ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Reaction score
16
Αντε καλοριζικη.. Τωρα απλα εχεις μια οθονη που την πληρωσες 40 ευρω παραπανω απ οτι μπορουσες..

Επειδη τη σκεφτεται ενας φιλος μου θα μπορουσες να μου πεις αν ο δεκτης τηλεορασης της λεει τιποτα?

Thanks

Reaction score
14
Απάντηση: ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Tzimakos, εει την τεράστια ικανοποίηση οτι το κούτελο του δεν γράφει "ΜΑΚΑΚΑΣ" και οτι ο υπάλληλος που τον κοροϊδεψε απλά κατάλαβε οτι οι πελάτες δεν είναι ολοι ΒΟΔΙΑ... όπως μας εχουν και μας θεωρούν όλους!

Καλά τους έκανε και καλορίζικη η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ τηλεόραση...

Αλήθεια για 40 ευρώ λιγότερα θές ειλικρινά μια μεταχειρισμένη τηλεόραση και να κάνεις το χατήρι του πωλητή που σου την φόρτωσε? Οταν προσπάθησαν να σου το αποκρυψουν δολίως?

Ας την βάλουν εκεί που ξέρουν.... στο ράφι πίσω... αν και είμαι σίγουρος... κάποιο μη συνειδητοποιημένος αγοραστής θα την πατήσει και θα του την πασάρουν...

Εγώ προσωπικά θα την πήγαινα πίσω με την απαιτηση των χρημάτων μου σε μετρητά επιστροφή και αγορά απο αλλού έτσι για να πάθουν διπλη ζημιά.. Χασούρα δικιά τους και κέρδος ανταγωνιστή.

Reaction score
0
καλησπερα παι:107::107:δια τζιμακο δικιο εχεις πληρωσα 40 ευρω παραπανω αλλα τουλαχιστων δεν νοιωθο μακακας, οπως ειπε ο φιλος dream gr,αλλα με εφαγε η βιασυνη,το σκρουτζ το ξερω,οσο για τον δεκτη με τα δικα μου κριτιρια ειναι ευαισθητος και το λεω γιατι μενω σε δυσκολη περιοχη ληψης.ΚΑΙ φυσικα με το που την εστησα μπηκα στο μενου και οι ωρες ηταν μηδεν

Reaction score
16
Παιδια κι εγω μαζι σας ειμαι απ οτι καταλαβαινει κανεις απο το προηγουμενο μου ποστ..

Εγω προσωπικα θα τους κατηγγειλα..
Καταγγειλε τους καν'τους ζημια πες το ονομα του καταστηματος εδω μεσα για να μην την πατησουν κι αλλοι και να παρουν και την περιφρονηση που τους αξιζει απο τον κοσμο των καταναλωτων..

Και μαλιστα θα επαιρνα τα λεφτα και θα πηγαινα και να την αγορασω απο αλλου..

Dream δεν καταλαβες μαλλον καλα.. Δεν του ειπα να παρει μεταχειρισμενη.. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ του ειπα να παρει με 200 ευρω...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.389
Απάντηση: Re: ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

πες το ονομα του καταστηματος εδω μεσα για να μην την πατησουν κι αλλοι
Τι να το πει το μαγαζί!

Σχεδόν όλα το ίδιο κάνουν.:141:

Δεν έχεις δει κανα δύο θέματα που λένε καλά λόγια για μαγαζιά;

Εξαιρέσεις είναι αυτά!

Reaction score
14
Απάντηση: Re: ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Παιδια κι εγω μαζι σας ειμαι απ οτι καταλαβαινει κανεις απο το προηγουμενο μου ποστ..

Εγω προσωπικα θα τους κατηγγειλα..
Καταγγειλε τους καν'τους ζημια πες το ονομα του καταστηματος εδω μεσα για να μην την πατησουν κι αλλοι και να παρουν και την περιφρονηση που τους αξιζει απο τον κοσμο των καταναλωτων..

Και μαλιστα θα επαιρνα τα λεφτα και θα πηγαινα και να την αγορασω απο αλλου..

Dream δεν καταλαβες μαλλον καλα.. Δεν του ειπα να παρει μεταχειρισμενη.. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ του ειπα να παρει με 200 ευρω...
εχεις δίκιο, νόμιζα οτι πρότεινες να του κάνουν μείωση στο τίμημα... και να την πάρει απο αυτούς σαν μεταχειρισμένη...

Μετά είδα το skroutz που την εχει όντως φθηνότερα αλλού.:105:

Reaction score
0
Και εγώ έχω αντιμετωπίσει ακριβώς ίδια κατάσταση (μην πω και χειρότερη). Η δικιά μου (Samsung 26A457) μου την έδωσαν με 480 ώρες:101:.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός