Βομβος στα ηχεία

Reaction score
1
καλημερα,

όταν έχω σε λειτουργία τον ενισχυτή αλλά να μην παίρνει σήμα απο καμία πηγή (όλες κλειστές) ακούω εναν ανεπαίσθητο βόμβο και στα δύο ηχεία. Ο βόμβος ακούγεται μόνο όταν πάω πολύ κοντά στα ηχεία. Η έντασή του παραμένει η ίδια άσχετα με την θέση του ποτενσιόμετρου.

Τον ενισχυτή τον συνέδεσα και απευθείας στην πρίζα χωρίς να παρεμβάλεται καποιο πολύμπριζο....

Τι μπορεί να είναι ;

Reaction score
1.772
για ποσο κοντα μιλας 20-30 εκατοστα;

βομβο εννοεις φυσημα;

εαν ναι τοτε ειναι φυσιολογικο.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.784
καλημερα,

όταν έχω σε λειτουργία τον ενισχυτή αλλά να μην παίρνει σήμα απο καμία πηγή (όλες κλειστές) ακούω εναν ανεπαίσθητο βόμβο
Με τον επιλογέα εισόδου τοποθετημένο σε πηγή που είναι σε λειτουργία, ακούγεται βόμβος;

Reaction score
1
ακούγεται και χωρίς καμμία πηγή συνδεδεμένη επάνω (ολα τα καλωδια ειναι αποσυνδεδεμένα) και με τον ενισχυτή συνδεδεμένο απευθείας πάνω στν πρίζα. αλλαξα και την πολικότητα αλλά τίποτα. βεβαια ειναι ανεπαισθητος βουισμα....

Reaction score
1.772
μηπως ακους το βουισμα του μετασχηματιστη;

για δες αν ακουγεται χωρις τα ηχεια.

Reaction score
1
μηπως ακους το βουισμα του μετασχηματιστη;

για δες αν ακουγεται χωρις τα ηχεια.
θα το κοιταξω. θα δοκιμασω να ξαναβαλω και ενα πολυμπριζο της APC που χρησιμοποιούσα να δω αν το κανει με αυτό.

Reaction score
1
Λογικά είναι ο "θόρυβος" από τις λάμπες.
Ολοι οι λαμπάτοι/υβριδικοί το έχουν αυτό. Αν είναι ανεπαίσθητος μην ασχολείσαι.

Reaction score
0
Απάντηση: Βομβος στα ηχεία

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την διαφορα οτι εμενα ακουγεται ραδιοφωνο!! και εκτος αυτου ακουγεται ενα τσαφ οταν τον κλεινω η' οταν ανοιξω το φως.-αυτο συμβαινει μερικες φορες. ο ενισχυτης εναι λαματος t.a.c 834 και συνδεεται μεσω πολυμπριζου στην μπριζα του κλιματιστικου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion