Βοηθεια με ιμαντες

Reaction score
1.019
Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι θα τρελαθω.Περυσι πηρα απο κολλητο μου ενα πικαπ και μετα
απο καποιους μηνες κοπικε ο ιμαντας,λογικο γιατι οταν τον εβγαλα φανηκε οτι ειχε ξεραθει απο τον καιρο,ετσι πηγα στην αντιπροσωπεια και πηρα ενα καινουριο.οταν πηγα να τον τοποθετησω ειδα οτι σε ενα σημειο ειχε κατι
σαν γραμμες απο μολυβι ας πουμε και λεω εχε γουστο να ειναι κολλημενος,μετα απο δυο μηνες κοβεται!
Ξανα στην αντιπροσωπεια και μου λεει ειναι κολλημενο το μοτερ,το μοτερ δουλευει κανονικα απο τι βλεπω,οταν το κρατω με τα τρια δακτυλα μου τρεμει που σημαινει οτι εχει δυναμη.
ζητω αλλον ιμαντα και μολις τον βλεπω ηταν ιδιος,ειχε και αυτος σε ενα σημειο ειχε κατι σαν κολλα,δεν τον αγοραζω μπαινω στο ιντερνετ απο ενα μαγαζι LP GEAR και μου στελνουν εναν ιμαντα,οχι απλα κολλημενο αλλα εκανε και δοντι στο σημειο αυτο..
επειδη θα ξεχασω και αθτα που ξερω,θελω να ρωτησω,ο ιμαντας δεν ειναι ενιαιο καλουπι?
ξερεται καποιο μαγαζι,η να στειλω μηνυμα στην αντιπροσοπεια του εξωτερικου?
προς το παρον εχω κολησει τον προηγουμενο και δουλευει καλα,αλλα νομιζω οτι με κοροιδευουν και σκορπαω τα λεφτα μου ασκοπα.οριστε και αυτος που μου ηρθε σημερα

Attachments

Reaction score
666
Ποιο πικαπ έχεις?
Σαφώς και ο ιμάντας δεν πρέπει να έχει ραφές και εμφανές σημείο ένωσης. Πρέπει να είναι ενιαίος.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Μήπως τους φτιάχνουν επι τόπου στο κατάλληλο μήκος; :D

Reaction score
1.019
Το πιικαπ μου ειναι το kuzma stabi το παλιο το ξυλινο,τι να πω δεν ξερω...
Ακομα και ο πρωτος που αγορασα ποσες πιθανοτητες θα υπαρχουν να κοπει στο σημειο που εχει κατι σημαδια???

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.684
Μήπως τους φτιάχνουν επι τόπου στο κατάλληλο μήκος; :D
Δε βάζανε τουλάχιστον κόλλα στιγμής για να μην φαίνεται η κόλληση!:D

Reaction score
1.019
παντος καποια στιγμη σκεφτομαι και την αναβαθμιση απλα ειναι λιγο ακριβη,νεο μοτερ με φλατ ιμαντα,ειμαι ικανοποιημενος πολυ απο το πικαπ...
Υπαρχει περιπτωση να κολαει εν λειτουργια?

Reaction score
34
παντος καποια στιγμη σκεφτομαι και την αναβαθμιση απλα ειναι λιγο ακριβη,νεο μοτερ με φλατ ιμαντα,ειμαι ικανοποιημενος πολυ απο το πικαπ...
Υπαρχει περιπτωση να κολαει εν λειτουργια?
Εϊναι πιθανό και αυτό αλλά στην περίπτωση που θές να βάλεις φλατ ιμάντα δεν χρειάζεται άλλο μοτέρ. Αλλάζεις μόνο την τροχαλία που ακουμπάει ο ιμάντας.

Reaction score
1.019
Εϊναι πιθανό και αυτό αλλά στην περίπτωση που θές να βάλεις φλατ ιμάντα δεν χρειάζεται άλλο μοτέρ. Αλλάζεις μόνο την τροχαλία που ακουμπάει ο ιμάντας.
Αν ειναι θα πρεπει να αλλαξω τροχαλια του μοτερ αλλα και του πλατω,και αν ειναι να κανω την αναβαθμηση ,θα την κανω κυριως για το μοτερ,οσο να ειναι τα εχει τα χρονακια του...

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αν η τροχαλια ειναι του κατασκευαστη,τοτε ναι,διοτι θα εχει και την σωστη διαμετρο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster