ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Reaction score
0
Γεια σας παιδια παρακαλω την αποψη σας για ενα θεμα που με απασχολει,εχθες αγορασα μια τηλεοραση lcd 20 ιντζων για χρηση στην κουζινα του σπιτιου μου μοντελο samsung sm-t200hd mfm,πηγαινοντας στο καταστημα την ειδα και μου αρεσε,ρωτησα την τιμη μου ειπαν 240 ευρο,και ειπα οκ,στην συνεχεια ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν το ειχαν εκει εγω ρωτησα αν μπορω να παρω το δειγμα σε καλυτερη τιμη μου απαντησαν οχι δεν γινεται καλυτερη τιμη,και μου ειπαν οτι ειναι καινουργιο μοντελο και εχει παιξει μονο μια εβδομαδα(σημειωτεων τα χρηματα ηταν μετρητα)πληρωσα και εφυγα στο σπιτη μπηκα στα κρυφα μενου και ειδα οτι εχει παιξει 480 ωρες,ποια ειναι η γνωμη σας και πως πρεπει να φερθω στο εν λογω καταστημα.

Reaction score
14
Απάντηση: ΓΝΩΣΤΗ ΑΚΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

480 ωρες ειναι σχεδόν ενας μήνας εργάσιμος να δουλευει 24ώρες!!!

πιθανά με 480 ώρες να δουλεύει 12 ώρες την μέρα επί 24 εργάσιμες = 2 μήνες μπακάλικα στο ράφι και στην πρίζα.

Την πάς δευτέρα πρωί πρωί στο μαγαζί και τους δείχνεις το κρυφό μενού και τους λές αν δεν μου μειώσετε το "τίμημα" κατά 50-60 ευρώ σας πάω στο ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ και στο Υπουργείο ΕΜΠΟΡΙΟΥ για παραπληροφόρηση πελάτη...

Reaction score
14
Απάντηση: ΓΝΩΣΤΗ ΑΚΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

επίσης αν θές και μπορείς να τους την φορέσεις καπέλλο και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω να πάρεις 1 απο τις 2 που εχουν μείνει στην PSA απο της οθόνες που είχαν στο περίπτερο της εκθεσης Multi Elektronica πρίν 1 εβδομαδα.

δες εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=839127&postcount=1

Reaction score
0
Πισω πρωι πρωι και παρε τα λεφτα σου πισω. Ειναι μια μεταχειρισμενη τηλεοραση.

Reaction score
0
εγω θα ζητησω τα χρηματα μου πισω υπαρχει περιπτωσει να μου το αρνηθουν?και αν ναι τι μπορω να κανω?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μπορείς αρκεί να δώσεις τα στοιχεία σου στη Διαχείριση του avsite.
Επιστροφή τα χρήματά σου να απαιτήσεις ή, διαφορετικά, αν την θέλεις την ΤV, να ζητήσεις να σου επιστρέψουν ένα ποσό από τα χρήματα που έδωσες.

Reaction score
4
Απάντηση: ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Αυτοι ειναι ικανοι να σου πουν οτι δεν την παιρνουν πισω γιατι μπηκες στο κρυφο μενου και δεν ισχυει η εγγυηση.
Ολα να τα περιμενεις.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μπα, δεν θα το κάνουν γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.
Στην τελική ο άνθρωπος αγόρασε την τηλεόραση πριν 2 μέρες. Μπορεί ΑΝΕΤΑ να την επιστρέψει πίσω και να πάρει τα χρήματά του - ακόμα κι αν η TV δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

Reaction score
0
Εχει το δικαιομα εντος 8 ημερων, οπος την πηρε να την παει πισω και να παρει τα λεφτα του πισω και με τον νομο, και ενοειται εχει δεν εχει προβλημα η τηλεοραση.

Reaction score
0
σαββατο απογευμα την πηρα,αυριο πρωι πρωι θα παω και θα δω τι θα γινει,ευχαριστω παιδια για ολες τις απαντησεις

Reaction score
16
Εγω προσωπικα θα τους κατηγγειλα..
Καταγγειλε τους καν'τους ζημια πες το ονομα του καταστηματος εδω μεσα για να μην την πατησουν κι αλλοι και να παρουν και την περιφρονηση που τους αξιζει απο τον κοσμο των καταναλωτων και τελευταιο και πιο σημαντικο την επομενη φορα πριν αγορασεις κατι κοιτα στο www.skroutz.gr

Reaction score
0
παιδια σημερα το πρωι πηγα την τηλεωραση πισω μολις τους ειπα οτι εχει 480 ωρες λειτουργειας και οτι με παραπληροφορησαν καταπιαν την μασελα τους,ζητησα αμεση αντικατασταση η τα χρηματα μου πισω,αρχισαν τα τηλεφωνα,και το μεσημερη παρελαβα μια καινουργια στο κουτι.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

παιδια σημερα το πρωι πηγα την τηλεωραση πισω μολις τους ειπα οτι εχει 480 ωρες λειτουργειας και οτι με παραπληροφορησαν καταπιαν την μασελα τους,ζητησα αμεση αντικατασταση η τα χρηματα μου πισω,αρχισαν τα τηλεφωνα,και το μεσημερη παρελαβα μια καινουργια στο κουτι.
Μπράβο σου Χρήστο (;), έκανες αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου σαν συνειδητοποιημένος αγοραστής. :444:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.389

Αυτός είσαι!:615:

Για μπες από περιέργεια να δεις και στη καινούρια τις ώρες;

Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται.:121:

Reaction score
0

καλησπερα παιδια καινουριος ειμαι στο site...
μπραβο στο παιδι αλλα απο περιεργεια πως μπηκες σε κρυφα μενου?
να ενημερωνωμεθα και εμεις οι ασχετοι!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός