28 Ιουνίου 2012 #1 G geomix Μηνύματα 2 Reaction score 0 Γεια σας εγινα μελος στο AVSite γιατι ψαχνω να ανταλλαξω το iphone 3gs μου ειναι 32gb με κατι αλλο Μενω Αργυρουπολη
Γεια σας εγινα μελος στο AVSite γιατι ψαχνω να ανταλλαξω το iphone 3gs μου ειναι 32gb με κατι αλλο Μενω Αργυρουπολη
28 Ιουνίου 2012 #2 rose.athens Not in the mood Mod Super Moderator Μηνύματα 48.695 Reaction score 102.530 Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite!
28 Ιουνίου 2012 #3 Maria Pentagiotissa Επίτιμο μέλος Μηνύματα 15.781 Reaction score 344 Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite! Καλωσόρισες στο avsite. Μπορείς να πας στην κατάλληλη κατηγορία των αγγελιών και να δημοσιεύσεις εκεί το ενδιαφέρον σου για ανταλλαγή, προσδιορίζοντας και τη χρηματική αξία ώστε η διαδικασία να είναι ξεκάθαρη.
Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite! Καλωσόρισες στο avsite. Μπορείς να πας στην κατάλληλη κατηγορία των αγγελιών και να δημοσιεύσεις εκεί το ενδιαφέρον σου για ανταλλαγή, προσδιορίζοντας και τη χρηματική αξία ώστε η διαδικασία να είναι ξεκάθαρη.
28 Ιουνίου 2012 #4 stathis Ultra Home Theater Μηνύματα 21.631 Reaction score 36.425 Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite! Welcome!
28 Ιουνίου 2012 #5 G geomix Μηνύματα 2 Reaction score 0 Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite! Σας ευχαριστω πολυ για την υποδοχη
28 Ιουνίου 2012 #6 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 82.124 Reaction score 107.522 Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite! Γεια σου Γιωργία!
29 Ιουνίου 2012 #8 Y Yiannis_B Guest Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite! Καλώς ήρθες! geomix said: Γεια σας εγινα μελος στο AVSite γιατι ψαχνω να ανταλλαξω το iphone 3gs μου ειναι 32gb με κατι αλλο Μενω Αργυρουπολη Click to expand... ...μήπως με νέο σοβαρό και μετρημένο???? :138:
Απάντηση: Γεια σας! Ειμαι Νεα στο AVSite! Καλώς ήρθες! geomix said: Γεια σας εγινα μελος στο AVSite γιατι ψαχνω να ανταλλαξω το iphone 3gs μου ειναι 32gb με κατι αλλο Μενω Αργυρουπολη Click to expand... ...μήπως με νέο σοβαρό και μετρημένο???? :138: