Βραχυκύκλωμα

Reaction score
12
Παιδιά έγινε το εξής λάθος από μένα στον ενισχυτή. Σύνδεση καταλάθος την έξοδο rec out του ενισχυτή στο aux του ίδιου ενισχυτή. Μπέρδεψαν τα καλώδια. Εν τέλη ο ενισχυτής δεν ανοίγει πέφτει σαν ο λεκές και κλείνει. Μετά ξανά ανοίγει το φωτακι. Αλλά το ίδιο. Μπενει σε προτεκτ.
Είχε κανένας παρόμοιο γεγονός. Η είμαι η πρωτιά?

Reaction score
459
Δεν έχω παρόμοια εμπειρία, ούτε είμαι τεχνικός, αλλά προφανώς έγινε κάποια μορφής λούπα.
Στην θέση σου θα αποσυνέδεα τον ενισχυτή από το ρεύμα και όλες τις άλλες τυχόν συνδέσεις έχει (πηγές, ηχεία, tape),
θα τον άφηνα έτσι για κάποιο διάστημα μια-δυο ώρες π.χ. και μετά θα τον συνέδεα στο ρεύμα να δω τι θα κάνει.
Αν συνέχιζε να πέφτει το ρελέ θα απευθυνόμουν σε κάποιο τεχνικό κάτι που νομίζω ίσως έπρεπε να κάνεις κατ' ευθείαν.

Reaction score
5.624
Παιδιά έγινε το εξής λάθος από μένα στον ενισχυτή. Σύνδεση καταλάθος την έξοδο rec out του ενισχυτή στο aux του ίδιου ενισχυτή. Μπέρδεψαν τα καλώδια. Εν τέλη ο ενισχυτής δεν ανοίγει πέφτει σαν ο λεκές και κλείνει. Μετά ξανά ανοίγει το φωτακι. Αλλά το ίδιο. Μπενει σε προτεκτ.
Είχε κανένας παρόμοιο γεγονός. Η είμαι η πρωτιά?
Τι ενισχυτης ειναι; Λογικα με ενα reset θα πρεπει να στρωσει δεν εκανες κατι που με το καλημερα θα του προκαλεσει βλαβη.Βγαλε την συσκευη απο την πριζα ,και πατα το κουμπι που ανοιγει μερικες φορες,αφησε τον και εται εκτος πριζας για δεκα λεπτα και μετα κανε δοκιμη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos