ΓΜΤ!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ας πιουμε τωρα τον καφε της παρηγοριας :(
Δεν μου φταιει κανεις, με αυτον τον ΠΑΟΚ τα εχω βαλει.

Ηξερε να τσακιστει να μας ισοφαρισει αλλα απο το Αιγαλεω εισεπραξε 4

Ασε ο Ηρακλης μπαλα που επαιξε....

Αμπαριζα!

Δεν πειραζει , ερχεται το CL.... :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Κατσε να περασει λιγο η ωρα ρε συ Γιωργο γιατι ακομα ποναει.
Με καθησυχαζει και με διασκεδαζει μονο η σκεψη της Ευρωπης 8)

Reaction score
1
Πάντως Ανδρέα,ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν το πήρε ο Παναθηναικός εφέτος μιας και κατά τη γνώμη μου έπαιζε το χειρότερο ποδόσφαιρο από τότε που τον βλέπω.Ίσως κάποιοι με καβούρια στις τσέπες το δουν λίγο διαφορετικά έτσι ώστε να μπορούμε του χρόνου να δούμε κάτι καλύτερο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αυτό που προφανώς εννοεί ο Αντρέας είναι το ότι ο ΠΑΟΚ (που παίζει για την ιστορία του, τον λαό του κλπ) βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει από το Αιγάλεω με αποτέλεσμα να μην έχει ελπίδες ο Ηρακλής ακόμα και αν νικούσε...

Τελικά όσο αδιάφορος και αν είσαι 4 γκολ στην έδρα σου είναι πολλά...

Βέβαια αν έβαζε εκείνο το γκολ ο Παπαποστόλου...

Τελικά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός άξιζε το πρωτάθλημα όσο ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου. Απλά ήταν πιο τυχερός...

Υ.Γ. Η χθεσινή διαιτησία ήταν απίστευτη! 100-0 έπαιζε υπέρ του Ολυμπιακού... Τυχεροί ήταν οι γαύροι που δεν έγινε καμμιά μεγάλη φάση γιατί αλλιώς θα τους έκραζε όλη η Ελλάδα

Υ.Γ.2 Τα έβγαλε τα λεφτά του ο Ριβάλντο... Ένας τέτοιος παίκτης έλειπε από τον Παναθηναικό φέτος...

Reaction score
429
Το αστείο είναι ότι οι ολυμπιακοί είχαν αγωνία για το χθεσινό παιχνίδι. Μάλλον νομίζουν ότι ζούνε σε άλλη χώρα.

Υ.Γ. Να δώσω συγχαρητήρια στο "φιλικό σωματείο του ολυμπιακού που μόνο οι οπαδοί του δεν το έχουν καταλάβει" που παίζει για την ιστορία του και δεν πουλάει τα παιχνίδια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
This is the bitter end αγαπητοι βαζελοφρονες και λοιποι συμπασχοντες.ΤΟ ΗΑPPY END ειναι μονο για μας.

Reaction score
786
Ενα πρωταθλημα της πλακας τελειωσε και το πηρε ο λιγοτερο κακος απο τους "διεκδικητες"....

Το μονο ενδιαφερον ηταν οι εναλλαγες στην κορυφη λογω των "στραβοπατηματων" των μεγαλων. Αυτο βεβαια οχι γιατι υπηρξαν καλες μικρες ομαδες, αλλα επειδη οι μεγαλες (και οι τρεις) ηταν για κλαμματα.

Προσωπικα αηδιασα με την ομαδα μου απο τον αγωνα με την ΑΕΚ, οπου δεν υπηρχε διαθεση (η ικανοτητα ετσι και αλλιως αμφισβητηται) για ποδοσφαιρο, νικη, πρωταθλητισμο. Χθες δεν ασχοληθηκα καθολου με το Ελληνικο πρωταθλημα, περιμενα τον τελικο του CL να δω λιγη μπαλιτσα και το κατευχαριστηθηκα.

Αυτο που μου εμεινε απο τις τελευταιες αγωνιστικες ειναι η αισχρη σταση του ΠΑΟΚ, τοσο της διοικησης και των παικτων, οσο και των οπαδων. Με τον Παναθηναικο σκιστηκαν να κερδισουν (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ), με την Καλαμαρια εκατσαν να χασουν για να ριξουν τον Αρη και εχθες ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΝ για να μην εχει πιθανοτητες ο Ηρακλης για εξοδο στην Ευρωπη. Οι οπαδοι του εφτασαν στο σημειο να γιουχαρουν τον παικτη τους που σκοραρε το πρωτο γκολ!! Φαινεται οτι χθες ο ΠΑΟΚ επαιξε οχι για την ιστορια του αλλα για το μελλον του και μαλλον ο φροντιστης τους εδωσε φανελλες αλλης ομαδας, και οχι την "ενδοξη" και "τιμημενη" φανελλα του δικεφαλλου. Αυτο κυριοι ειναι ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ του αθληματος, ειναι ΣΤΗΣΙΜΟ και ΝΤΡΟΠΗ.

Τον Παναθηναικο του χρονου τον περιμενω χειροτερο απο φετος, αν φυγει ο Γερμανος να δω ποιος θα κανει γιόμες μπας και κατσει καμια ευκαιρια. Αν δεν μεινει ο Μιχαλακης να δω πως θα ανοιγουν οι αντιπαλες αμυνες για να βαζει γκολ ο Γκεκας. Αν δεν ερθει ενα σεντερ μπακ της προκοπης, να δω πως θα γλιτωσουμε τις συντριβες στο ΟΥΕΦΑ (γιατι με τετοια μυαλα σιγα μην περασουμε τον Αυγουστο). Αν δεν ερθει εστω ενας μετριοκαλός οργανωτης και κυριως αν δεν φυγει ο Μπασινας, μπαλα δεν θα παιξει η ομαδα, τελεια και παυλα._

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp