Βοηθεια με jbl soundbar 3.1, δεν μπορω να βρω τί της φταιει

Μηνύματα
35
Reaction score
1
Καλημερα σε ολη την παρεα!

Εδω και 2.5 χρονακια εχω παρει την 3.1 που εχει πλαισιωσει ομορφα και ωραια το μικρο μου home cinema.
Πριν λιγους μηνες αρχισε να κανει νερα το τηλεκουμαντο το οποιο καποια μερα σταματησε να εχει την οποιαδηποτε επικοινωνια με την ηχομπαρα.
Αφου ηταν εκτος εγγυσης, πηρα την τοπικη αντιπροσωπεια, αγορασα ενα καινουριο το οποιο δεν δινει καμια εντολη στην ηχομπαρα. Βρηκα online οτι υπαρχουν διαφοροι κωδικοι για αυτην αναλογα τις χωρες και δεν ειναι ολες συμβατες μεταξυ τους, αλλες συχνοτητες στις υπερυθρες. Ρωτησα την audio vision με ποιο μοντελο ακριβως ειναι συμβατο το τηλεχειριστηριο αλλα δε γνωριζουν (!!!) λενε και οτι μαλλον φταιει η ηχομπαρα και αν ειναι να την παω εκει για ελεγχο και θα εχει ενα ελαχιστο κοστος 40-50 ευρω (+οτι αλλο προκυψει) κτλ κτλ


Αποτελεσμα, οχι απλα να σηκωνομαι να ρυθμιζω πηγη και ενταση, αλλα αφενος δεν μπορω να ρυθμισω ουτε sub, ουτε να βαζω το night mode το βραδυ οποτε αναγκαστικα ακουω πολυ χαμηλα για να μη γινει καμια εκρηξη και σηκωθει ολη η γειτονια, ουτε και μπορω να την κανω pair με αλλη bt συσκευη. Μια απογοητευση για μια ηχομπαρα που ημουν τοσο ευχαριστημενος.

Υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια ηχομπαρα και να μπορει να με διευκολυνει, να φερω ηχομπαρα και τηλεκοντρολ να γνωριζω τουλαχιστον τί απο τα δυο ειναι αυτο που δε δουλευει?! Θα μου εκανε μια τρομερη χαρη, 5 λεπτα υποθεση ειναι.

Ελληνικο μοντελο εχω λογικα, απο mediamarkt ειναι και το μοντελο ειναι APIJBLBAR31CT (τα τελευταια γραμματα CT ειναι που αλαλζουν ανα region)

Σας ευχαριστω! :)
 

Μηνύματα
2.122
Reaction score
5.573
Tο πρωτο που θα έκανα ειναι το κολπο με την καμερα του κινητου για να δω αν λειτουργει το control.
Βαζεις την καμερα σε λειτουργία τοποθετεις το control μπροστα στην καμερα σαν να στοχευεις την ηχομπαρα και πατας καποιο απο τα κουμπια.Αν δεις ενα λαμπακι να αναβοσβηνει,μεσα απο το σκουρο τζαμακι που βρισκεται στο εμπρος σημειο του control, τοτε το control ειναι οκ και εχει προβλημα η ηχομπαρα,αν δεν αναβει τιποτα τοτε το προβλημα εντοπιζεται στο control.
 

Μηνύματα
35
Reaction score
1
το εχω κανει αυτο, αναβει το τηλεκοντρολ, καινουριο ειναι. Δε φοβομουν μηπως ειναι doa, αλλα μηπως δεν ειναι το σωστο. Απο το QR βρηκα οτι ειναι το 06-SB2131-000 το οποιο ειναι καταλληλο για τις 2.1 και 3.1, αλλα στο https://www.remotes.com/jbl-p/jbl-06-sb2131-000.htm αναφερει οτι δουλευει με την JBLBAR31BLKAM η οποια δεν ειναι η δικη μου.
Γι αυτο θα με εξυπηρετουσε αφανταστα αν εχει καποιος την 3.1 να δοκιμασα μπαρα και τηλεχειρηστηριο για να καταληξω τη φταιει απο τα δυο και αν το θεμα το εχει η ηχομπαρα να το παρω αποφαση σιγα σιγα..
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.612
Aν την έχεις συνδέσει με hdmi arc ,όλα (on-off,ένταση,mute) γίνονται από το remote της τηλεόρασης.
 

Μηνύματα
35
Reaction score
1
Σε ευχαριστω για την απαντηση! δεν υπαρχει τηλεοραση.. ολες οι πηγες στην ηχομπαρα και απο εκει στο προβόλι
Αλλα λειπουν κυριως η ρυθμιση για το sub που χαλα τον κοσμο, το night mode, τα modes, το bt pairing... αστα, με εχει πιασει απελπισια γιατι δεν μπορω να την ευχαριστηθω
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.867.368
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top