Βοηθεια!!!!! Help!!!!! Ayuto!!!!!

Reaction score
152
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΠΑΡ'ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΧΩ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΨΗΛΑ....ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ!!!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ....

ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ "ΚΑΜΠΑΝΑ" ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ NOVA??? ΠΟΙΑ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ PANASAT IRD 910??? ΜΗΠΩΣ Ο HUMAX IR-FOX H' O HUMAX IRCI-5400z????
ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ????

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ???
ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΝΩ Η BANCA ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 600-750ΕΥΡΩ

ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!! ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΠΛΗΣΙΑΖΟYN!!!!!!!!!!

ΒUONE FESTE !!!!!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όπως σου έχω απαντήσει και στο pm νομίζω ότι ο Humax 5400 είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Από την άλλη αν θέλεις περισσότερα "καλούδια" και συνεχείς αναβαθμίσει ίσως πρέπει να δεις και έναν dreambox.

Για να βλέπεις καλά τα ελληνικά κανάλια πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ΝΟΒΑ. Αν θέλεις μόνο αυτά τότε ο panasat είναι μια χαρά. Αν θέλεις έστω και λίγο παραπάνω τότε απέφυγέ τον!

Πάρε και ένα πιάτο 1,4 m με 2 lnb για astra και hotbird και θα είσαι μια χαρά. Τα 600 Ευρώ σου φτάνουν για αποκωδικοποιητή και εγκατάσταση.

Ίσως αργότερα χρειαστείς και ένα μικρότερο πιάτο 0,8 m για τον HellasSat μιας και από εκεί θα εκπέμπει σε λίγο καιρό το Euro1080 ή αλλιώς HD1 που είναι το High-Definition κανάλι της Ευρώπης. Ίσως από πλευράς κόστους εγκατάστασης να σε συμφέρει να τα βάλεις και τα 2 μαζί τα πιάτα καθώς θα πληρώσεις τον τεχνικό μια φορά. Πλέον ο εξοπλισμός αυτός είναι πολύ φθηνός γι' αυτό και σου πρότεινα 1,4 m πιάτο. Για τον ελληνικό δορυφόρο το 0,8 είναι αρκετό μιας και αυτός στοχεύει κατευθείαν Ελλάδα.

Ότι άλλο θέλεις πες μας...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ουσιαστικά αυτό που χρειάζεσαι για δορυφορική εκτός από αποκωδικοποιητή είναι:΅

1. Πιάτο
2. Lnb (1 για κάθε δορυφόρο με προτίμηση σνα έχεις 2 lnb σε κάθε πιάτο)
3. Καλώδιο από το πιάτο στον αποκωδικοποιητή.

Σε αυτά τα κόστη είναι αρκετά χαμηλά.

Προτείνω να βάλεις όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα καλωδίου (απέφυγε τα πολύ φθηνά) γιατί εκεί θα έχεις όλες τις απώλειες στο σήμα.

Ο Humax έχει πάρα πολύ καλό δέκτη που σημαίνει ότι και με αδύναμο σχετικά σήμα θα έχεις καλή εικόνα χωρίς σπασίματα (η εικόνα στην δορυφορική είτε θα είναι τέλεια είτε θα έχει σπασίματα είτε δεν θα υπάρχει. Δεν υπάρχου "χιόνια" ή "είδωλα"). Όμως άλλοι δέκτες όπως ο dreambox δεν έχουν τόσο ισχυρό δέκτη που σημαίνει ότι θέλουν πιο ισχυρό σήμα.

Για High-Definition TV χρειάζεσαι ξεχωριστό ειδικό δέκτη. Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει τέτοιος στην Ελλάδα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.208
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος