Βρες το μονος σου!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μεσα στα πλαισια των θεματων/απαντησεων που εχουμε ξεκινησει εδω και καιρο ωστε να μπορουμε να απαντησουμε μονοι μας τα διαφορα  προβληματα που δυναται να προκυψουν κατα την διαρκεια προβολης ειναι και το ακολουθο.

Τι ειναι αυτο?

και αυτο εδω?

Ειναι το ιδιο ακριβως?
Σας εχει τυχει ποτε?
Υπαρχει θεραπεια?

Σας ακουω... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Gregory said:
‘Σπιθες ’ λόγω καλωδίου ???
Γρηγορη , πρεπει να θεωρησουμε πως τα παραπανω φαινομενα ειναι ακινητα( παραλειψη μου που δεν το εγραψα) και οχι κινουμενα στην περιπτωση που θα μπορουσαν να θεωρηθουν ως κακη ψηφιακη συνδεση.

Reaction score
5
Όχι ρε γμτ...πάλι θα το χαλάσω του Καφάτου...τέλος πάντων, τι να κάνω...ας το πάρει το ποτάμι...:lol:

Το πρώτο είναι dead-pixel. Το δεύτερο είναι κόκκος σκόνης.

Θα μου δώσεις αυτό που κέρδισα τώρα ή θα το τυλίξεις για το σπίτι; :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ακουλη μου , δεν κανεις χαλαστρα , ολοι ειχαν δικαιωμα απαντησης.
Περισσοτερο ηθελα να δω εαν καποιος εχει ζησει το "σοκ" ενος νεκρου πιξελ η και πως αυτο συγχεεται με την σκονη που δυναται να απορροφησει ενας βιντεοπροβολεας.
Ακουω αναλογες εμπειριες λοιπον... :wink:

Reaction score
0
Καμενο pixel ευτυχως οχι.
Σκονη ναι, αλλα στον Ζ3 ο καθαρισμος ειναι ευκολος

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
Στον Sony vplw 400qm που εχω, οταν τον ειχα πρωτοπαρει ειχε 3 καμμενα πιξελ. Αλλαξα τα πανελ μεσα στην εγγυηση, και απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχει αλλο προβλημα, συμπεριλαμβανομενης και της σκονης.
Με τον 900αρη, να κανω τον σταυρο μου, δεν εχει παρουσιαστει τιποτα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Έχεις μια προσπάθεια ακόμη (αν δεν το βρεις, πουλάς τον dlp και αγοράζεις lcd). :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μωρε κολημενο καθρεφτακι σε DLP ειναι , αλλα ποσο συχνα μπορουμε να το δουμε αυτο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Γιατί κλέβεις? :lol:

- Όσο συχνά μπορούμε να δούμε καμμένο pixel φυσικά... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νίκος Τσαρουχάς said:

Σε ολη μου την ζωη , επαγγελματικη και μη , εχω δει 3 η 4 κολημενα καθρεφτακια σε DLP.
Tα καμμενα pixel σε LCD ηταν πολλες πολλες δεκαδες(για να μην πω εκατονταδες)... :shock:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ούτε το μεν ούτε το δε.
Και νομίζω ότι όσο προχωρά η τεχνολογία και στις δύο υλοποιήσεις δεν θα τα βλέπουμε συχνά.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όταν αγοράσω καινούριο προβολέα δεν θα ψάξω από την κορυφή μέχρι τα νύχια την εικόνα για να σιγουρευτώ ότι by default δεν έχει πρόβλημα. Επειδή δε η αγορά δείχνει να προτιμάει τους dlp, καλά θα κάνουμε να πούμε και γι αυτό 5 πραματάκια.
Νομίζω... :wink:

Reaction score
10
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Νίκος Τσαρουχάς said:

Σε ολη μου την ζωη , επαγγελματικη και μη , εχω δει 3 η 4 κολημενα καθρεφτακια σε DLP.
Tα καμμενα pixel σε LCD ηταν πολλες πολλες δεκαδες(για να μην πω εκατονταδες)... :shock:
Η στατιστική λέει ότι δεν πρέπει να συγκρίνεις τις απόλυτες τιμές αλλά τα ποσοστά.
Οπότε πόσοι είναι οι LCD που κυκλοφορούν και πόσοι οι DLP; Δεδομένου ότι οι LCD είναι
σαφώς περισσότεροι είναι λογικό να πέφτει κανείς πιο συχνά σε προβλήματα... λέω εγώ τώρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.642
Members
38.727
Νεότερο μέλος
roberto_portale