Βρείτε το άλλο σας gaming μισό

Reaction score
5
Όλη μέρα λιώνετε σε ένα παιχνίδι. Όποιο κι αν είναι αυτό. Ο/Η φίλος/η σας, σας φωνάζει να σταματήσετε πια και να του/της δώσετε λίγο σημασία. Τι κάνουμε;

Αλλάζουμε το άλλο μας μισο :angel:

Ένα site γνωριμιών μονο για gamers? Και είναι όλοι...gorgeous; Δεν θα τ'αντεξω...

http://www.gorgeousgamers.com/

)()(

Περιμένω την γνώμη σας...

Reaction score
4
:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Πολυ καλο θεμα και σηκωνει και πολυ συζητηση!!!!! :crazy_3:
Σιγουρα ολοι εχουμε βρεθει σε αναλογη θεση και μερικοι βρισκομαστε ακομη και καθημερινος..... :happy_9:

Reaction score
5
Σκέψη :

Παίζεις Counterstrike με την γυναίκα και την έχεις πεθάνει στο headshot (ingame). Πως θα σε αφήσει μετά για headshot σε real life; Έχεις να φας παντόφλα...

:lol:

Reaction score
4
Εμένα μ' έχει σώσει το Wiiiii!!!!!!!:happy_9:
Εμενα να δεις...... :crazy_3:
Ηταν ακριβως αυτο που ελειπε τελικα :cool_11:
Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους τους ομοιοπαθεις :happy_4:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βρείτε το άλλο σας gaming μισό

Εμένα μ' έχει σώσει το Wiiiii!!!!!!!:happy_9:
Αν και δεν έχω πρόβλημα όταν παίζει ο Λάμπρος online RPGS όντως το Wiiiii είναι πολύ καλή λύση. Και είναι το μόνο που παίζω :happy_9: :happy_9:

Reaction score
7
Τη γουστάρω γιατί είναι Odd Shaped με Clunky "Controllers" σαν το PS3 :cool_11:...τι να κάνουμε παιδιά ατυχήσατε )(

Reaction score
0
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Κ@λοφαρδε την προλαβες πανω που ετοιμαζομουν και εγω να στειλω μυνημα.
Το καλυτερο κομματι μας πηρες ....... :cool_11:
)()()()()(
Έχετε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται :crazy_1::crazy_1:

Reaction score
0
να αρπάξω καμμία βρεγμένη σανιδα να σας πω εγω, που θελετε και gaming μισο, καλε εδω εχουμε καταντησει ολοκληρο απο μόνες μας έτσι όπως μας κάνατε, κοριτσια το wii ειναι η αρχή απο κει ξεκιναει το κολημα και φτανει μεχρι pro:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
0
να αρπάξω καμμία βρεγμένη σανιδα να σας πω εγω, που θελετε και gaming μισο, καλε εδω εχουμε καταντησει ολοκληρο απο μόνες μας έτσι όπως μας κάνατε, κοριτσια το wii ειναι η αρχή απο κει ξεκιναει το κολημα και φτανει μεχρι pro:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:

χαχαχαχα....η δικιά μου δεν έφτασε ακόμα στο προ ....αλλά wii και ds

ευτυχώς την κρατάνε απασχολημένη όταν θέλω να παίξω :smoking:

Reaction score
4
Ισοτητα δεν θελατε?? :cool_11:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: Πές τα Θάνη μου, πές τα :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

:respect:

Reaction score
62
Στα διπλά είμαι περίεργος να μάθω ποιός νικάει....ή μάλλον όχι ποιός νικάει, γιατί αυτον τον ξέρουμε. Αλλά με πόσο χάνει!!!!:happy_9::happy_9:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Τελευταια προειδοποιηση............το θεμα θα κλειδωθει .......:violent:
Αρχίσαμε τις απειλές τώρα? :happy_8: :cool_11: :cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members