Βοηθεια για BD-S360

Reaction score
283
Γεια σας εχω ενα καινουργιο BD το s360 της sony το θεμα ειναι οτι δεν παιζει ματροσκες και ρωτω,υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξω ματροσκα ωστε να την παιζει το μηχανημα, η εστω μεσω καποιου update, ειμαι καινουργιος στον χωρο των bluray και θα ηθελα την βοηθεια σας.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.699
Απάντηση: Βοηθεια για BD-S360

Δυστυχώς όχι.:101:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Βοηθεια για BD-S360

κλαψ την εκανα πιστευω με καποιο firmware αργοτερα να γινει κατι.
[YOUTUBE]gfraz61C2Vo[/YOUTUBE]

Θα σε παρακαλούσα φυσικά να μην θεωρήσεις ειρωνική την απάντηση με το τραγούδι,αλλά δεν πιστεύω ότι η sony θα επιτρέψει τα blu ray της να παίζουν ματροσκες.

Reaction score
347

Υπάρχει η περίπτωση με μερικές ματρόσκες 720p μέχρι Profile 4.1 και με χρήση του προγράμματος TSMuxer να δημιουργήσεις AVCHD το οποίο να παίζει στο player σου (στο δικό μου S350 καθώς και στο παλιότερο S300 έπαιζαν κάποια χωρίς πρόβλημα), αλλά δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα, και χρειάζεται και transcoding (ειδικά στον ήχο αν η ματρόσκα έχει dts το οποίο πρέπει να γίναι ac3)

Reaction score
283

Υπάρχει η περίπτωση με μερικές ματρόσκες 720p μέχρι Profile 4.1 και με χρήση του προγράμματος TSMuxer να δημιουργήσεις AVCHD το οποίο να παίζει στο player σου (στο δικό μου S350 καθώς και στο παλιότερο S300 έπαιζαν κάποια χωρίς πρόβλημα), αλλά δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα, και χρειάζεται και transcoding (ειδικά στον ήχο αν η ματρόσκα έχει dts το οποίο πρέπει να γίναι ac3)
ευχαριστω η εικονα ειναι το ιδιο καλη?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.699

ευχαριστω η εικονα ειναι το ιδιο καλη?
Εγώ λέω να πάρεις ένα Media player με σκάρτα 100 €

και έλυσες το πρόβλημά σου.

Που να κάνεις όλα αυτά για μία ταινία!

Και δεν είναι σίγουρο αν πετύχει κιόλας.

Reaction score
283

Εγώ λέω να πάρεις ένα Media player με σκάρτα 100 €

και έλυσες το πρόβλημά σου.

Που να κάνεις όλα αυτά για μία ταινία!

Και δεν είναι σίγουρο αν πετύχει κιόλας.
Συμφωνω δεν αξιζει να σαι καλα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo