Βοηθεια με Roister PB150 Subwoofer

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το εν λογω σαμπακι... Λογω αλλαγης επιπλων στο σαλονι δεν χωρουσε πλεον διπλα στα ηχεια και ετσι επρεπε να μεταφερθει πισω... Αγορασα λοιπον ενα καλωδιο Prolink TCA4270 20 meters , ειναι αυτο εδω αλλα 20μετρο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=16884&cat=0&page=1 και αφου τελειωσε η εγκατασταση ανοιγω το σαμπ και... τζιφος... Με το volume στο max ισα που κουνιεται το σαμπ πρεπει να σκυψεις διπλα του για να το ακουσεις οτι δουλευει :104: Και ερωτω τους ποιο εμπειρους... Φταιει το καλωδιο? Φταιει η αποσταση? Φταιει ο ενισχυτης (Onkyo 607) ? Φταιει το σαμπ (οταν επαιζε διπλα στον ενισχυτη με καλωδιο 2μετρο της ιδιας εταιριας ολα ηταν καλα και το σαμπ αρκετα δυνατο σπανια επαιζε πανω απο τη μεση)? Και αν ξερεται τι φταιει πως διορθονεται?? Υπαρχουν ενισχυτικα για το καλωδιο η για το σαμπ ξεχωριστα? Πολλες ερωτησεις το ξερω αλλα αυτες μου ερχονται στο μυαλο και δυστυχως δεν μπορω να τις απαντησω μονος μου....

Ευχαριστω εκ των προτερων

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.478
Απάντηση: Βοηθεια με Roister PB150 Subwoofer

Εύκολος τρόπος για να δεις αν όντως φταίει το μεγάλο μήκος του καλωδίου.
Ξανασύνδεσε το sub με το παλιό καλώδιο σε μια πρόχειρη θέση και δες αν βελτιώνεται.
Μετά ξαναβάλε το μεγάλου μήκους καλώδιο,χωρίς ν αλλάξεις θέση στο sub και δες αν αλλάζει κάτι.

Reaction score
0

Το εκανα και γινεται οπως ηταν πριν του αλλαξω θεση... Αν φταιει το μηκος του καλωδιου υπαρχει ενισχυτικο γραμμης για RCA ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Το εκανα και γινεται οπως ηταν πριν του αλλαξω θεση... Αν φταιει το μηκος του καλωδιου υπαρχει ενισχυτικο γραμμης για RCA ?
Δεν φταίει το μήκος , αλλά το ίδιο το καλώδιο.
Ενα πολύμετρο θα σε βοηθούσε πολύ.

Reaction score
0

Πολυμετρηθηκε απο ηλεκτρολογο εδω στο σπιτι μου μιας και εγω δεν διαθετω πολυμετρο και απεφανθει οτι το καλωδιο ειναι ενταξει... Εχει κανεις να προτεινει καλωδιο 20μετρο αλλης εταιριας να το αγορασω μηπως οντως φταιει η ποιοτητα του δικου μου?

Ευχαριστω

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433

το καλωδιο γραφει πουθενα οτι ειναι για σαμπ?

Reaction score
0

Οχι πουθενα Σταθη δεν γραφει οτι ειναι για σαμπ.... Εχεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο σε 20μ? Ειμαι ανοικτος σε ολες τις προτασεις και ιδεες... Να φανταστεις οτι το εβαλα μεσα σε σπιραλ γιατι απο κει που περναει εχει πολλα ρευματα και μου ειπαν οτι μπορει να το επιρεαζει και αυτο ακομα αν δεν ειναι θωρακισμενο ... αλλα τιποτα παλι...

Reaction score
0
Το καλωδιο μαλλον θα ειναι εντελως για πεταμα... Λογικα ακομα και απλο RCA θα εκανε δουλεια αλλα αυτο απ'οτι φαινεται ακομα και αν περναει το σημα θα εχει μεγαλη αντισταση και θα το κοβει.

Μηπως μπορεις να το δοκιμασεις και εκτος sub? Αν ειναι ετσι λογικα θα κοβει το σημα σε οτι και να το συνδεσεις πανω,μπορει να ειναι και ελλατωματικο και να βραχυκυκλωνει καπου,για δες μηπως ειναι οντως ελλατωματικο γιατι ενα αλλο ιδιο ισως σου κανει την δουλεια χωρις να ψαχτεις.

Reaction score
0

Ετσι θα το κανω μαλλον Λεωνιδα απλα δεν ειναι ευκολη διαδικασια να ξαναμαζεψεις 20μ καλωδιο μεσα απο γυψοσανιδες και 2 διαφορετικα δωματια!! Θα το κανω και θα τα ξαναπουμε thanx a lot

Reaction score
0

Τελικα το καλωδιο αυτο δεν καταφερε ποτε να παιξει οποτε πηγα σε λυση απο εξειδικευμενο καταστημα ακριβουτσικο μεν αλλα παιζει τουλαχιστον μια χαρα τωρα.. Το"οτι πληρωνεις παιρνεις" επαληθευτηκε αλλη μια φορα.

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO