Β&W CM9 με τι ενισχυτή????

Reaction score
5
Καλησπέρα σε όλους,

μόλις ψώνισα (ελπίζω όχι από σβέρκο) το συγκεκριμένο ηχειάκι και απ όσο έχω διαβάσει (γενικώς έχω μείνει πολύ πίσω) τα ηχεία θέλουν ενισχυτή με ρεύματα.
ΤΟ κακό είναι ότι το budget έχει μειωθεί δραματικά.
Ο χώρος μου είναι περίπου 30 τμ και από μουσική θα παίζουν τα πάντα αλλά κυρίως instrumental και κλασικά ροκ και ΠΟΛΥ pink floyd.

το ποσό δεν μπορεί να ξεπερνά τα 1000ε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
117
Απάντηση: Re: Απάντηση: Β&W CM9 με τι ενισχυτή????

Εάν μιλάμε για καινούριο μηχάνημα θα έλεγα YAMAHA A-S1000, DENON PMA-1510AE, XTZ A100D3 (χωρίς να δηλώνω σειρά προτίμησης) και πάντα να τους ακούσεις.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Β&W CM9 με τι ενισχυτή????

ο Denon δινει 70wpc @ 8Ω και μου φαινετε λιγος.
και ο Γιαμαχας 2Χ90@ 8Ω
Ο ΧΤΖ ειναι οκ σε Watt@8Ω 110 βαττ (πηγα και τον ακουσα κιολας με τα ATC δαπεδου που εχουν εκει SCM40) αλλα απ οτι εχω διαβασει ειναι κινεζιά, βεβαια στα λεφτα του ειναι ΟΚ.
Δεν μπορω να πω οτι με απογοητευσε παντως. Το ηχειο αν και τεμπελικο (85db) ζωήρεψε.
Αν δεν βρω κατι σε μεταχειρισμενο στα 200W@8Ω θα ειναι απ τις 1ες επιλογες.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Β&W CM9 με τι ενισχυτή????

Κανενας δεν ειναι επαρκης απο αυτους (για το συγκεκριμμενο ηχειο). Δεν ειναι τα βατ που θα κανουν τη διαφορα αλλα τα αμπερ. Θελει αλλου τυπου ενισχυση. Οι πιο προσιτες λυσεις που μπορω να σκεφτω ειναι Xindak XA6950, Harman Kardon 990, Nad C375BEE.

Reaction score
5
ο γρίφος λύθηκε. Magnum ia 200 (κυκλοφορούσε στις αγγελίες) upgrated. Απλά απίστευτο πάντρεμα, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά (αλλά και των φίλων που κάναμε μαζί τις ακροάσεις-τεστ).

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Reaction score
7.114

λογικο,απο χροιες δεν παιζεται το μηχανημα,καμια σχεση σαν ηχος με τους παραπανω κινεζο-ιαπωνες. Απο ενταση δεν ξερω πως τα παει βεβαια στο χωρο σου,δεν ξερω και ποσο δυνατα θελεις να ακους αλλα ειναι τρομερο μηχανημα. Κριμα που δεν βγαινουν και κριμα που οταν ερχοντουσαν Ελλαδα ο αντιπροσωπος τους πουλουσε πανακριβα.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Β&W CM9 με τι ενισχυτή????

ο συγκεκριμένος που αγόρασα (κατόπιν εντατικού και εξαντλητικού τεστ) είναι με αναβαθμισμένο εσωτερικό κόσμο !!!!
Ο χώρος ακρόασης ήταν περίπου 50τμ και τα γέμισε χωρίς παραμορφώσεις και το volume ήταν δεν ήταν στις 11.00.
4 άτομα κριτές οι 2 ψαγμένοι με καλά συστήματα και μείναμε αφώνου και φανταστικού γωνία !!:116:

Reaction score
7.114

δεν απορω,θυμαμαι πριν χρονια φιλος ειχε φερει απο αγγλια το μικρο μοντελο ia120 (μολις 250 λιρες κοινουργιος) και γεμιζε με ανεση ενα χωρο 25 τετραγωνικα με σχετικα αναισθητα ηχεια βασης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON