Γενικες οδηγειες για κατασκευη Rack

Reaction score
4
Παιδια θελω να φτιαξω ενα ρακ για τα μηχανηματα, και δεν ξερω που θα βρω ραγες, με τρυπες για να στηριξω τα ραφια, στηριγματα για τα ραφια, ραφια... κτλ κτλ....
κανα site ? καμια ιδεα γενικοτερα?

ειναι το τελευταιο που μου μενει να τελειωσω για να σας παρουσιασω και γω το dedicated room μου!

Reaction score
0
1. Από κόντρα πλακέ θαλάσσης φιάχνεις όσα ράφια επιθυμείς (προτείνω 4 με 5) και τους ανοίγεις στις 4 γωνίες τρύπες διαμέτρου όσο και οι ντίζες που αναφέρω παρακάτω. (Τα βάφεις ότι χρώμα θές, προτείνω λάκα προς το καφέ)
2. Αγοράζεις 4 ντίζες του ενός μέτρου και 12 mm με 12,5mm διαμέτρου -είναι ανοξείδωτες και με σπείρα από πάνω μέχρι κάτω (από ναυτιλιακά είδη στο πειραιά ή από το μοναστηράκι σε μαγαζιά που έχουν μόνο βίδες).
3. Αγοράζεις ροδέλες και παξιμάδια όσα είναι τα ράφια σου επί 8.
4. Προαιρετικά αγοράζεις ρόδες από το σπίτι της ρόδας που είναι στο μοναστηράκι και με του ιδίου τύπου παξιμάδια και ροδέλες θα μπορέσεις να τις προσαρμόσεις. (Να έχεις μαζί τη ντίζα για να δείς το ποιά χωράει, εγώ βρήκα πάντως)
Γιά οδηγίες κοίτα αυτό
http://www.tnt-audio.com/clinica/flexye.html
Να πώ ότι το καλύτερο υλικό είναι το κόντρα πλακέ θαλάσσης και σε αντοχή και σε ομορφιά
Προσωπικά είμαι 110% ικανοποιημένος αφού κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει πουθενά.
Οι ντίζες και τα ράφια είναι φτηνά , το λούστρο τσιμπάει λιγάκι.
Από εκεί που θα πάρεις το κόντρα πλακέ θαλάσσης θα ζητήσεις να στο κόψουν στις επιθυμητές διαστάσεις και να σου στρογγυλέψουν τις γωνίες.
Καλό βόλι!!!!!

Reaction score
10
Κατι σαν αυτο σου κανει ?

Εχει και αλλες φωτο εδω.....

Κοβεις οτι ξυλο θελεις στις διαστασεις που θελεις.
Οι σωληνες ειναι ετοιμοι με τη ντιζα τους, τα παξιμαδια , ποδια κλπ.
Διαστασεις 8,18,28,38,48 cm
Τιμες : 2,30, 2,70, 2,80, 2,90, 3,20 αντιστοιχα, ο ενας χωρις ΦΠΑ.
Δεν ξερω αν ειναι ακομα οι ιδιες.
Το μαγαζι που τις πουλαει ειναι η Γωνιοντεξ , Ερμου 88

Φιαχνεις επιπλο φτηνα και σε ελαχιστο χρονο, ασε που λυνεται και μπορεις να το κανεις οτι θες η και να το αλλαξεις.

Reaction score
4
Φιλε oppohellas με ενδιαφερει αρκετα αυτο. θα περασω απο το μαγαζι συντομα. ευχαριστω για τη βοηθεια,

εκει πουλανε και τα ξυλα? η μονο τις σωληνες με τις ντιζες τους?

Reaction score
10
Φιλε oppohellas με ενδιαφερει αρκετα αυτο. θα περασω απο το μαγαζι συντομα. ευχαριστω για τη βοηθεια,

εκει πουλανε και τα ξυλα? η μονο τις σωληνες με τις ντιζες τους?
Ελα να τα δεις κι απο κοντα.
Μονο σωληνες και θα υπολοιπα θα βρεις στην ερμου αν και πιο κατω εχει και ξυλαδικο.

Ξυλα θα βρεις σε πρακτικερ κλπ αλλα καλυτερα να πας σε ενα ξυλαδικο στη περιοχη σου να κοψεις οτι ξυλο θες.

Reaction score
4
αυτο με το ξυλαδικο δε μπορω να το καταλαβω... στην περιοχη παλια υπηρχε ενα μαγαζι DoItYourSelf και πουλουσε ξυλο με παραγγελια σε οτι διαστασεις ηθελες ομως εκλεισε,και τωρα δεν ξερω τιποτα τι υπαρχει σε περιοχες Νεο Ψυχικο , χαλανδρι χολαργο....

τα ξυλουργεια δεν κανουν? η θα με παρουν με τις πετρες που θελω να τους φαω τι δουλεια...?
δε μου χει κοψει να παω να ρωτησω βεβαια... :S

Reaction score
1.844
Απάντηση: Γενικες οδηγειες για κατασκευη Rack

Γράψε πόλη, μήπως ξέρουμε κάτι δίπλα σου. :403:

Reaction score
0
Απάντηση: Γενικες οδηγειες για κατασκευη Rack

τερμα αμαρουσιου χαλανδριου στο χαλανδρι ,δεξια στην σορου στα 300 μετρα στο δεξι σου χερι εχει μαγαζι ,ξυλουργειο που στα συναρμολογουν οι ιδιοι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv