Γιά τους MP3oπαθείς!! Πρόβλημα με διαφορετικές Εντάσεις??Η λύση είναι...

Reaction score
53
Πολύ Μεγάλο πρόβλημα οι διαφορετικές εντάσεις που προκύπτουν από διάφορα MP3 που συλλέγουμε ή μετατρέπουμε.
Ειδικά όταν θέλει κανείς να φτιάξει κανένα δισκάκι γιά το αυτοκίνητο ή κανένα φίλο κλπ..
Τόλυσα με το πρόγραμμα MP3Gain :lol:
http://mp3gain.sourceforge.net/

Οσοι MP3παθείς δεν το ξέρουν θα με θυμηθούν! :D

Reaction score
0
Και το NERO το γνωστο αντιγραφικο εχει επιλογη Normalise λεγεται αν θυμαμαι καλα που σου κανει ακριβως αυτο κατα την εγγραφη σε Cd.

Reaction score
786
To χρησιμοποιω πανω απο εναμισυ χρονο και οντως κανει πολυ καλη δουλεια. Το σημαντικοτερο: Δεν κανει decode-reencode (οπως άλλα αντιστοιχα προγραμματα) οποτε η ποιοτητα παραμενει ακριβως ιδια μετα την "επεμβαση"

Reaction score
6
Και το NERO το γνωστο αντιγραφικο εχει επιλογη Normalise λεγεται αν θυμαμαι καλα που σου κανει ακριβως αυτο κατα την εγγραφη σε Cd.
Κωστα το nero δεν κανει απλυτως τιποτα.
Οσες φορες στο παρελθον το εχω δοκιμασει δεν ειδα καποια φοβερη διαφορα.

Reaction score
0
Στην εκδοση του Nero που εχω εγω τουλαχιστον επιλεγεις και ποσοστο για το normalise. Εγω επιλεγω γυρω στο 30-40% (αν θυμαμαι καλα παει καιρος) και τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα. Αν εχεις επανεγραψιμα cd παιξε λιγακι να το δεις στην πραξη.

Reaction score
1
Ο καλυτερος τροπος για θεαματικα αποτελεσματα αλλα αρκετα χρονοβορος ειναι να χρησιμοποιησετε ενα wave editor δοκιμαστε και θα με θυμηθητε.Ο editor του nero για αυτη τη δουλεια ειναι μια χαρα. :D :D :D

Reaction score
53
O editor του Nero, έίναι γιά μετατροπή σε CD μουσικής.
Το mp3gain, δουλεύει σε συλλογές mp3 στο σκληρό!

exile

Videocameras
Reaction score
4.517
Ειναι καλο εργαλειο αν και προτιμω το Spin Doctor η το πακετο απο Steinberg.Υπομονη θελει...

Reaction score
1
Μια που η κουβέντα είναι περί mp3's utilities μήπως υπάρχει προγραμματάκι που να διορθώνει τραγούδια σε mp3 format που έχουν μικροπροβληματάκια.
Εννοώ μικροδιακοπές, "μικροκοψίματα" και scratches???

Reaction score
1
Βρήκα εκει κάποιο "mp3 repairing tool" αλλα δεν εκανε δουλεια...
Θα συνεχίσω το ψάξιμο...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@