδη ειναι η πρωτη LCD που παιρνω δεν ειμαι και πολυ σχετικος μα το ολο θεμα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.848
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss