Βρείτε ποιός είναι και κερδίστε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε άλλες εποχές, 15-16 χρόνια πριν, από την εποχή των χίπηδων έρχεται το παρακάτω φωτογραφικό ντοκουμέντο. Όποιος βρει ποιός είναι κερδίζει μια επίσκεψη δωρεάν στο κομμωτήριο που σύχναζε ο εν λόγω χαϊεντάς. Φυσικά του το είχε συστήσει ο Κόγιας... :happy_9:

Reaction score
17.589
Πορτες ειναι ή παραθυροφυλλα βαμμενα?:roll:

Οτι κι αν ειναι...ομορφα ειναι!:)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Βρείτε ποιός είναι και κερδίστε...

Ωχ, ωχ, πες τα όλα Νίκο!
Ο ενισχυτής που σκαλίζει το μέλος του Coyas fan club τι είναι?? ...Προ?Ολοκληρωμένος?
Μοιάζει λίγο με Classe αλλά φέρνει λίγο και σε Audio Research...
Tα παραβάν τι είναι?Εκλογές είχαμε? :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Βρείτε ποιός είναι και κερδίστε...

Ωχ, ωχ, πες τα όλα Νίκο!
Ο ενισχυτής που σκαλίζει το μέλος του Coyas fan club τι είναι?? ...Προ?Ολοκληρωμένος?
Μοιάζει λίγο με Classe αλλά φέρνει λίγο και σε Audio Research...
Tα παραβάν τι είναι?Εκλογές είχαμε? :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Όχι είναι conrad johnson, πιστεύω θα τα πει όλα ο εικονιζόμενος μόλις δει το θέμα, (μαζί με τα μπινελίκια)... :happy_9:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.532
Ρε πίτσκο, πάλι την έκανες τη μαμουνιά σου, και απροειδοποίητα, ε? θα σε δείξω γω, θα σου φέρω στο σπίτι ένα σάμπ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Τότε ήμουν σγουρομάλλης, ε? χαχααχαχαχαχαχααχα

Αφού βγήκε κι αυτό στη φόρα, ας πούμε τι βλέπουμε στη φωτό εν έτει ~1991.
(πω πω πως περάσανε 16 χρονάκια.........)

Ηχεία (ξεβράκωτα πάντα, για να αλλάζουμε τους πυκνωτές με kimber, SRC, PIO, MIT κτλ, όλα από Sonic Frontiers τότε, την νυν The Parts Connection....) τα γνωστά Magnepan, μοντελάκι Smg 3a II. Τότε μόνο τα Tympani ήταν μεγαλύτερα, ενώ το 3άρι πουλιότανε στα 3.150.000 δρχ!

Πριν από κανά χρόνο είχα πουλήσει τα γραμμής μεταφοράς TDL Studio 2 για να πάρω αυτά τα παραβάν....

Καλώδια ηχείων τα Van Den Hull Revelation, τα απίστευτα ακριβά αυτά καλώδια, τα οποία όμως παίζανε και απίστευτα καλά. Τετρακαλωδίωση φυσικά....

Αυτά αντικαταστήσανε τα Tara Labs TFA & Return. Επίσης πολύ καλά καλώδια...

Τελικοί ενισχυτές οι λαμπάτοι μονομπλόκ EAR 509 mkII, 100+ βατ ανά κανάλι. Φορούσαν 2 PL 519 ανά κανάλι σε τοπολογία Push-pull, τις οποίες είχα αγοράσει ταιριασμένες σε έκδοση τύπου RΑΜ, κάτι σαν τις Golden Dragon, επιλεγμένες. Sonic Frontiers και τα μυαλά στα κάγκελα!

Αυτούς τους τελικούς μόλις τους είχα πάρει στη φωτό, αφού έδωσα τον Counterpoint Solid 2, το πιο μεγάλο τέρας της εταιρίας τότε, μοσφετοτρανζιστοράτος, με 400 βατ και 40 αμπέρ αν θυμάμαι καλά, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον μοσφετάτο Musical Fidelity P-180 με το εξωτερικό τροφοδοτικό το οποίο είχα αντικαταστήσει με δικιάς μου κατασκευής θηριώδες τροφοδοσία με 1 φαράντ πυκνωτές! Ο Musical Fidelity ήταν ο πρώτος ενισχυτής που έπαιξε τα Magnepan! Όλα στον αγώνα για να παίξω σωστά το αγαπημένο μου ηχείο δηλαδή....

Προενισχυτής (αυτό το χρυσό που πειράζω στη φωτό - ανεβάζω το volume) ο κορυφαίος Conrad Johnson PF 1-L, μια εκπληκτική line level υλοποίηση με op-amps, με SRC πυκνωτές στην τροφοδοσία!

Kαλωδια interconnects Kimber ασημένια, επίσης πανάκριβα τα ρημάδια... αλλά πολύ καλά, μόνο τα Goldmund παίξανε καλύτερα στο σύστημά μου, τα οποία και βεβαίως βεβαίως αγόρασα αργότερα!!!

Πηγή το συνολάκι Transport-Dac της Meridian, το αρθρωτό που στο σύνολο είχε πλάτος ενός τυπικού μηχανήματος. 200 και 203 οι κωδικοί τους αν θυμάμαι καλά. Σαφώς πολύ ψαγμένη επιλογή για την εποχή...

Camel σκληρό. (το απεικονιζόμενο πακέτο).
Κορυφαίο τότε, μετά το χαλάσανε κι αυτό....

Στα 16 χρόνια που ακολούθησαν άλλαξα 1 φορά ηχεία (πριν 6 χρόνια) και πάλι Magnepan 3άρια πήρα. Σταθερές αξίες!

Τους EAR τους αντικατέστησα με τα ψηφιακά που έφτιαξα. Το μέλλον...

Τον προ τον έδιωξα τελείως. Μα ποιός χρειάζεται προ?

Το CD έγινε Goldmund και τώρα Taskam.

Aυτά.
Συμπεράσματα:
1. Δεν αλλάζω μηχανήματα σα τα πουκάμισα τελικά, ε?
2. Ξέρω τι θέλω από τον ήχο και τι μου αρέσει (μεμβράνες) και το παλεύω ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ !!!!!!!!
3. Πριν από 16 χρόνια είχα περισσότερες γνώσεις κι εμπειρίες ήχου από όσες έχει τώρα ο νυν διαχειριστής της κατηγορίας τούτης, ο οποίος τότε έπαιζε με τις ...κούκλες! (ας ήταν και ρουμάνες - πάρτην πίτσκο!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos