Βόρεια Ψηφιακίλα No 3576 - The tascam gathering...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένας εκ των συντονιστών της Audio. Κοιτάχτε πως το δουλεύει το κομπολόι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ευμορφόπουλος, Μπλάτσιος, Κρυωνάς. 450 κιλά στο μπαλκόνι μου. Τελικά έχω γερό σπίτι. :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Guest Star No2 (LUXMAN):

Αυτό το καημένο, δυστυχώς δεν προλάβαμε να το ακούσουμε... Next time :sad:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η δική μου άποψη δεν πολυμετράει μιας και την έχω ήδη εκφράσει. Έχω περάσει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί με το tascam από ότι τα άλλα παιδιά. Γι αυτό θα πω μόνον δύο λόγια.

Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι πρόκειται για μια συσκευή πάρα πολύ τίμια. Ένα transport που σαφέστατα δεν έχει χαϊεντάδικες καταβολές και φυσικά δεν διεκδικεί να γίνει μια τέτοιου είδους συσκευή. Πάραυτα το άκουσμά του είναι τόσο καλό που πραγματικά με ενοχλεί γιατί δεν έχω εξήγηση...

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι κάνει στο έπακρο την δουλειά για την οποία μπαίνει στο ράφι, ήτοι να διαβάσει σωστά όση πληροφορία έχει επάνω του το ασημί δισκάκι.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που άκουσα και άλλα παιδιά να λένε (αυτό που είπα κι εγώ όταν πρωτοάκουσα μερικά κομάτια με το εν λόγω transport), "αυτό δεν το είχα ξαναακούσει σε αυτό το τραγούδι", εννοώντας μια μικρή λεπτομέρεια που κάπου μας έφευγε.

Είπαμε ότι το μηχανάκι δεν είναι μια hi end συσκευή. Θα μου πει κάποιος εφόσον ρε κουμπάρε ετούτο δεν είναι hi end γιατί το γράφεις εδώ μέσα? Η απάντηση είναι γιατί απλά έτσι αισθάνομαι και αυτός που διαβάζει ας καταλάβει ότι θέλει...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ακούσαμε το tascam ως transport, το behringer και το goldmund ως dac. Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα εξ αρχής, αφήσαμε και το γνωστό oppo να παίξει ως transport για λίγο, όχι για να αποδείξουμε τίποτα, αλλά για να δείξουμε πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει ΜΟΝΟ η αλλαγή transport σε ένα ψηφιακό σύνολο, δηλαδή με το ίδιο dac.
Να πώ κι εγώ την άποψή μου (αφού ευχαριστήσω τον Νίκο για την φιλοξενία του)...

Ο συνδιασμός του tascam ως transport, με το behringer σαν DAC είναι το καλύτερο value for money cd που έχω ακούσει. Με κόστος κάτω από το χιλιάρικο έδειξε ότι στα ψηφιακά ο καλός ήχος είναι ευφικτός χωρίς να δαπανήσεις μία περιουσία. (μια ενδιαφέρουσα κόντρα θα ήταν το apollo της Rega κόντρα στον συνδιασμό tascam/behringer)

Το Tascam είναι τρομερό σαν transport. Tο βασικό είναι ότι δεν χρειάζεται καν αντικραδασμικα κλπ κλπ μιας που ο μηχανισμός του είναι τρομερός (ας σας πει ο Costas Εar σε τι βασανιστήρια το υπέβαλε χωρίς να διαμαρτυρηθεί). Τώρα αν είχε και λίγο πιο consumer profile θα πούλαγε σαν τρελλό. Αυτό που ξεχάσαμε να κάνουμε είναι να το συνδέσουμε σαν σκέτο player για να δούμε πως αποδίδει...

Για το Behringer τώρα τα έχουμε ξαναπεί. Αυτό που άκουσε με πρίζωσε ακόμη περισσότερο να ακούσω το τροποποιημένο λαμπάτο Behringer του g.kar αλλά και το τροποποιημένο τρανζιστοράτο Behringer του Costas Εar.

Η αποκάλυψη της βραδιάς ήταν όταν συνδέσαμε το tascam με το dac της Goldmund. Φυσικά και το Goldmund υπερείχε του Behringer σαν DAC αλλά οι διαφορές, αν και αισθητές, ήταν μικρές. Και όλα αυτά τα καταφέρνει το Behringer με κόστος ένα κλάσμα της τιμής του Goldmund.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Με πολυ χαρα αντικρυσα παλια , γνωριμα προσωπα.
Να εισαστε ολοι καλα! :wink:

Νικο , οι αποψεις ηταν ομοφωνες?
Διοτι το "ειδικο βαρος" πολλων εκ των καλεσμενων σου ειναι...τεραστιο :lol:

Reaction score
3
Ρε brother του γιατρού,πλύση εγκεφάλου κάνετε στους ανθρώπους για τα παραβάν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντα τέτοια φιλαράκια καλες και χαρούμενες ακροάσεις. :D :D

Χαιρετισμούς ακόμη στούς Δημήτρη Παναγιωτίδη,Νίκο Κρυωνά. :D

Reaction score
3
Ρε brother του γιατρού,πλύση εγκεφάλου κάνετε στους ανθρώπους για τα παραβάν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντα τέτοια φιλαράκια καλες και χαρούμενες ακροάσεις. :D :D

Χαιρετισμούς ακόμη στούς παλιούς φίλους Δημήτρη Παναγιωτίδη,Νίκο Κρυωνά. :D.
Φυσικά και στην υπόλοιπη παρέα. :smile:

Reaction score
313
Ξεκινώ: ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΜΟΥ... :cry:

Συνεχίζω: Το λάστιχο στη βρύση, το έβαλες; :shock:

Καταλήγω: Οι "κουνίστρες" παίζουν και μουσική; :mrgreen:

Αυτά. :cool:

Υ.Γ. Νίκο, ευχαριστώ για την πρόσκληση :wink:

Υ.Γ. Νο2. Tascam; Ποιο Tascam; Έχεις ΕΣΥ Tascam; Όχι, πες μου, έχεις; Να έρθω να το δω ΤΩΡΑ; :mrgreen:

Υ.Γ. Νο3. Τέλος πάγκων, θα αναφέρω κάποια πραγματάκια:

1) Η ανάλυσή του είναι ΑΜΕΣΩΣ ακουστή. Όντως, (ξανα)καλύπτεις τη δισκοθήκη σου... :wink:
2) Η διαφορά με το Oppo είναι μικρή...στους κουφούς (αλλά, πάλι ακουστή). Στους λιγότερο κουφούς είναι μεγάλη. Όσοι έχουν υγιή ώτα, ας προσέξουν καλύτερα...μπορεί να τους πέσουν... :lol: :lol:
3) Γιατί δεν ακούτε DVD-Audio; :shock:

Υ.Γ. Νο4. Επειδή ΔΕ γνωρίζω το σύστημα του Νίκου, ΔΕΝ μπορώ να αναφερθώ σε χροιές, εικόνα (όχι του Hitachi - για αυτή μιλούσε ο Μάκης... :D ), τονισμούς και άλλα χρήσιμα και συνάμα ανούσια. Απλώς, άκουγα μουσική, "χτυπιόμουν" και χαιρόμουν... :wink:

Υ.Γ. Νο5. Τώρα, με το Curve...θα γίνει ΣΚΟΤΩΜΟΣ... :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν με προλαβαίνω...
Η αποκαθήλωση του goldmund είναι γεγονός και πάμε από την αρχή...

- g.kar, παίζει καλά... θέλει πολύ πειραματισμό, προσεκτικές ακροάσεις και συμπεράσματα από το ΣΚ και βλέπουμε...

Reaction score
3.455
Πολύ ωραίες φωτογραφίες έβγαλες Νίκο.

Το φωτομοντέλο τι το κάνατε μετά την ακρόαση ?
Το χουφτώσατε, το χουφτώσατε ?

Περιμένουμε τις εντυπώσεις το Σ/Κ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.526
Εγώ ξέρω ότι έμπλεξα με τρελλούς.
Και θα με τρελλάνουν κι εμένα.
Για να έχω τον ήχο που άκουσα εκεί, χρειάζομαι περίπου 13000 ευρώ. Από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα.
Ρε τόσο έχει κι ένας εξωλέμβιος κινητήρας που έλεγα να αλλάξω μια που έρχεται καλοκαίρι.
Πάντως όλα καλά και όλα ωραία αλλά αν κάνω τέτοια αλλαγή χρειάζομαι ανακατάταξη στον χώρο μου για τα πάνελ, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση για ενισχυτές θηρία, κοσμογονικές αλλαγές και πολλά λεφτά.
Τι ήθελα και πήγα;
Πάντως Νίκο ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Α! Τον προβολέα τον ρύθμισες; (το μπλεδάκι στα σκοτεινά)

Reaction score
3
Α! Τον προβολέα τον ρύθμισες; (το μπλεδάκι στα σκοτεινά)
Και μετά λένε αυτοί εμάς τρελούς... :lol: :lol: :lol:
Αστους να λένε Νίκο.Το Home cinema είναι φρέσκο άθλημα.
Περίμενε σε κανα δυό χρόνια να δείς τι θα πάθουν και αυτοί... :lol: :lol: :lol:
Η θα τρελαθούν ή θα τα παρατήσουν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab