Γιάννη Κότσιρας «30+κάτι»

Reaction score
666
Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο καινούργιος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα με τίτλο «30 + κάτι...». Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν ο Μανώλης Φάμελλος και ο Κώστας Λειβαδάς. Στο νέο CD, σε ένα από τα τραγούδια στίχους έχει γράψει η Χάρις Αλεξίου ενώ θα συμπεριλαμβάνεται και ένα τραγούδι που τη μουσική και τους στίχους έχει γράψει - για πρώτη φορά - ο Γιάννης Κότσιρας.

Είδος: CD + DVD
Τύπος: Album
Ημ. Έκδοσης: 2004
Ημ. Κυκλοφορίας: 1-11-2004
Δισκογραφική: MINOS/EMI

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Γιάννη Κότσιρα. Ένα αριστουργηματικό άλμπουμ που περιέχει το νέο τραγούδι «ΣΕΝΤΟΝΙ» και 12 ακόμη ακαταμάχητα. Η extra πολυτελής έκδοση περιλαμβάνει ένα τραγούδι παραπάνω, το video clip του πρώτου single και 1 πλήρες DVD.

Reaction score
17.549
Δυο φορες σε ζωντανη συναυλια τον εχω γευτει,δεν τον εχω απολαυσει.Πως περνουν οι ωρες σαν δευτερολεπτα οταν το πληθος τραγουδα ορθιο μαζι του,γινεται ενα μαζι του,λικνιζεται στους ρυθμους της μουσικης.....

Εκανε μια Συναυλια εδω στη Γερμανια σε Σταδιο με μικτο ακροατηριο.Τρελανε το γερμανοφωνο κοινο!Γνωστοι μου γερμανοι μου ζητουσαν να τους μεταφρασω τους στιχους του,να τους προτεινω κι αλλα  cd  κοκ.

Τετοια  φωνη....τι μαλλι....τι αντρας....! :lol: :lol:

Απο το "30 + κατι"  ξεχωριζω ....ΟΛΑ  και το "Φυλλο και Φτερο"!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa