ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ 400mg/h

Reaction score
0
μονο αθηνα-πειραια τιμη 65 ευρο
καινουριο

Το όζον έχει δύο βασικούς μηχανισμούς δράσης
• Απολυμαντική δράση έναντι ιών, βακτηριδίων και μυκήτων
• Δράση ενεργοποίησης και αποκατάστασης του οξυγόνου που έχει απόλυτη ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός.
Η οζονοθεραπεία λοιπόν θεωρείται μία μοντέρνα ιατρική μέθοδος με υψηλή αποδοτικότητα τόσο στον θεραπευτικό όσο και στον προληπτικό τομέα.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της οζονοθεραπείας είναι τα παρακάτω:
• Η απλότητα της εφαρμογής της
• Η μεγάλη και άμεση αποτελεσματικότητα
• Η απουσία υποτροπών και αντιδράσεων.
• Το πολύ χαμηλό κόστος
Το όζον και το πόσιμο νερό
Στην επεξεργασία του πόσιμου νερού, το όζον χρησιμοποιείται ήδη με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια.
Πολλές πόλεις της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, μεταξύ των οποίων το Λος Άντζελες, στο Παρίσι και στο Μόντρεαλ, χρησιμοποιούν το όζον αυτή τη στιγμή. Στην Αμερική αρκετές κοινότητες καθαρίζουν το νερό τους με τη χρήση όζοντος.

air_ozonizer1.jpg

Reaction score
0
απο προσωπικη μου εμπειρια το οζον κανει θαυματα εγω το πηρα τελειος επιφυλακτικα και το πληρωσα και 150 απο τον "γιατρο" μετα απο την παρότρυνση του πεθερου μου που ειχε δει μεγαλη βελτιωση στο προβλημα του
αν θες συγκεκριμενες απαντησεις στειλε μου πμ και οποιος αλλος θελη

Reaction score
0
Πολλοί γιατροί σήμερα εφαρμόζουν την οζονοθεραπεία(οζον ειναι οξυγονο 3) σε όλους τους τομείς της ιατρικής επιστήμης όπως:

1. Στην Ιατρική Αισθητική για την κυτταρίτιδα, την παχυσαρκία, την ευρυαγγεία, την αναγέννηση κυττάρων....

2. Στην Δερματολογία για την ακμή, τις δερματίτιδες επαφής, τις μυκητιάσεις, τα εκζέματα, τις ψωριάσεις και τον έρπη απλό και ζωστήρα.
3. Στην Παθολογία για τις κολίτιδες, τις χρόνιες λοιμώξεις ουροποιητικού – πεπτικού συστήματος, γαστρίτιδες, χρόνιες δυσκοιλιότητες, την υπερουρικαιμία, τις , την χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, την καχεξία, την βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού , τις ηπατίτιδες, την υπέρταση και υπόταση, το βρογχικό άσθμα, την χρόνια εμφυσιματική βρογχίτιδα, την χρόνια στεφανιαία νόσο, την νεοπλασματική νόσο, την υπερχοληστεριναιμία, την διαβητική αγγειοπάθεια.
4.Στην Αγγειολογία για τις φλεβίτιδες, την φλεβική ανεπάρκεια, τις αρτηριοπάθειες, τα διάφορα έλκη όπως τα άτονα και διαβητικά,, την διαβητική μικροαγγειοπάθεια, την χρόνια αποφρακτική αγγείοπάθεια, γάγγραινα....
5. Στην Νευρολογία για τις ημικρανίες, αγγειοκινητικές κεφαλαλγίες, πολυνευρίτιδες, την νόσο Parkinson, τα χρόνια παρεγκεφαλιδικά σύνδρομα, την αποτοξίνωση από εξάρτηση από φαρμακευτικές και χημικές ουσίες, την χρόνια εγκεφαλική δυστροφία που παρουσιάζεται μετά από εγκεφαλικά επεισόδια.
6. Στην Ρευματολογία καθώς και στην Ορθοπεδική έχει αποτελέσματα στις αρθροπάθειες, δισκοπάθειες, οστεομυελίτιδες, περιαρθρίτιδες, εκφυλιστικές αρθροπάθειες, ρευματοειδή αρθρίτιδα, τοπικές φλεγμονές, ωμο-αυχενικό σύνδρομο, ακόμα και στην ταχύτερη επούλωση κακώσεων, όπως και στην βελτίωση της απόδοσης των αθλητών.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ 400mg/h

μεχρι 5 ποτηρια νερο ειναι οκ αν υπαρχει καποιο προβλημα υγειας αλλιως 3 ποτηρια ημερησιος και σε ενα μηνα θα δεις μεγαλες διαφορες

Reaction score
969
Απάντηση: ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ 400mg/h

Εγω που δεν είμαι Αθήνα Πειραιά δεν πετάγεσαι στο ταχυδρομείο να μου στείλεις ένα?

Αν μπορείς να σου στείλω στοιχεία......

Reaction score
0
οκ δεν εχω προβλημα απλα πρεπει να γινει καταθεση σε λογαριασμο μου πρωτα γιατι με αντικαταβολη θα τα παρω του αγιου.. αν ενδιαφερεσε πες μου να σου στειλω πμ
για τον φιλο απο το ηρακλειο θα σου στειλω την δευτερα πμ γιατι τωρα δεν τον εχω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.539
Members
38.713
Νεότερο μέλος
KMARKOS