Gebreselassie
Μαύρος!
- Μηνύματα
- 31.217
- Reaction score
- 3.896
Ένας εκ των συντονιστών της Audio. Κοιτάχτε πως το δουλεύει το κομπολόι...

Να πώ κι εγώ την άποψή μου (αφού ευχαριστήσω τον Νίκο για την φιλοξενία του)...Ακούσαμε το tascam ως transport, το behringer και το goldmund ως dac. Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα εξ αρχής, αφήσαμε και το γνωστό oppo να παίξει ως transport για λίγο, όχι για να αποδείξουμε τίποτα, αλλά για να δείξουμε πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει ΜΟΝΟ η αλλαγή transport σε ένα ψηφιακό σύνολο, δηλαδή με το ίδιο dac.
Ναι, ξέχασα να σας πω ότι για την αλλαγή των CD καθώς και για την σύνδεση των Rogers, προσλάβαμε γνωστό φωτομοντέλο.Αυτός δίπλα στο Στέργιο,(φωτό 3 και 4),ποιός είναι?![]()
![]()
Και μετά λένε αυτοί εμάς τρελούς...Α! Τον προβολέα τον ρύθμισες; (το μπλεδάκι στα σκοτεινά)
Αστους να λένε Νίκο.Το Home cinema είναι φρέσκο άθλημα.Και μετά λένε αυτοί εμάς τρελούς...Α! Τον προβολέα τον ρύθμισες; (το μπλεδάκι στα σκοτεινά)![]()
![]()
![]()