Βολτα απο πολυκαταστημα....

Reaction score
7.100
Να επισημανω οτι τα ειδικα καταστηματα Ηχου και Εικονας πουλανε απο 5%-20% φθηνοτερα απο τα δηθεν φθηνα καταστηματα των πολυεθνικων κολοσσων .
Eγω απλα ανεφερα κατι για καλες τιμες και προσφερθηκα να ενημερωσω οποιο μελος ηθελε με προσωπικο μηνυμα.Η παραπανω φραση ομως δημιουργησε το θεμα,το οποιο φυσικα μετα απο δικη μου επιμονη λυθηκε πριν λιγη ωρα με την ανακοινωση τιμων.

Και επειδη μου αρεσει να ειμαι σωστος αλλα και επειδη προτιμω τα ελληνικα καταστηματα οι τιμες ειναι ακριβως οι ιδιες οποτε ειναι αυτονοητο απο που θα αγορασουμε αν μας ενδιαφερει.

Reaction score
5
Luxman, αν σου φέρω την επίσημη τιμή του πολυκαταστήματος για τα Arcam, μπορεί να την χτυπήσεις ως και 20% παρακάτω;
...οι τιμες ειναι ακριβως οι ιδιες...
Καταλαβαίνω λάθος ή θα έπρεπε να είναι 20% φθηνότερες από του πολυκαταστήματος; Αλλιώς ΔΕΝ ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο luxman...

Reaction score
7.100
Ναι τωρα που τα γραφεις ετσι ειναι αλλα μαλλον ο Luxman καταλαβε -20% απο την τιμη αντιπροσωπειας.Τωρα το -20% στο -20% του πολυκαταστηματος θα ηταν εξαιρετικο αλλα μαλλον αδυνατο να γινει .

Reaction score
7.100
Μα εχει ηδη μιλησει ο ανθρωπος στη κατηγορια "προσφορες καταστηματων" και ειναι ξεκαθαρο τι εννοει.Προφανως εγινε αυτο που εγραψα στο προηγουμενο μηνυμα.Και παλι το -20% ειναι καλη προσφορα (αναλογη ειχα δει και εγω και ειχα ανοιξει το θεμα).

Reaction score
5
ak1s said:
επίσημη τιμή του πολυκαταστήματος
Εγώ ρώτησα πιστεύω σαφώς, αν όχι σαφέστατα. Πήρα μια σαφή απάντηση, θέλω να πιστεύω. Τώρα πρέπει να δούμε αν και ποσοτικά θα έχει αντίκρισμα ή ήταν απλά μια παρανόηση στην καλύτερη, ή ένα 'πυροτέχνημα'.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κυριοι ειπα απο 5% εως 20% φθηνοτεροι . Αν καταλαβατε το 5% απο επομενη η παραλληλη αγορα δειχνει την αδυναμια μου να ανακοινωσω ιδιαιτερα μεγαλες εκπτωσεις δημοσιως .

Επισης να σας πω οτι απο κοντα μπορω να κανω ακομα καλυτερη τιμη αλλα δεν μπορω να την ανακοινωσω . Αν καταλαβατε το 5% απο επομενη η παραλληλη αγορα που αναφερω δειχνει την αδυναμια μου να ανακοινωσω ιδιαιτερα μεγαλες εκπτωσεις δημοσιως .

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas