Βρες την αναλυση

Reaction score
16
Καλησπερα παιδια τι γινεται?Εγω καλα ενα προβληματακι εχω..
Εχω συνδεσει το htpc με αυτη τη μητρικη 780g http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1099965 και δεν υπαρχει ρυθμιση για αναλυση 1366χ768 που ειναι η native της τηλεορασης μου samsung le32r86b.. Εχει ειτε 1240χ768 ειτε 1240χ720.. Και καποιες αλλες αναλυσεις.. Σε οποια αναλυση και αν την βαλω παντα μου τα δειχνει θολα.. Μπορειτε να μου πειτε κατι να κανω? Κατα τα αλλα και οι ταινιες και ολα ειναι οκ...

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Βρες την αναλυση

Να παρεις αυτη την 8600GT
http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=53&products_id=35897

Παρομοιο προβλημα αντιμετωπισα με παρομοια μητρικη.

Αγορασα την Gigabyte με το ιδιο τσιπακι για HTPC.Το μεσο απεικονισης δεχεται και δειχνει 24Hz αλλα δεν τα εχει στο EDID.
Με την ενσωματωμενη καρτα δεν μπορεις να δημιουργησεις αναλυσεις,οποτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα να φτιαξω μια δικια μου.

Επισης με τις ενσωματωμενες στη μητρικη καρτες γραφικων (οχι ολες αλλα μ`αυτη ισχυει) δεν δουλευει το Powerstip.

Το αποτελεσμα ειναι οτι απενεργοποιησα εντελως την ενσωματωμενη καρτα γραφικων.Επειτα συνεδεσα την ανωτερω που σου προτεινω κ`εκανα τη δουλεια μου.

Καλες οι ATI αλλα πασχουν σοβαρα απο software.Ειναι πολυ αναπηρες στο συγκεκριμενο τομεα.
Με μια Nvidia κανεις οτι θελεις.Αναλυση,Hz οτι θελεις κ`αγαπας.

.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780
Τζίμη, υποθέτω πως κάποιος νεώτερος driver θα λύσει το πρόβλημα...

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Βρες την αναλυση

Δεν νομιζω.Αν ειχε την αναλυση αυτη στο EDID,θα την εβγαζε.

Reaction score
16
Εκανα με το powerstrip οτι μου ειπε ενα παιδι που ηξερε αλλα τιποτα..Δεν ξερω ρε παιδια..Στην τελικη τις ταινιες τις παιζει μια χαρα οποτε να ναι και θολο το desktop δε θα τραβηξουμε και τα βυζια μας..Εξ'αλλου μολις καταφερω να κανονισω πως να το ελεγχω απο τον αλλον υπολογιστη του δωματιου θα το βαλω να ανοιγει κατευθειαν με το windows media center..

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δοκίμασες από το CCC να κάνεις force detect την TV;
Βέβαια το πρόβλημα είναι γνωστό στην AMD-ATI εδώ και ένα χρόνο περίπου, χωρίς να υπάρχει επίσημη λύση ακόμη.

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894

737-27692: Radeon Series - The Resolution 1366x768 Not Available on some LCD TV Using DVI or HDMI

The information in this article applies to the following configuration(s):
  • Radeon® series
  • Windows Vista 32bit
  • Windows Vista 64bit
  • Windows XP Professional
  • Windows XP Home Edition
  • Windows XP Media Center Edition
  • Windows XP Professional x64 Edition
  • Windows 2000 Professional
  • SHARP L26GA4E LCD TV
  • SONY KLVS32A10 LCD TV
  • EVESHAM V32ECCB-ZE3 LCD TV
Symptoms:
With above mentioned LCD TV the resolution 1360x768/1366x768 is not available through DVI or HDMI, whereas Sharp indicated 1366x768 as native resolution. Through VGA connection the resolution is available. The EDID information from LCD TV manufacturer does not include these resolutions.
Other graphics cards or LCD TVs might be affected.
Solution:
Currently there is no solution.
ATI Engineering has been advised of this issue and is investigating. Any updates will be published when they become available.
197038

Reaction score
16
Χαχαχαχαχα... Αυτο ειναι πραγματικα αστειο.. Δεν το ειχα ακουσει.. Στην Ελλας του 2000.. Τεσπα δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ ετσι κι αλλιως προσεχως θα παρω ενα κοντρολ και θα το βαλω να ανοιγει αυτοματα με windows media center οποτε δε θα βλεπω καν το desktop.. Παω τωρα να ανοιξω ενα θρεντ που θα ζηταω τις συμβουλες σας και πανω σ αυτο.. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Reaction score
0
Έχω παιδευτεί και εγώ με το θέμα και δεν έχω βρει λύση. Έχω μια Asus Extreme AX300 128MB (με chip ATI Radeon X300 SE) και θέλω να οδηγήσει έναν προβολέα με ανάλυση 858x484 μέσω HDMI, εννοείται 1:1. Ποιό πρόγραμμα ή ποιά έκδοση drivers να χρησιμοποιήσω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts