Βοηθεια σε επιλογη ενισχυτη

Reaction score
2
Καλησπερα θελω να φτιαξω ενα home cinema και να φυγω απο τον στερεοφωνικο και να τον δωσω στον πατερα μου, που ειναι επαρχια. Ως τωρα εχω εναν nad 355bee και θελω εναν ενισχυτη για μια συνθεση ηχειων που εχω παρει απο συμφουριτη ( dali concept 6. concept center, heco woofer και dali concept 1). Απλως θελω εναν ενισχυτη που να μην εχει μεγαλη διαφορα οταν ακουω στερεοφωνικα και χαλαστω και μετανιωσω που πηγα σε A/V. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
2
Απάντηση: Βοηθεια σε επιλογη ενισχυτη

δεν μπορω να διαθεσω τοσα πολλα, σε μια παραλια δουλευω και περνω 800 ευρω, απλα ειπα να φτιαξω ενα καλο home cinema για το χειμωνα ωστε να βλεπω ταινιες με την παρεα.
κατι σε πιο οικονομικο θα βοηθουσε

Reaction score
2
Απάντηση: Βοηθεια σε επιλογη ενισχυτη

Ποια η διαφορα μεταξυ harman kardon 255 & 260 γιατι κανεις δεν εχει hdmi 1.4 απο οτι βλεπω. Ξανα μια αλλη απορια, πολυ χαμηλα watt εχουν ή μου φαινεται?? τα μετρανε διαφορετικα??
συγνωμη αν σας πρηζω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ο 260 είναι το νέο μοντέλο(αντικαταστάτης του 255).Δεν έχει κανείς 1.4 γιατί η harman δεν έβαλε(άγνωσται αι βουλαί των εταιριών).Λογικό στον 255 μιας και είναι παλαιότερο μοντέλο,ενώ για τον 260 δεν θυμάμαι αν όταν τον παρουσίασε υπήρχε το 1.4 στον εμπορικό ορίζοντα.Εξάλλου αν θέλετε ενισχυτή με 1.4 θα κάνετε κανά μήνα υπομονή μέχρι να αρχίσουν να έρχονται στην ελληνική αγορά.
Ναι οι μετρήσεις είναι διαφορετικές μιας και η harman δίνει μετρήσεις 20Hz-20Khz με όλα τα κανάλια οδηγούμενα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ναι εφόσον σε ενδιαφέρουν οι επιπλέον δυνατότητες του 1.4

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος