Βοηθεια με Harman KArdon 255 remote control

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους και ολες!
Ειμαι χρονια μελος στο forum και παρακολουθω αλλα γραφω σπανια! Ανοιξα αυτο το topic για να ζητησω βοηθεια σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω.

Εχω εναν Harman Kardon 255 ο οποιος τοσα χρονια με ικανοποιουσε αφου δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, αλλα δυστυχως τις προαλλες το χειριστηριο ξαφνικα σταματησε να δινει εντολες στον ενισχυτη, δλδ δεν δουλευει καμια εντολη ουτε on off! Το κουλο ειναι το remote φαινεται να δουλευει κανονικα αφου και τα λαμπακια του αναβουν αλλα και ο ir sensor αναβει κανονικα (κοιτωντας τον απο καμερα).

Τωρα τον εχω δωσει σε εναν τεχνικο μηπως βγαλει καποια ακρη, αλλα επειδη ειναι παλιο μοντελο και δεν ξερω αν θα βρουμε ακρη, ειπα να ζητησω την βοηθεια απο καποιον που εχει τετοιο ενισχυτη (και καποια παρομοια οπως 355 κλπ) να δοκιμαζαμε τα χειριστηρια, τουλαχιστον για να διαπιστωναμε αν τελικα φταιει το remote control ή ο ιδιος ο ενισχυτης!

Αν καποιος μπορει να με βοηθησει ας στειλει ενα πμ!

Ευχαριστω εκ των προτερων...

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.702
Αφου σου δουλευει το τηλ εχεις σκεφτει μηπως εχει παρει καποια εντολη ο ενισχυτης; Δεν του τραβας κανα reset?

Reaction score
0
Ευχαριστω, τελικά το χειριστηριο δεν ειναι πλεον διαθεσιμο, δεν θα μαθω τι φταιει, ο ενισχυτης ειναι μια χαρα κατα τα αλλα, ομως ευκαιρια για αναβαθμιση μιας και κατι τα 4Κ κατι τα hdr οπως τα bluetooth και τα wifi καλως η κακώς εχουν γινει αναγκαία!
Ευχαριστω

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος