ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

Reaction score
0
Καλημερα,εχθες αγορασα τον optoma hd 20 και το western digital tv live.αφου εκανα την συνδεση μεταξυ τους εβαλα και τον σκληρο μου στο media player ξεκιναω για προβολη...
Στην αρχη εμεινα μ@λ@κας με την εικονα
ΑΛΛΑ...
υποτιτλοι πουθενα!!!!τους υποτιτλους τους εχω σε φακελο μαζι με την ταινιες ξεχωριστα καθε ταινια και ειναι srt.κανω καμια μ@λ@κι@
και δε παιζουν??Ρωταω αν το εχει παθει κανενας αυτο..μια βοηθεια γιατι εχω καλεσει κοσμο το βραδυ και τ βλεπω την δουλεια να ακουμε Αγγλικα μονο!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546
Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

...τους υποτιτλους τους εχω σε φακελο μαζι με την ταινιες ξεχωριστα καθε ταινια και ειναι srt.κανω καμια μ@λ@κι@

Έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία;

Παράδειγμα:

movie.mkv
movie.srt

Reaction score
0

Δεν θυμαμαι ακριβως!!θα κοιταξω οταν γυρισω απο την δουλεια γιατι δεν προλαβαινω!!μαλλον οχι.
θα το δοκιμασω!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546

Για σιγουριά κάνε αντιγραφή το όνομα της ταινίας, χωρίς την επέκταση του αρχείου βέβαια

και επικόλληση στο όνομα του υπότιτλου.

Reaction score
0

BASIKA...τους διαβαζει τωρα σαν αρχειο αλλα δειχνει σχεδια και τετοια στα γραμματα!!πρεπει να το συνδεσω με το ιντερνετ να κατεβασει ελληνικη γραματοσειρα ή ειναι κατι αλλο λετε???:111:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Κοίταξε τις ρυθμίσεις της γραμματοσειράς.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι windows 1253.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Και κάτι ακόμα,Προσέχουμε ποιές λέξεις χρησιμοποιούμε όταν γράφουμε.Αν θέλουμε σώνει και καλά να γράψουμε μια υβριστική λέξη(παρόλο που δεν το καταλαβαίνω καθότι υπάρχουν άπειροι αυτοσχεδιασμοί πέραν του υβρεολόγιου για να προσδώσουμε έκπληξη) χρησιμοποιούμε @.

Καλοθέατα τα μηχανάκια!

Reaction score
49

BASIKA...τους διαβαζει τωρα σαν αρχειο αλλα δειχνει σχεδια και τετοια στα γραμματα!!πρεπει να το συνδεσω με το ιντερνετ να κατεβασει ελληνικη γραματοσειρα ή ειναι κατι αλλο λετε???:111:

Επιλέγεις το σημειωματάριο για να ανοίξεις το αρχείο .srt
Ανοίγεις το αρχείο και κάνεις save as (αποθήκευση ως)
Πας τέρμα κάτω και επιλέγεις κωδικοποίηση UTF-8 αντί της ANSI που έχει τώρα.
Είσαι έτοιμος :126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef