ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.Με αφορμη την χθεσινοβραδυνη εκπομπη του κυριου Ευαγγελλατου η οποια οσοι την ειδαν σιγουρα θα δακρυσαν, ανοιγω αυτο το thread για λογους ανθρωπιας και ελπιδας και απευθηνομαι σε ολα τα μελη η οχι του forum αυτου.Για Οσους δεν ειδαν την εκπομπη να αναφερω οτι μια ομαδα γιατρων με την ονομασια <<ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ>> Χωρις κανενα προσωπικο οφελος παρα μονο την αγαπη τους για τα παιδια και τους ανθρωπους,επιτελουν ενα αξιοζηλευτο εργο.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ αλλα απο τον καθενα
απο εμας ενα κουτακι αντιπυρετικο η ενα κουτακι αντιβιοση ευρεου φασματος.Η αποστολη ξεκιναει για το ΜΠΟΥΡΟΥΤΙ της ΑΦΡΙΚΗΣ με σκοπο να σωσει χιλιαδες ανθρωπους που εκει πεθαινουν γιατι δεν εχουν ενα κουτακι πχ AYGMENTIN H AMOXIL ΤΩΝ 3 ΕΥΡΩ.Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την ιδια την κυρια ΣΩΤΗΡΙΟΥ μου ανεφερε οτι δεν εχουν αναγκη απο χρηματα αλλα απο φαρμακα.το σαιτ της συγκεκριμενης οργανωσης ειναι¨

http://www.heartdoctors.gr

Να αναφερω απο την μερια μου οτι σημερα το πρωι σταλθηκε μεσω courier στην αθηνα οπου εδρευει και μαζευει το υλικο η οργανωση, μια κουτα φαρμακα αξιας 300 ευρω (απο συναδελφους που εργαζομαι 8 ατομα) οπου μονο με αυτα θα σωθουν εκατονταδες παιδια και οχι μονο.

Ευχομαι να γινει και απο αυτο το φορουμ που τοσο αγαπαω κατι αναλογο.Για περισσοτερες πληροφοριες επισκεπτηται το σαιτ και να ειστε σιγουροι το ντεπον που θα αγορασετε απο το φαρμακειο θα παει σε καποιους που το εχουν αναγκη και πεθαινουν χωρις αυτο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ

Σε καποιο παραπλησιο θεμα θιχθηκε η περιπτωση τα μελη του avsite να στειλουν χρηματα για βοηθεια σε ανημπορους-φτωχους-πασχοντες.Καποιοι βεβαια (και σωστα) εξεφρασαν επιφυλαξεις για την τελικη χρηση της βοηθειας.
Ιδου λοιπον : Γιατι να μην στειλουμε ΟΜΑΔΙΚΑ την υλικη βοηθεια; Πως; ας αναλαβει καποιος-οι την συγκεντρωση χρηματων προκαθορισμενου ποσου (πχ 50€) απο τον καθε εναν και να αγορασθει το υλικο που λειπει.Εννοειται οτι θα δημοσιευθουν τα ονοματα των χορηγων, οχι προς... δοξαν τους αλλα προς ελεγχο καλης διαχειρισης (οι καιροι πονηροι γαρ!).
Δυσκολο ειναι;:sad::sad:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.938
Όχι, είναι εύκολο αλλά και αναποτελεσματικό. Προσωπικά αισθάνομαι άσχημα για τον τρόπο που εξακολουθούμε να μεταχειριζόμαστε την Αφρική, με δύο πρόσωπα, του αποικιοκράτη και του ελεήμονος. Ανεξαρτήτως των ελατηρίων τους, όλες αυτές οι πρωτοβουλίες διαιωνίζουν την παρούσα κατάσταση. Θα προτιμούσα τη θέσπιση κάποιας υποτροφίας. Και, εδώ που τα λέμε, τί να τα κάνουν τα αντιβιοτικά, όταν λείπουν τα βασικά: φαΐ και στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής.

VG

Reaction score
0
Και εγω να ρωτησω, αντε και σωσαμε ολα τα παιδια απο αρρωστιες,με τι πορους θα συντηρηθουν 10-20 παιδια ανα οικογένεια;
Πρωτα απο ολα θα επρεπε να μοιραζουν- σε μεγαλες ποσοτητες- προφυλακτικα για ελεγχο γεννησεων και ελεγχο του AIDS.
Και τώρα ριχτε!

Reaction score
0
θα ηθελα να επισκεφτητε την ιστιοσελιδα και να δειτε με τι υπομονη χιλαδες κοσμου να περιμενει την ουρα για να τους εξετασουν αυτοι οι δυο γιατροι.Αν δεν υπηρχαν και αυτοι καποιοι σημερα δεν θα ζουσανε.Μια αντιβιοση και οχι χρηματα απο τον καθενα μας ειναι αρκετο για αρχη .τις υποδομες τις αφηνεις για καποιους αλλους που εχουν και μπορουν, αν θελουν να αλλαξουν αυτον τον κοσμο.Εγω προσωπικα μεσα μου αισθανομαι ευτηχης που εστω και με αυτον τον τροπο μπορεσα και εστειλα μια κουτα φαρμακα.Μακαρι να μπορουσα κατι καλητερο.Το σημαντικο σε μια προσπαθεια ειναι να την επικροτουμε και ας μην στειλουμε τιποτα και οχι να ειμαστε καχυποπτοι.Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους τους ανθρωπους που εκει που εξεταζουν εχουν αναρτησει την ελληνικη σημαια.Θα μπορουσΑΜΕ μεσω του Ιδρυτη του φορουμ και με παραλληλη εποικοινωνια να στειλουμε ολοι απο ενα κουτακι ασπιρινη η οτι αλλο ζητηθει πλην χρηματων (ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ) τουλαχιστον να απαλεινουμε τον πονο.

Reaction score
0
φιλε vg δεν ειναι μονο το aids.Εκει πεθαινουν απο ελονοσια και απο πυρετο.Ας βοηθησουμε τουλαχιστον με φαρμακα και οι υποδομες οταν εισαι υγιεις και διδασκεσαι καποια πραγματα ερχονται.Να εισαι σιγουρος οτι η ομαδα η συγκεκριμενη προσπαθει να βαλει ενα λιθαρακι σε αυτο που λεγεται Πολιτισμος.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παρόλο που συμμερίζομαι 100% τους προβληματισμούς που αναφέρθηκαν, θα συμφωνήσω με τον κ. Νεοχωρίτη. Όση ώρα εμείς (οι πολιτισμένοι) συζητάμε για το αν ένας τρόπος βοήθειας είναι ή δεν είναι ο ενδεδειγμένος, κάποιος συνάνθρωπος με σάρκα και οστά υποφέρει και ενίοτε χάνεται κιόλας, όχι από την έλλειψη κάποιας εξελιγμένης θεραπείας για κάποια σπάνια ασθένεια, αλλά από την έλλειψη ενός πάμφθηνου φαρμάκου.

Μακροπρόθεσμα, το πώς θα μπορέσουν να βοηθηθούν αυτές οι χώρες με στόχο την επιβίωση/συντήρηση του πληθυσμού χωρίς έξωθεν βοήθεια είναι μια πολύ σοβαρή και σκόπιμη συζήτηση που πρέπει να διεξάγεται, αλλά βραχυπρόθεσμα, τα φάρμακα αυτά προορίζονται για να τα πάρουν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι (και παιδιά) που υποφέρουν, για να γίνουν καλά ή απλά να υποφέρουν λιγότερο...

Γενικά είμαι υπέρ τέτοιων "άμεσων" πρωτοβουλιών, ενώ αντίθετα είμαι κι εγώ δύσπιστη όταν εμπλέκονται χρήματα :mad_1: Αν οργανωθεί κάτι, περιμένω τις πληροφορίες για να συμβάλω όπως μπορώ...

Reaction score
0
Θα παρακαλουσα τον ιδρυτη του φορουμ και απο οσα ξερω ειναι ευαισθητος σε τετοια θεματα να παρει μια πρωτοβουλια εποικοινωνιας με την συγκεκριμενη οργανωση και να διαπιστωσει και ο ιδιος την αναγκη αυτων των ανθρωπων για αμεση βοηθεια.Πιστευω θα διαπιστωσει ο καθενας την αληθεια για βοηθεια και μαλιστα αμεση.η πρωτη αποστολη φαρμακων ξεκιναει στις αρχες του ετους γυρω στις 5 του μηνα και η δευτερη στα μεσα γεναρη.πιστευω οτι ολοι εχουμε χρονο να σταματησουμε σε ενα φαρμακειο και να αγορασουμε το ελαχιστο.εστω εναν επιδεσμο εστω μια αλοιφη η ενα κουτι αντιπυρετικο.Απο οσο εμαθα καποιες φαρμακοβιομηχανιες εστειλαν φαρμακα στην οργανωση και ηταν τα περισσοτερα ληγμενα.Για να καταλαβεται τι σημαινει πολιτισμος......Ας ελπιζουμε τις επομενες μερες οτι θα εχουμε κατι ευχαριστο απο αυτο το φορουμ,ετσι ωστε ολοι να αισθανθουμε καπως καλητερα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση κ.Νεοχωριτη.
Εμπρος λοιπον!
Ποιος θα ηθελε/μπορουσε να αναλαβει την διαδικασια?

Reaction score
0
Φιλε ανδρεα εγω θα μπορουσα να αναλαβω κατι τετοιο αλλα επειδη στο φορουμ μπορει να φανω ως αγνωστος και θα με δουν με καχυποψια καποιοι θα προτιμησω την πρωτοβουλια να την παρεις εσυ με την βοηθεια μου παντα η με αλλον ενδιαφερομενο.Αν παρεις μια τετοια πρωτοβουλια εσυ να εισαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν και αλλοι μεταξυ αυτων και εγω.Απο την δικη μου την μερια θα εχεις ολη την βοηθεια.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ΟΚ!
Θα ηθελα, εαν ειναι δυνατον, να μιλησουμε αυριο καποια στιγμη τηλεφωνικα και να κανονισουμε τα διαδικαστικα.
Μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου στο 9949072
Θα το εκτιμησω:cool_4:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ

Σε καποιο παραπλησιο θεμα θιχθηκε η περιπτωση τα μελη του avsite να στειλουν χρηματα για βοηθεια σε ανημπορους-φτωχους-πασχοντες.Καποιοι βεβαια (και σωστα) εξεφρασαν επιφυλαξεις για την τελικη χρηση της βοηθειας.
Ιδου λοιπον : Γιατι να μην στειλουμε ΟΜΑΔΙΚΑ την υλικη βοηθεια; Πως; ας αναλαβει καποιος-οι την συγκεντρωση χρηματων προκαθορισμενου ποσου (πχ 50€) απο τον καθε εναν και να αγορασθει το υλικο που λειπει.Εννοειται οτι θα δημοσιευθουν τα ονοματα των χορηγων, οχι προς... δοξαν τους αλλα προς ελεγχο καλης διαχειρισης (οι καιροι πονηροι γαρ!).
Δυσκολο ειναι;:sad::sad:

Ευκολο ειναι Λακη αρκει να θελει κανεις.....

Πολυ το ψειριζουμε...δεν γινεται να δοθει ενας αριθμος λογαριασμου να βαλει οποιος θελει οποιο ποσο θελει ?

Ας δωσει και ο Νεοχωριτης μια λιστα των φαρμακων που χρειαζονται..και ας βρεθει ενα ατομο να παει σε ενα φαρμακειο να τα παρει (ενας συντονιστης, καποιος )..και αν δεν ειναι τοσο δυσκολο ας τα παραδωσει ο ιδιος στην οργανωση να μην υπαρχει και η υποψια..

Υ.Γ Δεν προλαβα το ποστ του ΑΝΔΡΕΑ

Reaction score
0
Καταρχην χρειαζονται αντιβιοτικα οπως AUGMENTIN,AMOXIL k.a.χρειαζονται επισης αντιπυρετικα-παυσιπονα οπως DEPON.ASPIRIN,PONSTAN.Τελος χρειαζονται πολυβιταμινουχα σκευασματα σε χαπια λογω ελειψης νερου.Η αποστολη θα γινεται στην διευθηνση θησεως 7-9 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΛ 210 3317288.Kαποιος συντονιστης αν μπορει να συγκετρωσει την βοηθεια καπου η με καποιο αλλο τροπο να γινει η αποστολη σε οσους ενδιαφερονται.χρηματα δεν χρειαζεται η οργανωση και δεν επιθυμει κατι τετοιο.Επισης μπορουν να οριστουν καποια φαρμακεια οπου μπορουν οι ενδιαφερομενοι να πηγαινουν να αγοραζουν τα φαρμακα.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.Νωρις το απογευμα ειχα μια τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Ανδρεα και αποφασισαμε οτι ειναι πιο σωστο να ζητηθει ενας λογαριασμος απο την οργανωση ετσι ωστε ο καθενας να συνησφερει οσο μπορει.Κατοπιν δικη μου επικοινωνιας με την κυρια Σωτηριου και πιεσεως δικιας μου,μου εδωσε εναν αριθμο Λογαριασμου ετσι ωστε με αυτα τα χρηματα που θα μαζευτουν να αγοραστουν απο την οργανωση εμβολια κατα τηε ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ που μονο απο βρυξελλες παραγγελνονται και δινονται μονο σε οργανωσεις.Οσα χρηματα μαζευτουν θα γινει η παραγγελια για τα εμβολια και οι αποδειξεις θα επισυναπτουν σε αυτο το φορουμ,Μια παρακληση σε οσους θελουν να συνησφερουν να αποστελουν με φαξ την αποδειξη καταθεσης στον εξης αριθμο¨210 3255142" Ο Αριθμος λογαριασμου ειναι¨115002002018385" στην ALPHA BANK με την ονομασια ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ανδρεα για την ευαισθησια του και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτους τους ανθρωπους.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εμπρος παιδια!
Ας κανουμε ακομα μια φορα το καθηκον μας.
Οπως μου το εχετε αποδειξει τοσες φορες στο παρελθον:cool_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ

θα δημοσιοποηθουν τα ονοματα μελων του φορουμ που θα συνεσφερουν ή το φαξ αυτο ειναι κοινο για ολους τους συνεσφεροντες; Οχι οτι με καιει και ιδιαιτερα η ...δημοσιοτητα, αλλα απλα για να δουμε την ανταποκριση/ευαισθησια μας σε τετοια θεματα.
Το μονο που σκεπτομαι ειναι η ουρα της Δευτερας, αλλα αφου υπαρχει περιθωριο ως τα μεσα Γεναρη τοτε κατι θα γινει...

Reaction score
0
Τα ονοματα το πιθανοτερο θα δημοσιοποιηθουν στο site της οργανωσης καθως και οι ευχαριστιες της οργανωσης.Αν θα το επισκεφτειτε κοιταξτε τις φωτογραφιες με ποσο υπομονη περιμενουν χιλιαδες ανθρωπων να εξεταστουν απο 2 ατομα μονο.Κοιταξτε και την ελληνικη σημαια αναρτημενη πανω στην σκηνη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos