Βρείτε τις διαφορές....!

Reaction score
1.988
Αυτές οι 3 TV-Monitor συσκευές, εκτός από την 1 extra hdmi που έχουν οι 2 από τις 3, έχουν άλλες πραγματικές διαφορές?

Δηλάδη αν ήθελα να αγοράσω 1 από τις 3 ποιά να διαλέξω....(γιατί πραγματικά δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές , τουλάχιστον από τα χαρακτηριστικά που διαβάζω....)

Εκτός αν έχουν διαφορά στη ποιότητα εικόνας και δεν μπορώ να το διαπυστώσω εκτός και αν τις δώ δίπλα-δίπλα....!
:116:

Reaction score
0
Απάντηση: Βρείτε τις διαφορές....!

η τρίτη έχει 10,000:1 αντίθεση ενώ οι 2 πρώτες 50,000:1
Θα σου πρότεινα την samsung γιατί για τις lg τελευταία διαβάζω παράπονα για την εικόνα.

Reaction score
1.988

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα:

Τί να προτιμήσω στις 22''-23'' ;
Monitor-TV ή απλή LCD-TV;
Πέρα από τις όποιες διαφορές σε εισόδους, εχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας;

Θα χρησιμοποιηθεί κατά 95% ως TV. Απλά σκεφτόμουν ότι ίσως ένα monitor-tv να έχει καλύτερη ποιότητα στην εικόνα, αφου τα περισσότερα απ'αυτά είναι FULL-HD αντί για HD-READY που είναι οι LCD-TV σ'αυτές τις διαστάσεις, και προορίζονται για χρήση με pc, που (θεωριτικά μιλώντας πάλι) έχει πιο πολλές απαιτήσεις στην εικόνα.....

(μην μου πείτε για παραπάνω ίντσες. Πολύ θα ήθελα να πάω πχ στις 26'', αλλά δεν γίνεται λόγο διαστάσεων)

Reaction score
49

Γιώργο, προσωπικά θα πήγαινα σε pc-monitor με ενσωματωμένο δέκτη mpeg4.

Κατά 99% θα έχει πιο σύγχρονο panel :126:

Reaction score
1.988

Αυτή η SAMSUNG τί λέει;

Είναι η μόνη που υπάρχει στις 24'' (πιο μεγάλη δλδ αλλά με ''παίρνει'' σαν μέγεθος) σαν monitor & TV μαζί...

Reaction score
44
Αυτή η SAMSUNG τί λέει;

Είναι η μόνη που υπάρχει στις 24'' (πιο μεγάλη δλδ αλλά με ''παίρνει'' σαν μέγεθος) σαν monitor & TV μαζί...
Αυτή την τελευταία την παρήγγειλα σήμερα για το μαγαζί, αν περιμένεις 1-2 μέρες ευχαρίστως να σου γράψω εντυπώσεις.

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Βρείτε τις διαφορές....!

Αυτή την τελευταία την παρήγγειλα σήμερα για το μαγαζί, αν περιμένεις 1-2 μέρες ευχαρίστως να σου γράψω εντυπώσεις.
Μπορώ να περιμένω....(νομίζω δηλαδη....:103:)

Reaction score
44
Να επανέλθω στο θέμα μιας και έχω πλεον εδώ και μία μέρα την p2470hd.
Αυτά που μου άρεσαν:
πολύ όμορφος σχεδιασμός
μέγεθος
ποιότητα εικόνας

Αυτά που δεν μου άρεσαν:
Βάση στήριξης
Χειριστήρια έπάνω στην οθόνη

και εξηγούμαι:
Η βάση στήριξης είναι ότι πιο χάλια έχω δει μέχρι σήμερα,δεν έχει tilt για να βολεύεις την οθόνη στην γωνία θέασης που θέλεις και ούτε μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος της και εκτός αυτών δεν μπορεί να στηρίξει επαρκώς το βάρος της οθόνης με αποτέλεσμα να γέρνει προς τα μπροστά
(αναγκάστηκα να βάλω ένα πάκο χαρτιά από κάτω για να την στηρίξω να μην γέρνει)

Τα χειριστήρια της οθόνης ειναι touch και εμφανίζονται μόνο όταν περάσεις το χέρι σου από επάνω με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις στα γρήγορα.
Α και κάτι ακόμα,ένας αισθητήρας εξωτερικού φωτισμού θα βοηθούσε πολύ.

Reaction score
44

Μία λίγο μεγαλύτερη φώτο(η προηγούμενη έκατσε πολύ μικρή)

Reaction score
1.988

Φίλε μου σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Το πρόβλημα με την βάση δεν θα με απασχολήσει γιατί πρόκειται να τοποθετηθεί σε βάση τοίχου.
Η ποιότητα εικόνας είναι που με ενδιαφέρει, γιατι όπως αναφέρω θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τηλεοπτικό σήμα. Την έχεις δοκιμάσει σαν τηλεώραση ή μονο σαν οθόνη για pc;

Reaction score
44
Σαν τηλεόραση την δοκίμασα μόνο με ψηφιακό σήμα και ήταν καλή τίποτα το ιδιαίτερο.

Reaction score
1.988

Την παρείγειλα σήμερα από Πλαίσιο....

Σε 1-2 μέρες θα παραλάβω και θα δούμε τη ψάρια πιάσαμε..>!!!

Reaction score
1.988

Λοιπόν....εμφανισιακά είναι πολύ ωραία.
Το πρόβλημα με την βάση που αναφέρει ο φίλος xrono3 δεν το διαπίστωσα (μήπως είχε μπει ανάποδα η βάση...?)
Η εικόνα σε pc games (wolfestein & assassins creed) που την δοκίμασα ήταν πάρα πολύ καλή. Όποιος την χρησιμοποιεί για οθόνη θα μείνει πολύ ευχαριστημένος.Το ίδιο και σε ένα HD clip για τις Άλπεις καθώς και στο Monsters inc. σε HD.

Σε τηλεοπτικό σήμα είναι επίσης καλή, όταν παρακολουθείς από μια σχετική απόσταση. Για να βλέπεις τηλεόραση στο γραφείο με την οθόνη στα 50-100cm πιστεύω ότι θα κουράσει. Για εμένα που την πήρα για την κρεβατοκάμαρα μου είναι μια χαρά. Το μέγεθος σαν tv δεν μπορώ να το κρίνω, γιατί έβλεπα σε μα crt 17'', οπότε καταλαβαίνεται....

Σε γενικές γραμμές την θεωρώ τίμια αγορά (με μόνο ενδοιασμό την αντοχή της στο χρόνο, ελπίζω να είναι ικανοποιητική).

Υ.Γ: Ρε παιδιά, είχα πολύ καιρό να δώ τα ψηφιακά της κρατικής.... τι μούφες είναι αυτά; Ούτε μία βελτίωση σε ποιότητα εικόνας και σε θεματολογία; Και αυτό το ΡΙΚ.....για ποιο λόγο το πληρώνουμε....ήμαρτον!!!!!

Υ.Γ. 2: Γιατί δεν αναφέρουν ότι έχει θύρα C.I. ; Μειονέκτημα είναι και προσπαθούν να το κρύψουν....; Δεν πάμε καλά!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βρείτε τις διαφορές....!

Να επανέλθω στο θέμα μιας και έχω πλεον εδώ και μία μέρα την p2470hd.
Αυτά που μου άρεσαν:
πολύ όμορφος σχεδιασμός
μέγεθος
ποιότητα εικόνας

Αυτά που δεν μου άρεσαν:
Βάση στήριξης
Χειριστήρια έπάνω στην οθόνη

και εξηγούμαι:
Η βάση στήριξης είναι ότι πιο χάλια έχω δει μέχρι σήμερα,δεν έχει tilt για να βολεύεις την οθόνη στην γωνία θέασης που θέλεις και ούτε μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος της και εκτός αυτών δεν μπορεί να στηρίξει επαρκώς το βάρος της οθόνης με αποτέλεσμα να γέρνει προς τα μπροστά
(αναγκάστηκα να βάλω ένα πάκο χαρτιά από κάτω για να την στηρίξω να μην γέρνει)

Τα χειριστήρια της οθόνης ειναι touch και εμφανίζονται μόνο όταν περάσεις το χέρι σου από επάνω με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις στα γρήγορα.
Α και κάτι ακόμα,ένας αισθητήρας εξωτερικού φωτισμού θα βοηθούσε πολύ.
Παιδια γεια σας εχω και εγω το ιδιο pc monitor και ειμαι πολυ ευχαριστημενως στο pc μου και σαν tv !!!τωρα οσο για την βασει δεν στεκει αυτο που λες κατι δεν εχεις κανει σωστα γιατι ουτε εμενα εχει προβλημα στηριξεις σε οποια θεση την βαλω ,οσο για τα χειριστήρια της οθόνης τα touch μπορεις να τα ρυθμησεις απο το μενου να αναβουν συνεχως χωρις να σβηνουν και σε οποιο βαθμο θες εσυ,δηλαδη να αναβουν απο πολυ χαμηλα μεχρι πολυ δυνατα,πυστευω να σε καλυψα!!!

Reaction score
44
Φίλε μου vdextremebody η βάση δεν μπαίνει ανάποδα η στραβά γιατί έχει κάποιες εγκοπές που δεν σου επιτρέπουν να την βάλεις αλλιώς(το προσπάθησα κι'αυτο),αλλά και να μην έγερνε είναι απαράδεκτη γιατί δεν σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το ύψος της οθόνης ούτε να κάνεις tilt.
Ευτυχώς την λύση έδωσε η βάση από την παλιά μου sony οθόνη η οποία κάνει τα πάντα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef