- Reaction score
- 3
Γειά σας φίλοι μου,
Προσπάθησα πριν από καιρό να κάνω μία μεταφορά ενός σκληρού δίσκου από τον δορυφορικό δέκτη μου (μάρκας TOPFIELD FT 4000 PVR ,
με ZAP REC και δύο υποδοχές για μόντουλ) αλλά δεν τα κατάφερα.
Είχα συγκεκριμένα έναν 80GB IDE Hard disk Seagate (σαν master δούλευε, και όχι cable select) τον οποίο αφού φόρμαρα σύμφωνα με ανάλογη εντολή του δέκτη, έγραψα διάφορες ταινίες ,σίριαλ, ειδήσεις, κλπ.
Όταν "γέμισε", τον έβγαλα και τον τοποθέτησα σαν slave μαζί με τον άλλο ide (που κάνει boot) του υπολογιστή, στον υπολογιστή.
Δεν τον έβλεπε το PC με τίποτε...
Ήθελα να δω, τουλάχιστον σε τι μορφής αρχεία είχε σώσει...
...και στην καλύτερη περίπτωση θα τα μετέφερα στον υπολογιστή.
Έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς να ανοίξει έναν γραμμένο δίσκο του δορυφορικού δέκτη σε PC;
Πιθανόν (μάλλον) να φταίει το γεγονός ότι κάνουν οι δέκτες με διαφορετικό τρόπο το αρχικό FORMAT του δίσκου από ότι τα PC...
Γίνεται τίποτε άραγε σ'αυτήν την περίπτωση;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολύτιμη βοήθειά σας...
ο φίλος
Δαμιανός
Προσπάθησα πριν από καιρό να κάνω μία μεταφορά ενός σκληρού δίσκου από τον δορυφορικό δέκτη μου (μάρκας TOPFIELD FT 4000 PVR ,
με ZAP REC και δύο υποδοχές για μόντουλ) αλλά δεν τα κατάφερα.
Είχα συγκεκριμένα έναν 80GB IDE Hard disk Seagate (σαν master δούλευε, και όχι cable select) τον οποίο αφού φόρμαρα σύμφωνα με ανάλογη εντολή του δέκτη, έγραψα διάφορες ταινίες ,σίριαλ, ειδήσεις, κλπ.
Όταν "γέμισε", τον έβγαλα και τον τοποθέτησα σαν slave μαζί με τον άλλο ide (που κάνει boot) του υπολογιστή, στον υπολογιστή.
Δεν τον έβλεπε το PC με τίποτε...
Ήθελα να δω, τουλάχιστον σε τι μορφής αρχεία είχε σώσει...
...και στην καλύτερη περίπτωση θα τα μετέφερα στον υπολογιστή.
Έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς να ανοίξει έναν γραμμένο δίσκο του δορυφορικού δέκτη σε PC;
Πιθανόν (μάλλον) να φταίει το γεγονός ότι κάνουν οι δέκτες με διαφορετικό τρόπο το αρχικό FORMAT του δίσκου από ότι τα PC...
Γίνεται τίποτε άραγε σ'αυτήν την περίπτωση;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολύτιμη βοήθειά σας...
ο φίλος
Δαμιανός