31 Δεκεμβρίου 2009 #1 P PGM Μηνύματα 37 Reaction score 0 Προσπαθω να βγαλω ακρη με τα καλωδια οποτε θα ηθελα την γνωμη σας αν τα εχω κανει σωστα. Εχω τις ακολουθες συσκευς: SONY TV SONY HOME CINEMA WD TV LIVE PS3
Προσπαθω να βγαλω ακρη με τα καλωδια οποτε θα ηθελα την γνωμη σας αν τα εχω κανει σωστα. Εχω τις ακολουθες συσκευς: SONY TV SONY HOME CINEMA WD TV LIVE PS3
31 Δεκεμβρίου 2009 #2 ekos Μηνύματα 994 Reaction score 80 Απάντηση: Βοηθεια σε συνδεσμολογια Το home cinema εχει εισοδο και εξοδο hdmi; Αν ναι πόσες εισοδους και πόσες εξοδους; Αν δεν εχει η συνδεσμολογια που εχεις κάνει ειναι η σωστη
Απάντηση: Βοηθεια σε συνδεσμολογια Το home cinema εχει εισοδο και εξοδο hdmi; Αν ναι πόσες εισοδους και πόσες εξοδους; Αν δεν εχει η συνδεσμολογια που εχεις κάνει ειναι η σωστη
31 Δεκεμβρίου 2009 #3 P PGM Μηνύματα 37 Reaction score 0 To home cinema εχει μονο 1 εξοδο hdmi και καμμια εισοδο hdmi. Αλλα επειδη η TV εχει μονο 2 εισοδους hdmi δεν συνδεσα το home cinema με την Tv με hdmi αλλα με RCA
To home cinema εχει μονο 1 εξοδο hdmi και καμμια εισοδο hdmi. Αλλα επειδη η TV εχει μονο 2 εισοδους hdmi δεν συνδεσα το home cinema με την Tv με hdmi αλλα με RCA